سلام منو به دوستت برسون بهش بگو آبیک که رو شاخشه اگه خواست ایوانکی هم قبوله.سلام دوستای گلم
یه راهنمایی من دوستم رتبش شده 2613 ابیک غیر انتفاعی میتونه قبول شه؟اگه نه کجاها؟
بابا کسی دیگه ای نیست غیر از فرزاد که با این لاس بزنه؟؟؟؟دوستان عزیز
یه خبر خوش دارم براتون
داداش فرزادمون قبول کرد که برگرده پیشمون
به افتخارش یه کف مرتب
کور شود هر آنکه نتوان دید![]()
بابا کسی دیگه ای نیست غیر از فرزاد که با این لاس بزنه؟؟؟؟
وای پس چرا هیچ کس جواب منو نداد؟
بچه ها بحثو عوض نکنید یادتون که نرفته ما واسه چی اینجا جمع شدیم؟. قرارم نیست به هر حرف بی اهمیتی هم توجه کنیم.فرزادم میدونه که خیلیها منتظر حرفهاشن.
پس حالا به من کمک کنید
دوباره پستمو میذارم:
من رتبم شد:1113
دوستای گلم خیلی کمک میخوام . من ترم 3 کاردانیم یعنی هنوز کاردانیمو نگرفتم. به نظرتون انتخاب رشته کنم یا بمونم سال دیگه؟با این رتبه کجا میتونم قبول شم؟اونم نیمسال دوم.
38.33
فرهنگ ومعارف اسلامي
31.66
زبان وادبيات فارسي
سفيد
زبان خارجي
20.00
رياضي وهندسه
28.00
فن ساختماني
31.11
مباني نظري وتئوري معماري
خوب میشی زیاد نگران نشو.پیدا میشه.حرف دهنتو بفهم.اینجا چاله میدون نیست.جوابتو نمیدم نمیخوام جو اینجا به هم بخوره. پس روتو زیاد نکن !
خیلی بیچاره ای که واسه کم نیاوردن تو جواب دست به دامن هر کلمه که رسیدی میشی!بابا کسی دیگه ای نیست غیر از فرزاد که با این لاس بزنه؟؟؟؟
سلامسلام دوستای گلم
یه راهنمایی من دوستم رتبش شده 2613 ابیک غیر انتفاعی میتونه قبول شه؟اگه نه کجاها؟
فقط داشته باشید شبانه نیمشال.یارو معلوم نیست چی کارست نظرم میده.سلام خدمت تموم بچه ها...لطف دارین بچه ها اگه اطلاعاتیم میدم و راهنمایی میکنم دوستان رو این اطلاعات رو از همین تاپیک و دوستای گلم کسب کردم
قهرم نکرده بود
راجع به شما دوست گلم رتبه خوبی کسب کردین...شما باید بزنین نیمسال دوم ...و چون غیر انتفاییا مهر برمیدارن امید شما به شبانه نیمشال دومه..و باید ببینیم کجاها بهمن بر میدارن...حالا اگه پسر باشین شانستون بالاتره
فعلا باید منتظر دفترچه شماره دو باشیم
وای چقدر بد شد.برو بابا دماغتو بکش بالاواقعا" یه عده کمبود دارن تو زندگیشون چرا میان اینجا سر ما خالی میکنن ؟!
کسی که طرز صحبت کردن تو جمعو بلد نیست و نمیدونه که در کجا چه کلمه ای باید به کار ببره یا نبره آخه دانشگاه رفتنو درس خوندن میخواد چه کار ؟
نمیدونم چی بگم... متاسفم واقعا" ...
بچه ها لطفا" جواب هیچکدوم از پستاشو ندید تا جو اینجا آروم بشه.
اصلا" ایشونو نادیده بگیرین
جواب دادم بالا پستتونو عزیزسلام دوستای گلم
سلام
شما خودتون 1018 اورده بودین میتونین هر غیر انتفایی برین...سوره هم معلوم نیست چند نفر بگیره میتونین اونم بزنین
بزار دفترچه ها بیاد شبانه ها کجاها میگیرن...اگه پسر باشین شاید شبانه بیارین..چون شبانه سال قبل برای پسرا زیاد گرفت
در مورد دوستتون هم ابیک قبوله احتمال زیاد
موفق باشی
بابا کسی دیگه ای نیست غیر از فرزاد که با این لاس بزنه؟؟؟؟
نننننننهههههههههههههههه.بشین سر جات !
به خاطر این پستی که به من زدی اخراجی
خوشبختممهتاب هستم.راستی سلام
ممنون از جوابت ومرسی از صبرت که با حوصله جواب میدی![]()
به جون تو!نننننننهههههههههههههههه.![]()
سلام
با 3081 بله قبولی
اکثر غیرانتفاعی ها رو میتونی بری
مخصوصا" شهرهای مازندران رو
علامه محدث نور...مازیار رویان....فریدونکنار.....نوشهر و.....
سمنان هم قبولی....بستگی به خودتون داره که چه مسافتی رو برید...از لحاظ قبولی شک نکن
آره مشهد به غیر از خیام همه جا قبول می شه...سلام دوستای گلم
سلامسلام شرمنده از ديروز تا حالا اعصابم اونقدر خورده كه دارم ميميرمنتونستم اينجا سر بزنم
به همه تبريك ميگم خوش به حالتون كه مي تونين از هر جا دوس دارين قبول شين
منم 3400آوردم به نظرتون تو شهر تبريز اميدي هست؟![]()
سلام
باید ببینیم تبریز چند تا دانشگاش بر میداره اگه یدونش بر داره امید کمه
ولی باز وانیا و معمار 88 بهتر میتونن ج بدن