نتایج سراسری فردا میاد(کنکور اصلی که مال ما نبود)فکر میکنم تا یه هفته ی دیگه نتایج ما رو هم اعلام بنمایند..انشا الله
نتایج سراسری فردا میاد(کنکور اصلی که مال ما نبود)فکر میکنم تا یه هفته ی دیگه نتایج ما رو هم اعلام بنمایند..انشا الله
بچه ها كسي از وضعيت خوابگاه توي تهران مي دونه؟ بيشتر هزينه مدنظرم هست
ااااا عجب ادمایی هستنا همین امروز غروب توو اخبار اعلام کردن نتایج فردا 8صبح میادنتایج سراسری اومده چند ساعته
امیدوارم کنکوری هاتون قبول شده باشن.
قبلا اعلام کرده بودن 15
ولی امشب زدن توی سایت
امیدوارم با ما این کارو نکنن![]()
من دختر عموم کارگردانی خوند سورهاینجور که من شنیدم دانشگاه سوره بر خلاف ظاهرش که اینجوری سوالای فلسفی میپرسن برا ورودیش دانشگاه ازاد و راحتیه..نمیدونم تا چه حدی درسته.
ای بابا سینا شرم چیه؟اگه یه دانشگاه انتخاب واحدش دستی باشه عجیبه ؟
مثلا" باید بری 4 تا کاغذ بگیری و بعد از کلی دوندگی بری بانک ...هرکی زودتر رسید بانک رو آورد اون میتونه با هر استادی دوست داشت بگیره !!!
دانشگاه ما اینجوری بود !
<آیکون شَرم>
!
اینم لینک خبر اعلام نتایج پارسالمگه پارسال نتایج 28 شهریور نیومد؟؟!!!!!!!!
اون موقع که 15 16بوده مصاحبه نتایج 26ام اوومده
حالا که مصاحبه 21 21 نتایج کی میااااااااااااااان
منواقعادیگه تحملانتظار رو ندااااارم![]()
اینجور که من شنیدم دانشگاه سوره بر خلاف ظاهرش که اینجوری سوالای فلسفی میپرسن برا ورودیش دانشگاه ازاد و راحتیه..نمیدونم تا چه حدی درسته.
منم اينو از دوستهاي برادرم شنيدم
تازه اونا رشته هاشون سينما و تئاتر هستش طوري كه مثلا دوست برادرم همايش برگزار ميكنند براي يك فيلمساز كه رابطش با مذهب خيلي خوب نيست
من نميدونم اونايي كه مصاحبه ميكنند چه كساني هستند؟
ميان اين 400 نفر واقعا رتبه مهمه يا مبنا مصاحبه؟![]()
اقای میثم عرب شماره شناسنامه 38734 شماره داوطلبی 1060176 متولد 66 اهل تهران
با سهمیه رزمنده گان رتبه اش شده 84. جالب اینجاست که بدون سهمیه رتبه اش شده 20971 یعنی تقریبا اخرین نفر .بالاترین درصدش 18 .عدالت به سبک ایرانی.
خیلی ها واسه معافی ندارن بابای شهید/ پس اگه اینطوره ما همه خواهان جنگیم
با سهمیه رزمنده گان رتبه اش شده 84. جالب اینجاست که بدون سهمیه رتبه اش شده 20971 یعنی تقریبا اخرین نفر .بالاترین درصدش 18 .عدالت به سبک ایرانی.
من که رازی نیستم این آقا اونجا درس بخونه چون که حقه من هستش . اگه خانواده شهید هستن که از بنیاد شهید و جانبازان ماهانه کلی پول میگیرن پس چرا باید دیگه سهمیه داشته باشند . البته از دولت دهم هر چی که بگید بر میاد .
به قول دوستم به پشتوانه این دولت تو دهن ملت میزنیم .
اینارو چج.وری حساب می کنن.112 فکر کنم یعنی 112 نفر میتونن از این سهمیه استفاده کنن.من اگه جز این سهمیه ها میشدم.بجای اینکه بشم 3487 میشدم 17000- مید.نین یعنی چی؟یعنی میرفتم جز هیئت علمی دانشگاه تهرانخدای من..!!!!!!!!یعنی چی آخه؟!!!
یه نفر این همه وقت میذاره میخونه بعد یکی دیگه با این رتبه 20971میاد جاشو میگیره !!!!!!!!!!
![]()
آخرین رتبه در سهمیه رو هم ببینید خیلی جالبه : 112 !!!!!
منم می شدم ریاست هیئت علمی چه کیفی می دادا ارشد هم دیگه نمی خوندیم همینطور قبول می شدیماینارو چج.وری حساب می کنن.112 فکر کنم یعنی 112 نفر میتونن از این سهمیه استفاده کنن.من اگه جز این سهمیه ها میشدم.بجای اینکه بشم 3487 میشدم 17000- مید.نین یعنی چی؟یعنی میرفتم جز هیئت علمی دانشگاه تهران
سوال ها خیلی باحالهتوجه ! کسایی که برای مصاحبه سوره میخوان برن . این پستم رو حتما بخوونید .
من قبلا گفته بودم که پارسال یکی از دوستانمون سوره قبول شد و تو مصاحبه رد شد. تا حالا بهش دسترسی نداشتم . اما امروز باهاش صحبت کردم و بخاطر شما که مدام می پرسین تو مصاحبه چه تیپ سوالهای می پرسن ؛ ازش پرسیدم که چه سوالهایی تو مصاحبه ازش پرسیدن .
گفت : فقط 45 دقیقه داشتن باهاش مصاحبه می کردن . همه سوالهاشون مذهبی بود.
گفت مثلا پرسیدن :
تسبیح حضرت زهرا چیه ؟
اگه دارین غسل میگیرین آب قطع شد ؛ چیکار می کنید ؟
نماز میت چند رکته ؟
هنر رو از دیدگاه اسلام گفتن که توضیح بده .
گفتن که چرا هنر داره به مذلت کشیده میشه ؟
چندتا سوال دیگه از احکام هم پرسیده بودن ....
کلا این تیپیه سوالهاشون دیگه !!! باید دستتون اومده باشه !
موفق باشید و برای منم دعا کنید.![]()
یونیک قرار نشدا از من بالاتر بشیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اصلا من قبول ندارم تو بالاتر بشی من خودم اصلا وزیر علوم شدم.بچه من حق اینا باید سهمیه داشته باشن اما نه اینقدررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررمنم می شدم ریاست هیئت علمی چه کیفی می دادا ارشد هم دیگه نمی خوندیم همینطور قبول می شدیم![]()
دقت کن تو وارد کردنش درسته واقعا درسته من دیدمدست درد نکنه
من که باورم نمی شه مشخصاتش رو وارد کردم می گه :به پيام هاي ارائه شده دقت فرماييد :«داوطلبي با چنين مشخصات موجود نمي باشد »
لطفا اسم و فامیلیش و سال که این رتبه رو آوره رو دقیق تر بگو که می خوام کارنامه اش رو به یکی نشون بدم تا یه چیزی حالیشون بشه.
اگه این طور باشه دیگه واقعا باید از این سرزمین نفرین شده رفت
یونیک قرار نشدا از من بالاتر بشیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اصلا من قبول ندارم تو بالاتر بشی من خودم اصلا وزیر علوم شدم.بچه من حق اینا باید سهمیه داشته باشن اما نه اینقدرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر