سلام..
دوست گلم من اول سوال دومت رو جواب میدم..
هیچ کدوم از این دانشگاههایی که گفتی کارشناسی ناپیوسته ندارن! تهران فقط دانشگاه شهید رجایی و دکتر شریعتی هستن که امسال فقط شبانه گرفتن و دانشگاه میراث فرهنگی هم امسال 10 نفر روزانه و 20 نفر شبانه گرفت.. رجایی و میراث امسال زیر 200 گرفتن و شریعتی تا جایی که خبر دارم تا 380 یا 390 هم برای نیمه دوم گرفته..
دانشگاه سوره هم هست که حتما خودت میدونی که غیر انتفاعیه و یه مصاحبه عقیدتی مذهبی!!!! داره..
کنکور کارشناسی ناپیوسته تقریبا سخت هست ولی خوب مطمئنا قبولیش غیر ممکن نیست..اگر پست های این تاپیک رو بخونی با معایب و مزایاش!!!!!! آشنا میشی..
در مورد سوال اولت اگر بازهم پست های قبلی رو بخونی!تقریبا جواب میگیری چون در موردش زیاد صحبت شده..ولی در بازار کار فرقی نمیکنه چون توی کار قبل از هر مدرکی مهارت و تجربه مهمه اما مطمئن باش که در هر صورت مهندس میشی و گذر هممون آخرش به سازمان نظام مهندسی میرسه !!
خلاصه اینکه باید پست های قبل رو بخونی!!!!![]()
![]()
سلام بروبچ...من یه مسئله ای واسم پیش اومده که می خوام باهاتون مشورت کنم
پلیز کمک کنید...
موضوع اینه که من ترم 5 مهندسی هستم و حدود 90 واحد پاس کردم..ولی الان یه مشکلی دارم که دیگه نمی تونم برگردم شهری که دانشگام اونجاست و مجبورم تهران بمونم..
حالا 2 تا راه دارم..
یکی اینکه انصراف بدم و بخونم واسه کنکور سال بعد(تصورشو بکن...فیزیک و ریاضی و عربی و ادبیات دبیرستان!!)
و راه دوم اینکه درخواست مدرک کاردانی بکنم و شروع کنم به خوندن واسه کنکور کاردانی به کارشناسی..
اما چند تا سوال تو ذهنمه:
1.واقعا مدرک کارشناسی با مهندسی از نظر بازار کار فرق داره؟؟اگه طرف ارشد قبول بشه چی؟؟بالاخره که مهندس میشه..نمیشه؟!!
2.دانشگا های دولتی تهران (بهشتی و دانشگاه تهران و علم و صنعت و...) همشون کارشناسی نا پیوسته دارن؟؟و اگه دارن قبول شدنش خیلی سخته؟؟
اگه کسی اطلاعاتی داره پلییییییییییییییییییییز کمکم کنه...حسابی گیج شدم![]()
تهران جنوب 7250بچه ها ترازهای دانشگاههای آزاد تهران و اطراف تهران رو کسی داره؟
نه الان دانشجو شده ،داشت سرباز میشد اما تصمیمش عوض شدعماد که گفت سرباز شده
الناز جون توهم عروس شدی؟؟ تبریک بگیم؟؟؟؟؟؟
مبارکههههههه
بابا اینجا چقدر همه شیرینی بدهکارن![]()
دوستم با 8100 جایی قبول نشدسلام،میدونید با 8000 امسال کجا قبول شدن؟؟ آخه من انتخاب رشته نکردم...
یه سوال پرسیدم هیشکی جواب نداد...
فکر می کردم برو بچ معماری با مرامن..
ندا جون این ترم یه استاد برا ما آوردن به اسم خانم روحانی.میگن دکتره!خودشم به بچه ها گفته شریعتی درس میدم.یه سوال بپرس ببین چجوریه(کلاساش.نمره دادنش.پروژه هاش و...)ببینیم میشه این ترم باهاش کلاس برداشت یا نه
!مررررررررررررسی گلم
![]()
من راجع به علمی کاربردی پرسیدم پارسال گفتن که معتبره و مدرکش برای ادامه تحصیل تو کشور دیگه معتبرهبچه چرا راهنمایی نمی کنین؟؟فکر کنم پاسخ به این سوال برای همه مفید باشه ها!
کدوم بهتره البته با ذکر دلیل!
1-غیر انتفاعی
2-دانشگاه آزاد
3-علمی کاربردی
من با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم این اطلاعات رو بدست آوردم حالا اگه شما هم چیزی می دونین بگین تا بیشتر راهنمایی بشیم.
یه سوال : چرا بعضی دانشگاه ها واسه معماری نود و خورده ای واحد میدن مثل آزاد تبریز ولی بعضی ها شون هفتاد و خرده ای میدن مثل آزاد ابهر ! دوستای من که هر دوتاشون هم از فنی و حرفه رفتن و تو این دانشگاه ها درس می خونن می گن اینجوریاست!
یه نقل قول : چند روز پیش چند تا از دوستان که کارشناسی شون رو تازه گرفتن خواستن واسه ادامه تحصیل برن ترکیه ولی موسسه ای که اینا رو می خواسته به ترکیه اعزام کنه گفته که مدرک غیر انتفاعی بین المللی نیستش و نمی تونن برن ولی آزاد بین المللی و همه جا قبول می کنن البته از بین بچه هاکسی از دانشگاه ها علمی کاربردی نبود که بپرسم ببینم مدرک علمی کاربردی رو هم قبول می کنن یا نه!
یه خبر : بالاخره دانشگاه آزاد شهر خودمون امسال معماری آورد و من فکر من کنم که آزاد برم به نفعمه!یه دوستم که سراج تبریز قبول شده می گه 550000 تومن شهریه ترم اول شد 260000 هم اجاره خوابگاهش می شه بعد حالا بخوای بسوزی و بسازی ترمی حداقل 000/000/1 تومن واست آب می خوره.
یه تصمیم : حالا اگه تعداد واحد های دانشگاه آزاد با غیر انتفاعی یکی باشه (یعنی هفتاد و خورده ای - که چهار ترمه تموم بشه) من همین آزاد رو می رم چون می دونم که غیرانتفاعی یک دهم امکانات دانشگاه آزاد رو نداره و تازه واسه ادامه تحصیل هم نمی شه رفت ترکیه!ولی اینم بهتون بگم که مدرک غیر انتفاعی مهر وزارت علوم رو داره که آزاد نداره که این هم مهم نیست چون بعد لیسانس موقع استخدام از معدل بالا می خوان و کار خوب و درست که فکر کنم هر دوی اینها رو تو دانشگاه آزاد بهتر بشه از دانشگاه غیر انتفاعی کسب کرد!
راستی این دانشگاه علمی کاربردی چه جوریاست می گن شهریه اش از غیر انتفاعی هم ارزون در میاد!
دقیقا مشکله منم همین بود ولی یه خورده بیشتردوسته من ادبیات و معارف رو هر دو رو 50% زده بود و من نزده بودم و تنها 4%ریاضی بیشتر اون اختلافش 3000 بیشتر شد. اینجوری که میگی فکر کنم اوضاع درست توپ .پس احتمال داره همکلاسی شیم تو تهران جنوب
![]()
راستش اسب حیوون نجیبیه!بعد به آواتاره یه آدم آروم میخوره!همین
و دیگر هیچ...
حالا شما خودت قضاوت کن!!!
![]()
بچه ها پروژه های طراحی فنی تون چی بوده؟
یه طرح ندارید به من بدید
از فردا باید روی یه طرح کار کنیم سر کلاس!
استاد گفت طرح های طرح ترم قبلتون رو بیارید.اما طرح من 1طبقه بود.نمیشد!هلپ پیلیز دوستان!![]()
ياااااااااااااا علي...............سلاام
اول اینکه دفترچه های آزاد 15/7 میاد(1 دفعه هم اس ام اس ش )اومد البته زیر نویس شبکه خبرم بود.
