فکر میکنی شبانه رجایی بیارم ؟؟؟؟؟
سلام..احتمال قبولیت تو روزانه زابل و اردبیل هستسلام دوستان من 125 شدم کجا قبولم ؟
راستی دانشگاهی به اسم میراث تودفترچه ندیدم
نگران نباش قبولی به امید خداخیر نبینن اینایی که انقدر اذیت میکنن ما رو چرا ظرفیتا انقدر داغونه؟
بچه ها کمک کنید..
من با 1018 دهخدا قزوین قبول میشم؟![]()
من تهران میخام قبول شم پس با این اوصاف سوره از همه محتمل تره ؟سلام..احتمال قبولیت تو روزانه زابل و اردبیل هست
حالا اگه بومیه تبریزم باشی شبانه تبرزیم میاری
اگه تهران میخایی قبول شی هم رجایی رو بزن هم سوره رومن تهران میخام قبول شم پس با این اوصاف سوره از همه محتمل تره ؟
راستی سوره بهتره یا دانشگاه آزاد ؟
همدان رو میاره..امل رو نمیدونمسلام
بچه ها من دوستم رتبش شده 1765
کجا میتونه قبول شه مد نظرش همدان و شمال امل
ممنون میشم راهنمایی کنید
میشه بیشتر توضیح بدی شرایط اونا یعنی چی؟کار نشد ندارد . امسال به خدا کلافمون کردن انتقالی ها
بستگی به شرایط اونا داره . یا میشه یا نمیشه دیگه![]()
من تهران میخام قبول شم پس با این اوصاف سوره از همه محتمل تره ؟
راستی سوره بهتره یا دانشگاه آزاد ؟
میشه بیشتر توضیح بدی شرایط اونا یعنی چی؟![]()
ینعنی اگر در آزمون قبول شم انتقال میشم.با آموزش چطوری ارتباط برقرار کنم؟شما دانشجوی سوره اید؟دقیقا نمیدونم . باید از آموزش بپرسی .
ولی امسال سفت و سخت گرفتن هر کی تقاضایی داشته
باید تو آزمون عملی و تشریحی نمره لازم رو کسب کنن
آزمون اسکیس و آزمون تشریحی که مربوط به دروس تاریخ معماری میشه
ینعنی اگر در آزمون قبول شم انتقال میشم.با آموزش چطوری ارتباط برقرار کنم؟شما دانشجوی سوره اید؟![]()
ینعنی اگر در آزمون قبول شم انتقال میشم.با آموزش چطوری ارتباط برقرار کنم؟شما دانشجوی سوره اید؟![]()
ممنون.آدرسش کجاست؟بله . من دانشجوی اونجام . اینو دیگه دقیقا نمیدونم . شاید شرایط دیگه داشته باشن . ولی خیلی اعتراض شد . قرار شد انتقالی نگیرن . البته رو حرفاشون نمیشه حساب کرد . بهترین کار اینه که برید خود دانشکده معماری بپرسین . موفق باشید .
ممنون.آدرسش کجاست؟![]()
ممنون.آدرسش کجاست؟![]()
من 1706 شدم کدوم دانشگاه برم از بین (آمل قزوین گرمسار ایوانکی) کدوم بهتره؟
بچه ها هیچ تاپیکی برا بررسی دانشگاه ها و رتبه ها نیست ؟
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان و همکاران عزیز آینده
من وحید هستم و با اجازتون تجربه خوبی تو تدریس رویت دارم و مسلط با این نرم افزار جالب
قابل توجه تهرانی های عزیز من ایشالا از مهر ماه شروع به تدریس میکنم . البته خصوصی و نه تو آموزشگاها و با قیمت خیلی مناسب که هزینه تدریس هم 100 هزار تومنه .
تدریس هم تضمینیه و طوری که شما بتونین پروژه هاتون رو به راحتی و در عین حال با کیفیت بالا انجام بدبد .
خیلی از اون نکته های نابی رو که تو کلاسها گفته نمیشه هم تدریس میشه و یک مجموعه فیلم فارسی آموزشی رویت هم تهیه کردم که در اختیار دوستان علافه مند شرکت کننده در کلاس قرار داده میشه .
اگه سوالی داشتین در این خصوص پیام خصوصی بذارین در خدمتم.
سلام وحيد جان ،اگه بيام سوره حتما خدمت مي رسم، در مورد autocad architecture هم اطلاعات داري ؟ به نظر نرم افزار خوبي مياد،مخصوصا تو ايران كه همه با اتوكد كار مي كنن .با اينكه اتوكد رو تقريبابلدم ولي نمي تونم باهاش كار كنم
كسي ميدونه سوره خوابگاه داره؟