بچه چرا راهنمایی نمی کنین؟؟فکر کنم پاسخ به این سوال برای همه مفید باشه ها!
کدوم بهتره البته با ذکر دلیل!
1-غیر انتفاعی
2-دانشگاه آزاد
3-علمی کاربردی
من با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم این اطلاعات رو بدست آوردم حالا اگه شما هم چیزی می دونین بگین تا بیشتر راهنمایی بشیم.
یه سوال : چرا بعضی دانشگاه ها واسه معماری نود و خورده ای واحد میدن مثل آزاد تبریز ولی بعضی ها شون هفتاد و خرده ای میدن مثل آزاد ابهر ! دوستای من که هر دوتاشون هم از فنی و حرفه رفتن و تو این دانشگاه ها درس می خونن می گن اینجوریاست!
یه نقل قول : چند روز پیش چند تا از دوستان که کارشناسی شون رو تازه گرفتن خواستن واسه ادامه تحصیل برن ترکیه ولی موسسه ای که اینا رو می خواسته به ترکیه اعزام کنه گفته که مدرک غیر انتفاعی بین المللی نیستش و نمی تونن برن ولی آزاد بین المللی و همه جا قبول می کنن البته از بین بچه هاکسی از دانشگاه ها علمی کاربردی نبود که بپرسم ببینم مدرک علمی کاربردی رو هم قبول می کنن یا نه!
یه خبر : بالاخره دانشگاه آزاد شهر خودمون امسال معماری آورد و من فکر من کنم که آزاد برم به نفعمه!یه دوستم که سراج تبریز قبول شده می گه 550000 تومن شهریه ترم اول شد 260000 هم اجاره خوابگاهش می شه بعد حالا بخوای بسوزی و بسازی ترمی حداقل 000/000/1 تومن واست آب می خوره.
یه تصمیم : حالا اگه تعداد واحد های دانشگاه آزاد با غیر انتفاعی یکی باشه (یعنی هفتاد و خورده ای - که چهار ترمه تموم بشه) من همین آزاد رو می رم چون می دونم که غیرانتفاعی یک دهم امکانات دانشگاه آزاد رو نداره و تازه واسه ادامه تحصیل هم نمی شه رفت ترکیه!ولی اینم بهتون بگم که مدرک غیر انتفاعی مهر وزارت علوم رو داره که آزاد نداره که این هم مهم نیست چون بعد لیسانس موقع استخدام از معدل بالا می خوان و کار خوب و درست که فکر کنم هر دوی اینها رو تو دانشگاه آزاد بهتر بشه از دانشگاه غیر انتفاعی کسب کرد!
راستی این دانشگاه علمی کاربردی چه جوریاست می گن شهریه اش از غیر انتفاعی هم ارزون در میاد!
سلام
من کاملا" با نظر شما موافقم.
اولا" مدرک غیر انتفاعی ها بین المللی نیست.چون تو همین ایرانه خودمون بهشون میگن موسسه نه دانشگاه ! حالا چه برسه به اینکه بری اونور مرز!
دوما" هزینه غیرانتفاعی شهرستان با هزینه های جانبیش (رفت و آمد و خوابگاه و غذا و...) حالا به غیر از سختی غربت و دوری از خانواده و این حرفاش= هزینه آزاد شهر خودت. حتی بیشتر !
سوما" همونطور که خودت گفتی غیر انتفاعی هیچ امکاناتی بهت نمیده اما آزاد لا اقل 4/1
پولی که میگیره امکانات میده.
چهارما" کنکور آزاد 2 ماه دیگست.کنکور سراسری 10 ماه دیگه ! عمرتو الکی حروم نکن.
واحدای دانشگاه آزادم هفتادو خورده ای هست.اسفند پارسال بخشنامه اومد جبرانیارو حذف کردن.البته نه برای اونایی که کاردانی غیر مرتبط با معماری خوندن.
دلیل قانع کننده تر از اینا میخوای؟