الان کارنامه سراسریمو دیدم میخوام خودمو بکشم![]()
چرا امسال تکمیل ظرفیت نداره از دیپلم![]()
![]()
من 15 تا با آخرین قبولی معماری فاصله دارم تو پیام نور و 5 تا با غیرانتفاعییییییییییییی![]()
با مدیریت پروژه هم 10 تا
با مدیریت اجرایی 3 تاااااااااااااااا
بعد دختر خالم رتبش 10 تا از من بیشتر بود میتونسته مدیریت ها رو برهههههه
همين هم كم دارم كه انگه نخبه بودن بهم بچسبنآخه من یه روزنامه میخوام که به جز اطلاعات ماکتم داشته باشه![]()
در مورد انتخاب شهر واسه دانشگاه آزادتم بگم که اگه بزنی رودهن یه نخبه به نخبگان
کشور اضافه میشه![]()
واااااااااايامتیازات شد 4 رقمی البته با کمک من! تبریک میگم!
ایشالا بشی مدیر اینجا!
فقط ما رو یادت نره اونوقت!
FCH جان فعلا استادا رو زیاد نمیشناسم ولی چشم عزیزم حتما یه آمار میگیرم بهت خبر میدم![]()
سلام...
چی میگی تو..
مگه دوباره از سینا جنس گرفتی..
یا اینکه مواد گیرت نیومده هذیوون میگی
جددا" از هر كي كه جنس ميخري پولي كه بهش ميدي حلالش....آره عزیزم از همه بیمعرفت تره
اسمش عماده
فکرکن حتی نگفت که حافظ شیراز قبول شده
ااااااا عماد حواست کجاست؟اینقدر ناراحت شدی که من به بچه ها گفتم قبول شدی
بخاطر شیرینی ندادن ببینین چه تهمتایی میزنه
تازشم حالا مجبورم بگک من توزیع کننده اصلیم![]()
مرسی از راهنماییت، آخه همه دانشگاها اینجورن؛ همین جابر که من قبول شدم ظرفیتش تو دفترچه 80 تا نوشته بود ولی 120 تا اسم اعلام کرد. حالا مثلا اگه 80 نفر اومدن برا ثبت نام جابر باز 40 تا تو تکمیل میخواد!؟ من که فکر نکنم! با این حساب باید قید تکمیلو بزنم بچسبم به انتقالی!اره اینطور که اونا گفتن تکمیل ظرفیت هست.
برای سبلانو نمیدونم.ولی حتما 60 نفر لازم داشته که 60 نفر رو قبول کرده.ایشالا میگیره تو هم اردبیل قبول میشی.غصه نخور
دوست عزیز از یکی از دوستام که کاردانیشم شریعتی بوده پرسیدم میگفت توی کاردانی درس طراحی معماری با ایشون داشتن..میگفت استاد خوبیه اتفاقا همین درسو 20 شده بود..پس پیشنهاد میکنم با ایشون بردار..امیدوارم که دیر نگفته باشم
در کل استادای شریعتی استادای خوبین اینطور که دیدم و شنیدم..
موفق باشی..![]()
من راجع به علمی کاربردی پرسیدم پارسال گفتن که معتبره و مدرکش برای ادامه تحصیل تو کشور دیگه معتبره
و آزاد:آزاد مدرکش بین المللیه
اما ترکیه یکی از دوستانم بودن:اونجام کنکور داره و باید یا زبان انگلیسی یا ترکی استانبول رو هم کنکور بدین علاوه بر دروس کنکور
اما ترکیه نسبت به هزینش صرف نمیکنه،مگر اینکه مشکل مکان نداشته باشی.جاهای بهتری برای ادامه تحصیل هست که مدرکش هم بهتر باشه و هزینش هم مناسبتر
اینا خارج از سوالت بود اما چون راجع بع این میدونستم بهت گفتم
شهریش تو دفترچه بود اگر پیداش کردم میزارم برات
اما یادمه که بیشتر از غیر انتفاعی نبود.ولی کنکورش واقعا یه جوریه!سخته و با سوالای متفاوت با سراسری و آزاد من 2بار تا حالا شرکت کردم.به نظر من و همه اونایی که سوالاشو دیدن میگفتن که سوالاش سختتر از سراسریه
سلام،میدونید با 8000 امسال کجا قبول شدن؟؟ آخه من انتخاب رشته نکردم...
دوستم با 8100 جایی قبول نشد
مثل اینکه آخرین قبولی مال زاهدان بوده تا 7500 که من خبر دارم
تهران جنوب 7250
رودهن6469
قزوین 6400
ورامین6088