شب تو هم بخیربچه ها ما رفتیم برای سحری
بعدشم میخابیم تا ساعت1
خدانگهدارتون
بچه ها ما رفتیم برای سحری
بعدشم میخابیم تا ساعت1
خدانگهدارتون
راستی فحش نده!بنویس عاقبت غیر مجاز شدن![]()
خداییش هم من هم ملوان التماس دعا داریم. من برای رشت قبول شدن و ملوان برای تعویض سرمربی. آخه سرمربی ملوان اصلا سابقه سرمربیگری نداره و با باندبازی سرمربی شده.من حاضرم تیم 2تا باخت دیگه بده تا سرمربی عوض بشه. خلاصه التماس دعا برادر حاجیموفق باشی
برای تو و همچنین ملوان ارزوی موفقیت میکنم![]()
نزديكاي تهرانسلام ببخشید سوالتو ندیدم
غیر انتفایی قبولی دوست داری کجا بخونی؟
خداییش هم من هم ملوان التماس دعا داریم. من برای رشت قبول شدن و ملوان برای تعویض سرمربی. آخه سرمربی ملوان اصلا سابقه سرمربیگری نداره و با باندبازی سرمربی شده.من حاضرم تیم 2تا باخت دیگه بده تا سرمربی عوض بشه. خلاصه التماس دعا برادر حاجی![]()
نزديكاي تهران
ممنون از راهنماییت.به نظر من ور. آزاد جیگر........................اگرم شهرتون غیر انتفاعی داشت ...ورو اونجا..........
جون فرقی در مدرک موجود نمی باشد.................
پس پول اضافی نوخرچ.......................
ok
این یه نرم افزار سادس برا دیدن و تبدیل فایلهای pdf به عکس بدون نیاز به کرک...فکر می کنم فعلا برا رفع کوتی خوب باشهسلامبچه ها بازم اعصابم خورده نرم افزار pdf ام خراب شده دارم با اون ور مي رم هنوز دفترچه رو نخوندم![]()
سلام"
1 سوال داشتم جون مادرتون ج بدید...
غیر انتفایی های قزوین کدوم بهتره؟؟؟فرق زیادی با هم دارن؟؟؟؟
با 1253کجا میتونم بیارم؟؟؟الان ظرفیت هارو دیدم خیلی نا امید شدم...
توروخدا هر کی اطلاعات در این مورد داره کمکم کنه..
دهخدا و میر عماد وکوثر و مولانا که هر کدومم 80 ظرفیت داره...
فکر نکنم تا حالا اینقدر ناراحت شده باشم با رتبه 140حتی روزانه زابلم قبول نمی شم ظرفیت ها خیلی کم شده خدا لعنتشون کنهســــــــــــــــــلام...یعنی من برم بمیرم رسما
....
عاقبت درس نخوندن همینه دیگه ...یعنی فکر کنم با 924 ایوانکی هم نمیارم...........![]()
یکم ادب داشته باشید بد نیست................هر کی چیه........چقدر هر كي هر كي شده اينجا
فکر نکنم تا حالا اینقدر ناراحت شده باشم با رتبه 140حتی روزانه زابلم قبول نمی شم ظرفیت ها خیلی کم شده خدا لعنتشون کنه
دوست من پارسال با همین رتبه شبانه یزد قبول شد اما امسال چنین دانشگاهی وجود ندارهسلام
به نظرتون بهترين گزينه براي رتبه 605 چيه با اين وضعيت ؟
لطفا نظر بدید من که می خواستم روزانه قبول شم یعنی اگر پارسال 140می اوردم روزانه قبول می شدم حالا چیکار کنم ؟ یکی کمک کنه
تبریز روزانه جز محالات شده ولی شبانه شاید شما از شهریه اون خبر داریشايد تبريز بزني قبول بشي
به خاطر اينكه سوره 80 تا ميگيره
ممكنه تبريز قبول بشي
ولي فكر كنم شبانه تبريز رو حتما قبول بشي
البته هيچي معلوم نيست با اين وضعيت
یعنی من با 364 راهی بجز غیرانتفاعی ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()