تا سال 87 کارشناسی نا پیوسته مدرکش مهندسی نبود...که از سال 87 شد مهندسی تکنولوژی
این برای سراسری بدا البته
ببخشید پا برهنه پریدم وسط حرفتون![]()
آزادم مهندسی تکنولوژیه دیگه.
حالا اتفاقا" من شنیدم آزاد مهندسی میده نه سراسری

تا سال 87 کارشناسی نا پیوسته مدرکش مهندسی نبود...که از سال 87 شد مهندسی تکنولوژی
این برای سراسری بدا البته
ببخشید پا برهنه پریدم وسط حرفتون![]()
جو نگيرتت.......من يه چيزي گفتم كه يقه مو نگيري....ها ؟ گفتی دعوا ؟اخ جون دعوااا
کی با کیه ؟ کجاست ؟ الان من میرم شیشه هاشونو میارم پایین
آره من مثل تو بی جنبه نیستم زودی قهر کنممردا نازک نارنجین.اسم زنا بد
در رفته![]()
سلام دوستان یه سوال از مبانی نظری معماری
142_در طراحی سطوح کدام اجزاء بنا ضخامت کم وعدم باربری رعایت میشود.
1)سطوح شیب دار 2)دیوارهای داخلی 3)دیوارهای اصلی 4)سقف ها
لطفا جواب بدید.متشکرم
سلام بچه ها
دفترچه سراسری کی میاد؟؟
من اصلا نمیدونم میترسم یه وقت نفهمم.........
راستی حل سوالای آزاد نیومده هنوز؟؟؟
جواب قبولیش کی میاد؟؟؟
بچه ها من خیلی استرس دارم هر شب کابوس میبینم
به نظرتون با این درصدا همدان قبولم؟؟؟؟؟
ریاضی 10
زبان 40
معارف 50
ادبیات10
مبانی30
فن 30
دیشب خواب میدیدم ترازم 5800شده ولی قبول شده بودم.ای خدا کمکمون کن
سلام دوست عزیز
فک کنم ترازه همدانم یکم بالا باشه
ایشالا که قبول شین ولی ادبیات و تخصصیات پایینه
سحر جان در صداتو میزاری؟اگه تراز همدان رو هم پیدا کردی بهتر
راستی انتخابای بعدیتون کجا بود؟
موفق باشین![]()
سلام دوست عزیز
فک کنم ترازه همدانم یکم بالا باشه
ایشالا که قبول شین ولی ادبیات و تخصصیات پایینه
سحر جان در صداتو میزاری؟اگه تراز همدان رو هم پیدا کردی بهتر
راستی انتخابای بعدیتون کجا بود؟
موفق باشین![]()
بفرمایید. اینم درصدام. البته من رودهن زده بودم. تراز همدان هم پارسال حدود 5800 بود.
ادبیات : 34.8
معارف : 72
زبان : 48
فن : 37
مبانی نظری : 43.7
ریاضی : 55.6
تراز کل : 7605
موفق باشی rommanc![]()
سلام سحر جانبفرمایید. اینم درصدام. البته من رودهن زده بودم. تراز همدان هم پارسال حدود 5800 بود.
ادبیات : 34.8
معارف : 72
زبان : 48
فن : 37
مبانی نظری : 43.7
ریاضی : 55.6
تراز کل : 7605
موفق باشی rommanc![]()
سلام سحر جان
من قصد اذیت کردن یا مسخره کردنت رو ندارماما فکر نمیکنی درصدات با رتبه ای که آوردی هم خوانی نداره تو اگه درصدات این طوری بود که بایستی 2 یا 3 رقمی میاوردی ریاضی 55% رتبه رو میبره به بالای 1000 بلکه هم بالای 700 کمی دقت کن شاید اشتباه کرده باشی
![]()
سلام سحر جان
من قصد اذیت کردن یا مسخره کردنت رو ندارماما فکر نمیکنی درصدات با رتبه ای که آوردی هم خوانی نداره تو اگه درصدات این طوری بود که بایستی 2 یا 3 رقمی میاوردی ریاضی 55% رتبه رو میبره به بالای 1000 بلکه هم بالای 700 کمی دقت کن شاید اشتباه کرده باشی
![]()
منم اگه به جاي اينكه صبح تا شب قبل از كنكور نميومدم اينجا و پُست نميدادم...مي شستم رياضي رو ميجويدم الان ترازم بالاي 8 هزار بودبه راحتی![]()
با سلام
من دانشجوی کاردانی ناپیوسته کامپیوتر هستم و قصد شرکت در ازمون کاردانی به کارشناسی معماری را دارم- ایا این ازمون غیر از امتحان چهارگزینه ای امتحان عملی هم دارد؟ (یکی از دوستان جواب داد ولی بعضیا یه چیز دیگه می گن لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید)
با سلام
من دانشجوی کاردانی ناپیوسته کامپیوتر هستم و قصد شرکت در ازمون کاردانی به کارشناسی معماری را دارم- ایا این ازمون غیر از امتحان چهارگزینه ای امتحان عملی هم دارد؟ (یکی از دوستان جواب داد ولی بعضیا یه چیز دیگه می گن لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایید)
آزادم مهندسی تکنولوژیه دیگه.
حالا اتفاقا" من شنیدم آزاد مهندسی میده نه سراسری
![]()
سلام سحر جان
سلام .من اینو زدم دیوارهای داخلی فک کنم جوابشم همین میشه
سلام خوبین؟ بچه ها دلم برا همتون تنگ شده و خودمم خسته به خدا این ترم نفهمیدم چی شد خستگی کنکوره چیه نمیدونم
انشاا... که همتون خوب باشین