قم مگه غیر انتفاعی داره؟53/33فرهنگ ومعارف اسلامي20/00زبان وادبيات فارسيسفيدزبان خارجي3/33رياضي وهندسه30/00فن ساختماني41/11مباني نظري وتئوري معماريرتبم 1706 کجاها میتونم بوم قم میشه؟![]()
واااااای چه خوب"خوش به حالت"کاش رتبمون عوض میشدسلام بچه ها چطورین؟؟
وای خدا دو روز نبودما 90 صفحححححححححححه پست دادین
حال ندارم بخونم ولی خیلی دلم میخواد رتبه هاتونو بدونم
خودم 1587 شدم
درصدام هم ایناس
معارف 53.33
ادبیات 45
زبان 8.33
ریاضی 8.33
فن ساختمان 23.33
مبانی 25.55
به نظرتون کجا ها رو انتخاب کنم؟
بومی کجایی؟سلام بچه ها چطورین؟؟
خودم 1587 شدم
درصدام هم ایناس
معارف 53.33
ادبیات 45
زبان 8.33
ریاضی 8.33
فن ساختمان 23.33
مبانی 25.55
جابر رشت قبولیسلام یه نفر دوباره به من بگه با این رتبه بد کجا قبولم؟2755
کدوم غیر انتفاعی شمال و رشت و قزوین...مرسی
سوره که میدونمبومی کجایی؟
غیر انتفاعی تقریبا همه جا قبولی
غیر ایوانکی و سوره و دهخدا
پستای قبلا بخون شما........................از رتبه های کنکور کاردانی به کارشناسی 89 چه خبر؟میشه رتبه و درصدتون بگین
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان و همکاران عزیز آینده
من وحید هستم و با اجازتون تجربه خوبی تو تدریس رویت دارم و مسلط با این نرم افزار جالب
قابل توجه تهرانی های عزیز من ایشالا از مهر ماه شروع به تدریس میکنم . البته خصوصی و نه تو آموزشگاها و با قیمت خیلی مناسب که هزینه تدریس هم 100 هزار تومنه .
تدریس هم تضمینیه و طوری که شما بتونین پروژه هاتون رو به راحتی و در عین حال با کیفیت بالا انجام بدبد .
خیلی از اون نکته های نابی رو که تو کلاسها گفته نمیشه هم تدریس میشه و یک مجموعه فیلم فارسی آموزشی رویت هم تهیه کردم که در اختیار دوستان علافه مند شرکت کننده در کلاس قرار داده میشه .
اگه سوالی داشتین در این خصوص پیام خصوصی بذارین در خدمتم.
سلام..خوبیسلام بچه ها چطورین؟؟
خودم 1587 شدم
درصدام هم ایناس
معارف 53.33
ادبیات 45
زبان 8.33
ریاضی 8.33
فن ساختمان 23.33
مبانی 25.55
اگه سوره قبول بشم میام یاد بگیرم
راستی اگه قبول شم هرچی جزوه دارم میدم به یه کنکوری کلی هم فلش کارت دارم که خودم نوشتم ریز به ریزه همه کتابا رو در اوردم و رو کارت نوشتم. اگه قبول شم...........
کار به سوره و غیر سوره نداره.
این نرم افزار جالیبه که واقعا کارتون رو خیلی راحت میکنه و دستتون رو باز میکنه تو طراحی و کانسپت دادن و طراحی کانسپچوال
به هر حال در خدمتیم
نه دیگه جایزمه مثلا. خودم واسه خودم جایزه گذاشتم![]()
سلام..خوبی
تبریک میگم..از چیزی که بعد کنکور فکر میکردی بهتر شده
حالا کجارو میزنی؟
سلام mvmvm میشه نمونه کار حرفه ای از این برنامه برام بذاری راستی کلاسهاش توخوده سورس![]()
من سال بعد میخوام کنور کاردانی به کارشناسی بدم مشه راهنمایم کنین چه کتابی برا ریاضی خوبه
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/progress.gif
سلام . فایلها رو لپ تاپمه . دارم با پی سی خونه اینترنت کار میکنم . فایلها رو انتقال میدم . باشه . کلاسهاش تو خوده سورس یعنی چی ؟![]()
ببخشید اشتباه کردم آخه گفتی خصوصی "یادم رفت فک کردم توی سورس آخه اونجا برنامه های تری دی و ... تدریس میشه آخه ابنقدر گفتی سوره سوره همش با سوره u رو میشناسم"
خوش بحالت من زیاد از اونجا رد میشم همش حسرت میخورم آخه خونمون تا سوره و میراث 15 min فاصله داره"
قدرشو بدون" خلاصه حال میکنیا"![]()
آهان . آره تو خود مرکز آموزشهای آزاد سوره تری دی و ... تدریس میشه . مطمئنی خونتون تا سوره و میراث 15 دقیقه فاصله داره
دانشکده معماری سوره تو خیابون استاد نجات الهیه نرسیده به میدون فردوسی ولی میراث که نیاورانه !![]()
اه ه ه ه ه "راست میگی آخه من دوباره اشتباه کردم امشب چقدر سوتی ام"
من فک کردم سوره که توی خ آزادی بین خ بهبودی و خوشه که اونجا پس معماری نداره آره گرفتم کدوم سوره رو میگی بعد بازم من اون میراث فرهنگی نبش یادگارو میگفتم"که حالت سنتی طراحی شده"بهتر که رتبه ی سوره رو نیا وردم البته خودم خواستما شوخی کردم"ممنون اصلا این چند روزه حالم خوب نیست باید برم یه سفر