راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

free88

کاربر فعال
مرسی عزیزم تو خوبیه؟؟؟؟آره امشب داغونه سرعت:(

بچه مراقب حرف زدنت باش
ادم زنده نينجا نمي خواد

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised::surprised:من؟نه فرزاد جان
من الان خیلی کم هم کتاب هم واسه یکی از روزنامه ها مطلب مینویسم
از کجاه فهمیدی؟:redface:
ما اینیم دیگه:D
تو یه جا دیدم که یکی باهات درست صحبت نکرده بود و بعدش یکی دیگه اومد گفت که باهاش درست صحبت کنین اهل قلمه و از این حرفا
مگه چند سالته؟

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی وکیل میخواد ندیدی تو دادگاها؟:biggrin::D
هزار بار گفتم با غریبه ها حرف نزن

ما اینیم دیگه:D
تو یه جا دیدم که یکی باهات درست صحبت نکرده بود و بعدش یکی دیگه اومد گفت که باهاش درست صحبت کنین اهل قلمه و از این حرفا
مگه چند سالته؟
اهان بیخیال اون و یاداوری نکن که کلی

من 22 سالمه

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
سنگر ما :surprised::surprised::eek::eek: تبليغات ممنوع اقا حق انتخاب با خودته ;)هرروز بهتر از ديروز سنگر ما
نه عزیزم آرچی جان گول نمیخوره از دوستای خودمه امشب تنهایی سوسکت میکنیم برو سریع سحر و پیدا کن

آرچی جان از خودت پذیرایی کن تا من این بچه رو خلاص کنم

rommance اون هفتیر من و بیار این و پودرش کنم

free88

کاربر فعال
سلام..ممنون....سنگر كجاست تا من سريع بيام؟سمت چپ يا راست؟:D
سمت راست بيا اولين ميدون سمت چپ اولين چهار راه پيشه سوپر ماركت اولي سوپر ماركت الناز توي مغازه فرزاد داره جنس مي فروشه رمز ش هم بگو يك نوشابه ي گرم ميخوام;);)

free88

کاربر فعال
نه عزیزم آرچی جان گول نمیخوره از دوستای خودمه امشب تنهایی سوسکت میکنیم برو سریع سحر و پیدا کن

آرچی جان از خودت پذیرایی کن تا من این بچه رو خلاص کنم

rommance اون هفتیر من و بیار این و پودرش کنم
هفت تير :eek::eek:اها هفت تير بچگي هاتو ميگي :biggrin::biggrin::biggrin: چه پودري رخشا پاك و.......:biggrin::biggrin::biggrin:

• Like
واکنش ها: mmf

rommanc

عضو جدید
سمت راست بيا اولين ميدون سمت چپ اولين چهار راه پيشه سوپر ماركت اولي سوپر ماركت الناز توي مغازه فرزاد داره جنس مي فروشه رمز ش هم بگو يك نوشابه ي گرم ميخوام;);)

دههههههههههه دیگه نشدا.... هر چی هیچی نمیگیم شما برئ با مربای هویج بساز نوشابه ماله ماس:D:biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا