سلام بچه ها , بچه ها میگم اونایی دانشجوی ترم 4 هستن و ممتازن نباید قسمت ممتازین رو پر کن؟ یعنی باید صبر کنن تا سال دیگه؟
جواب سوال شما رو نمیدونم ولی من خودم معدلم کلم حدود 18 بود ولی چون یکی از درس هام 11 شده بودم و یه درس رو هم سر امتحان حذف کردم ، بهم گفتن احتمالا امتیاز ممتازی شاملت نشه
منم یه دعوای حسابی راه انداختم گفتم خاک برسرتون ، احتمالا چیه دیگهدنبالشم نگرفتم...
جدا از اون بحث الان یه سوال مهم واسه انتخاب رشته دارملطفا هرکسی میدونه و یا امکان آگاه شدن از جواب رو داره زحمتش رو بکشه)
در انتخاب رشته آزمون دانشگاه آزاد
کسی که انتخاب اول یه دانشگاه رو انتخاب کنه، شانس قبولیش از اونی که با همون امتیاز (و یا در حدود همون امتیاز ) اون دانشگاه رو در انتخاب دومش قرار داده باشه بیشتره؟
دانشگاه آزاد موقع سنجش انتخابها اول انتخاب اول همه رو مورد سنجش قرار میده بعد انتخاب دوم و سوم...بخاطر همینه که انتخاب اول مهم ترین انتخابه..شاید انتخاب دوم اون شخص انتخاب اول شخص دیگه ای بوده باشه که تراز مورد نظر رو آورده باشه و قبلا پر شده باشه..
بعضی وقتا که کسی مثلا انتخاب دوم رو قبول میشه دلیلش اینه که توی انتخاب های اول پر نشده..البته همه ی اینا روی الویت ترازه..
امیدوارم منظورمو رسونده باشم..![]()
با این حساب شانس قبولی کسی که اون دانشگاه رو توی انتخاب اول زده باشه بیشتره![]()
با این حساب:
فرضا تراز دانشگاه مورد نظر 6000 باشه و ظرفیت 30 نفر.
30 نفر تراز 6000 رو کسب کرده اند و اون دانشگاه در انتخاب اولشون بوده
و همچنین شخصی ترازش 8000 شده باشه ولی انتخاب اولش قبول نشده و انتخاب دومش همون دانشگاه مورد مثال ماست.
پس نتیجه میگیریم که این شخص انتخاب دومش هم قبول نمیشه؟
الناز جووووووووووووووووووووونم...کجایی گلم؟؟؟؟؟؟؟؟( به کوری چشم بعضیا)سمانه جان
نه اصلا سامان جان
این سینا اینقدر مردم آزار ه که کسی بهش جون نمیگه حسودی کرده![]()
عزیزم میخوای طرف ساکن ارومیه باشه یا اونجا دانشجو باشه؟؟؟؟؟؟بچه ها اینجا کسی از ارومیه نیست؟
من شدیدا و فورا به ا ارومیه ای نیاز دارم![]()
سلاام عزیزمالناز جووووووووووووووووووووونم...کجایی گلم؟؟؟؟؟؟؟؟( به کوری چشم بعضیا)![]()
ای بابا من سعی کردم تابلو نشهعزیزم میخوای طرف ساکن ارومیه باشه یا اونجا دانشجو باشه؟؟؟؟؟؟
سلاام عزیزم
فدات بشم
من تو تاپیک منتظر توام
چشم حسود کوورررررراما میگم سینا هنوز آرزو داره
گناه داره کور بشه
چشم حسود ضعیف
ای بابا من سعی کردم تابلو نشه![]()
دوستم آزاد ارشد تو تکمیل ظرفیت قبول شدهجدی ی ی ی؟؟؟
من یه دوست نتی دارم که اونجا دانشجو بوده ...البته الان سربازه ...
نیدونم کمکی بهت می کنه یا نه؟!!!!!!!!
ببخشید شما 2 نفرید هر 2تاتونم کاپیتانید...پس بازیکناتون کیان؟
من چند روز دیگه کلا میرم کل تیم مال تو.هم کاپیتان باش هم مربی هم مدیرعامل
چه حالی داد استقلال باخت این حال واسه روز قبل از دانشگاه واجب بود.راستی من دوباره فردا پرواز دارم به سمت فرانکفورت(سمنان)![]()
من چند روز دیگه کلا میرم کل تیم مال تو.هم کاپیتان باش هم مربی هم مدیرعامل
ما هم ميخوايم بريم برلين (ايوانكي)
تبریک میگم بهت نازنین جان
ایشا الله هر جا هستی موفق باشی، تازه نمیتونی به طور کامل جیم بزنی، ارشد و تو راه داریم پس دوباره با همیم
خوش باشی![]()
سلاااااااااااااااااااااااااام
اول به نازنین تبریک میگم برای مزدوج شدنش![]()
بعدم به همه برای دانشگاهشون![]()
من شیرینییییییییییی میخواااااام
سلام امروز ثبت نام كردم!!!20 واحد دادن 8واحد تكراري!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستي پرسيدم آخرين رتبه قبولي چند بود اما هيچكي نميدونست!!
سلا من جابررشت ثبت نام كردم-رتبم 860 8واحد جبراني به خدا ظلم واسه همه مخصوصا من كه روزانه دولتي پاس كردم!!!با جبراني 20 واحد دادن 390 هزار تومنم ريختم به حسابشون!!!!واسه 8 واحد- آموزش اونجارو آوردم پايين!!!!((آخر سر پيچوندنم گفتن مدير گروه نيست بعدا بيا كه مدير گروه بياد))راستي بچه ها قانونن حق ندارن 8 واحد به زور بدنا !!!اگه زير 12 شدي مي تونن بدن اما اگه نه به هيچوج حق ندارن!!!!
سلام
من که راضیم آخه بومی نیستم از ارذبیل تا رشت سختمه حتی یه روزم غنیمته
ولی از واحد دادناشون بدم اومد نامردا 8 واحد جبرانی دادن حتی نگا نمیکردن معماری خوندیم یا نقشه کشی!
آره واقعا" معلومه سرش خیلی شلوغه!
راستی خوبه که تو میای بعضی وقتا. البته خیلی ها دیگه نمیان از فرید و فرهاد و اون رتبه 3 و ندا گرفته تا مویا و معمار 88 و نازنین و مهدی 007 !
البته من بدبخت بی خانمان هم باید از شنبه تو رشت باشم![]()
کسی میدونه اسامی دانشگاه های دولتی رو که کارشناسی ناپیوسته معماری دارن از کجا میشه پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE
اگه منظورت دانشگاههایی که روزانه یا روزانه و شبانه گرفتن.برای امسال اینا هستن
دانشگاه تبریز(روزانه)
دانشگاه محقق اردبیل(روزانه)
دانشگاه زابل(روزانه)
دانشگاه قم(روزانه و شبانه)
دانشگاه تربیت معلم سبزوار(روزانه و شبانه)
دانشکده شریعتی تهران(روزانه و شبانه)
اموزشکده فنی مشهد.بجنورد .یزد(روزانه و شبانه)
دانشگاه زنجان(روزانه و شبانه)
دانشگاه تربیت دبیر رجایی تهران(روزانه و شبانه)
دانشگاه میراث تهران(روزانه و شبانه)
سلام اقا سینا من عکسهای با کیفیت مناسب براتون میذارم
این تصویر 3d پروژم
http://www.www.www.iran-eng.ir/picture.php?albumid=1631&pictureid=5713
این پروژه (فرهنگسرا)رو تو ترم 3 طراحی کردم و شامل کتابخانه ورزشگاه و پارک بازی کودکان 6تا 12 ساله میباشد
zoon هرکدام جداگانه است و در سایت با مسیر پیاده و فضای سبز با هم در ارتباط هستند آبنمای جلوی ورودی هم برای فضای سبز سایت مرکزیت داده هم انشعابات فضای سبز و پیاده را هماهنگ و سازماندهی میکند .
مساحت زمین سایت 5 هکتار است و از دو طرف سایت به خیابان مشرف است.
ورودی اصلی سایت به خیابان 48 متری مشرف است که برای جلوگیری از ترافیک در ورودی سایت مجبور به 10 متر عقب کشی شده و فضای سبزی ایجاد کرده ایم تا اتومبیلهای وارد شونده و خارج شونده هنگام ورود و خروج با مشکل مواجه نشده و در مسیر اصلی ترافیک ایجاد نشود.
ورودی دوم سایت که این ورودی به خیابان 20 متری مشرف است و با در این قسمت نیز برای حل مشکل ترافیک مجبور به عقب کشی بودیم.
سواره های که از هر دو ورودی وارد سایت میشوندبه سمت پارکینگهای مربوط به هر ورودی هدایت میشوند با ظرفیت 600 اتومبیل.
ساختمان کتابخانه قبل از ورزشگاه در سمت چپ سایت به چشم میخورد که در 2 طبقه شامل فضاهای مورد نیاز کتابخانه (انبار کتاب - مدیریت - فضای اداری-خدماتی- سالن مطالعه -سایت - کانتر -و....)میباشد و سعی شده سکوت و نور مورد نیاز کتابخانه با سازماندهی مناسب تامین شود.
ساختمان بعدی و اصلی سایت ساختمان ورزشگاه است که دارای شکل شعاعی میباشد با حیاط مرکزی تا قسمتهای مختلف از نور خوب بهره ببرند و باهم در ارتباط باشند که ارتباط قسمتهای مختلف با یکدیگر با راهروها شیشه ای میباشد که قسمتهای مختلفی شامل ( غذاخوری - استخر - بدنسازی- سالن بسکتبال و والیبال -سالن فوتسال - سالن شطرنج )را به هم وصل کرده و هر کدام از بخشها شامل قسمتهای خدماتی مجزا هستند.
بعد از همهی اینها به قسمت پارک در سم راست سایت بعد از ورودی میرسیم که شامل بازی شمشاد که از زمین اصلی سایت 3 متر پایینتر است کهدورتا دور ان با سکوهای پوشش داده شده تا والدین ناظر بازی فرزندان باشند بعد دورتا دور بازی شمشاد المانهایی تعبیه شده تا هم برای پارک بازی سازماندهی کند و هم افراد پیاده را به راههای اصلی راهنمای کند در قسمت بازی استخر توپ و شن طراحی شده که این دو قسمت توسط شیشهای از هم جدا شدهاند تا کودکان خلاقیتهای خود را عرضه کنند. بعد قسمت شهرک ترافیک طراحی شده تا کودکان هم در خانههای کوچک بازی کنند هم با راندن وسایل نقلیه کوچک و مخصوص کودکان با قوانین راهنمای و رانندگی و زندگی شهری اشنا شوند . دورتا دور شهرک ترافیک مسیرهای اسکیت طراحی شده تا کودکان در محیط سالم بتوانند اسکیت سواری کنند.
این هم از عکس ماکت پروژم
http://www.www.www.iran-eng.ir/picture.php?albumid=1631&pictureid=5712
ای کاش خوشتون بیاد.