FCH
عضو جدید
كسي از تراز قبولي دانشگاه سوره خبر ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره دوستان.منم اینو می خواستم بپرسم؟
هم معماریه هم عمرانسلام..نه عزیزم نمیشناسم تو یکی از پستهای قبلیت دیدم که از سحر پرسیده بودی اسمشو نشنیدم میخواستم ازت بپرسم از اساتید معماریه یا رشته دیگه؟!
من 1کلمه ام نخونده بودم.اما خب مثلا تستهای استاتیک و مقاومت و عناصر 2روز قبلش امتحان داده بودم(امتحانهای دانشگاه)درصدام هم:
نام درس امتحان
00/25فرهنگ ومعارف اسلامي00/45زبان وادبيات فارسي33/3-زبان خارجي00/25رياضي وهندسه66/28فن ساختماني66/46
مباني نظري وتئوري معماري
اصلا دوست نداشم شهر خودم درس بخوونم
اونوقت برام با مدرسه فرقی نداشت
اهواز برام تکراری شده.
بخصوص توی رشته ما.نمیخوام کسایی که اهواز میخونن دلسرد کنم ولی هر کسی یه با چشم خودش به زندگیش نگاه میکنه.
ولی مثلاتوی شهرهای خوش آب و هوا تر به دانشجو ها میگن از همه درو دیوار ها و مناظر شهر اسکیس بزنید اینجا به خاطر هوای بد میگن از همین درو دیوار کلاسا هم اسکیس بزنید کافیه چون هیچکس توی آفتاب و گرمای 45 درجه و جدیدا هم گردو خاک نمیره از نمای ساختمونا اسکیس بزنه.مگر بخواد در راه علم شهید بشه ما که نیستیم
در کل من دوست دارم توی یه محیط جدید درس بخونم این محیطی که میگم بزرگتر از همون ساختموون های کوچیکه دانشگاها به خصوص غیر انتفاهی است .شهری که آدم توش درس میخونه به نظرمن اهمیت زیادی داره مثل نوع رشته و دانشگاه![]()
سلامسلام به همگی
بچه ها من دارم دیوانه میشم....
به نظر شما من بارتبه5460 جایی قبول میشم
اگه تونستین با اساس و مدرک بگین
به امید قبولی همگی شما
سلام بر منتظران
من انتخاب شهرم اینجوری بوده با 6800
آلبته بگم نخندینا آخه خودمم نفهمیدم با چه معیاری این انتخابا رو زدم
1. 4 تا شیراز
2. 3 تا قزوین
3. آبیک
4. سوره
5. 5 تا مشهد
6. 2 تا اصفهان
7. رشت
8. تبریز
9. 2 تا نوشهر
10. تنکابن
11. 2تا نور
12. اراک
13. محمود آباد
14. آمل
15. ساری
16. 2تا بابل
17. سمنان
18. گرمسار
19. ایوانکی
20. 2 تا گرگان
21 . فریدونکنار
22. گلوگاه
23. زنجان
24. نجف آباد
25. همدان
26. اردبیل
27. کرمانشاه
28. بروجرد
29. بجنورد
30. کرمان
31. لامرد
32. زاهدان
33. اردکان یزد
34. رفسنجان
که در کل میشه 48 تا غیر آنتفاهی از 49 تا که من فقط اهواز رو نزدم
بومی شیرازشرکت کردم
کاردانیمم مشهد بودم .امسال مشهد خاوران و اسرار رو جدید آورده
اقبالم که تازه پارسال اومد پس ترازاشون پایینه
البته پشیمون شدم از این اولویت بندیم
به نظرتون کجا ممکنه قبول بشم
بعضی آز دانشگاهای مشهد و اراک دوست ندارم برم
نگید پرو شد تا حالا مینالید میگفت قبول نمیشم حالا میگه این جاها رو دوست ندارم برم
البته که هرجا قبول بشم با کله میرم
ولی خوب علایق متفاوته
شما میگید اگه قراره قبول بشم با توجه به این ظرفیتا که شمامیگین بیشتر از دفترچه هست کجا ممکنه قبول بشم؟
خودم شهرای شمالی روترجیح میدم![]()
یه نگران دیگه هم به جمعمون پیوست
سلام دوست عزیز
اول اینکه خوش اومدی
دوم اینکه بعله شما حتما قبول میشی
ما داریم خودمونو میکشیم که رتبه هفت هزارمون که سجاد گل باشه قبول میشه
پس شما هم حتما قبولی
سوم اینکه انتخاب رشته هات رو هم بزار ببینیم تا بحدسیم کجا قبولی![]()
توي سايت نوشته دهه سوم شهريور ماه ولي دوستم مي گفت 26 شهريورسلام بچه ها ...
نماز و روزه هاتون قبول...
بچه ها نمی دونید جوابا دقیقا کی میاد؟؟؟
سلامبا سلام
بچه ها بر چه اساسی میگین که داوطلبان با رتبه های 6000 و 5000 و یا 7000
قبول میشن در صورتی که دانشگاه دولتی در حدود 4200 نفر پذیرش داره
با تشکر
سلام
دوست عزیز ،خیلی ها آزمایشی امتحان دادن و امسال نمی تونن جزء وارد شدگان به دانشگاه باشن.
خیلی ها اجازه اینکه جایی غیر از شهر خودشون رو بزنن ندارن،و این امتیاز به بقیه داده می شه.
خیلی ها متاسفانه امسال باید برن سربازی و اجازه ورود به دانشگاه رو ندارن(که امیدوارم امسال کسی به این درد گرفتار نشه)
موارد جزعی هم از انتخاب رشته و ادامه تحصیل منصرف می شن .
الکی که نیست 20000 نفر رو مجاز کنن.
امیدوار باشین ،اینقدر هم اعتماد به نفستون پایین نباشه
با سلام
بچه ها بر چه اساسی میگین که داوطلبان با رتبه های 6000 و 5000 و یا 7000
قبول میشن در صورتی که دانشگاه دولتی در حدود 4200 نفر پذیرش داره
با تشکر
اینکه 80 نفر مینویسن و حداقل 150 نفر بر میدارن ؟
آره مطمئنم . حداقلش میتونم بگم که دانشگاه های غیر انتفاعی که حتمااااااا مثل همیشه همین کار رو میکنند.
این حرف رو از مشاور و چندتا از استادامون شنیدم . یکی از استادمون می گفت گاهی پیش میاد که تا 3 برابر ظرفیتی که می نویسن هم می گیرن .
به خاطر همین تا 20000 مجاز می کنند. چون دقیقا معلوم نیست که دانشگاه ها چند نفر پذیرش می کنند.
اگه خودتون هم تعداد ظرفیت هایی که توی دفترچه زده بود پارسال با هم جمع میکردین و با آخرین رتبه ایی که قبول شد مقایسه میکردین ؛ متوجه میشید که با تکمیل ظرفیت ؛ تقربیا 2 برابر مجموع ظرفیت های که تو دفترچه نوشته بود ، پذیرش کردن .
( پارسال تو دفترچه روزانه و شبانه و غیر انتفاعی با هم 3813 نفر بر میداشت ؛ اما عملا با تکمیل ظرفیت تا 6800 هم برداشتند. که مرمت تا 8000 به بالا هم برداشته . )
سلام دوست گلم
من اصلا منظورم این نیست که تا رتبه 6800 برداشتند ؛ یعنی 6800 نفر برداشتند .
مطمئنا چون یک سری ها نرفتن ؛ جاشونو تو تکمیل ظرفیت کسای دیگه رو میگیرن .
اما حداقل میشه گفت چیزی حدود 2000 نفر پارسال بیشتر از اون چیزی که تو دفترچه نوشتن ؛ گرفتن . ( حالا یه خرده کمتر یا بیشتر )
امسال هم که دانشگاه های غیر انتفاعی زیادتر شدن . اگه هر دانشگاهی جای 80 نفر 150 نفر بگیره ؛ بیشتر از 2000 نفر میشه . ( یعنی بیش از 2000 نفر + کل ظرفیت دانشگاه که توی دفترچه نوشته )
حالا یک سریها هم این وسط نمی رن و تو تکمیل ظرفیت جاشون رو به بقیه میدن .
![]()
سلام من با نازین موافقم چون خودم از غیرانتفاعی جابر رشت پرسیدم امسال پذیرش دارین گفت اره و بعد از اینکه دفترچه 2 امد دیدم حرفش حقیقت داشته و دوباره رفتم پرسیدم چند نفر می گیرین 80 نفر؟گفت نه ما تا 2 -2.5 برابر ظرفیت داخل دفترچه می گیرم یعنی همون چیزی که نازین اشاره کرد حدود 120 -200نفر هم می گیرن .
من پرسیدم چرا پس توی دفترچه می زنین 80 گفت اگه بزنیم مثلا 120 نفر خوب امید رتبه ها بالا برای قبولی توی دانشگاه های خاصی میره بالا و همه یه دانشگاه می زنن و اینجوری همه قوی ها (به نظرشون کسایی که رتبه بالایی دارن فقط قوی هستن)توی یکسری دانشگاه جمع می شن و یکسری از دانشگاه ها فقط دانشجو متوسط و یا ضعیف دارن.
امیودارم که همه قبول بشن از دعا بچه ها ما هم قبول بشیم![]()
منم با نازنین موافقم معاون دانشگاه ما میگفت نوشتیم 40 نفر ولی 60 نفر 80 نفر برمیداریم
دانشگاه سبلان اردبیل میگم
منم رفتم دانشگاه خودم (دیلمان عزیز که خدارو شکر امسال نمیگیره)پارسال تو دفترچه زده بودن60نفر ولی 180تا ثبت نام کرده بودن.
دانشگاه آزاد واحد قزوین واحد تبریز واحد همدان، تهران جنوب کرج و چند واحد معدود دیگه ایرادی بهشون وارد نیست اگرم هست به اندازه واحد های دیگه نیست. یه سر به واحد اراک دامغان سمنان شاهرود رودهن و... بزنید دانشجوهای بدبخت زجر می کشن هزینه می کنن ، وقت هدر می دن. طفلکی ها به خیاله خودشون درس می خونن پست های قبلیم رو به دقت بخونید به هر کس می گم باورش نمی شه، طرح رو یک ترم تمام با استاد کرکسین کنی اونوقت روز تحویل پروژه بگه کارو از کجا آوردی...؟ مضحکه نه...!؟
امیدوارم قبول شی
حالا که که 1 سال صبر کردی .... دیگه 1 سال دیگه بخای بمونی عقب میفتی
البته بستگی به خودت داره
ولی رتبه 720هم خوبه
یعنی عالیه....
خوبه انشالا که هرجا میخوای قبول بشی.
بچه ها کسایی که سوره زدن و شانس قبولیشون زیاده ؛ حواسشون به سایت باشه ها .
نتایجش رو چند روز زودتر از نتایج اصلی میزنند. توی اون چند روز باید برین مصاحبه . اگه دیر بشه دیگه راتون نمیدنا .![]()
بچه ها کسایی که سوره زدن و شانس قبولیشون زیاده ؛ حواسشون به سایت باشه ها .
نتایجش رو چند روز زودتر از نتایج اصلی میزنند. توی اون چند روز باید برین مصاحبه . اگه دیر بشه دیگه راتون نمیدنا .![]()
سلام دارم خدمت همه دوستای گلم و آرزوی موفقیت و قبولی برای همتون
میخواستم توضیحی راجع به قبولی تو سوره بدم البته با اجازه بزرگترا
من امسال اولین سالی بود که کنکور دادم و با مطالعه 3 هفته ای رتبم به لطف خدا 466 شد هر چند که جای بهتر شدن هم داشت .نامردا ریاضیم رو زدن 10 درصد
پارسال واسه شرکت در مصاحبه ، سوره 113 نفر رو اعلام کرده بود که از این تعداد 74 نفر خانم و 39 نفر آقا بودند که در نهایت 25 نفر موفق شدن که پذیرفته بشن . این 113 نفر از رتبه 16 تا رتبه 429 بودن که تو فرم انتخاب رشتشون سوره رو انتخاب کرده بودند .
رتبه آخرین نفر قبولی 272 بود . رتبه اون 25 نفری که پذیرفته شدن اینه :
203-219-122-266-225-92-265-224-75-195-179-151-216-170-178-213-156-212-79-272-248-49-150-221-259
بله کمترین رتبه قبولی 49 بوده و نهایتش رتبه 272
منم خودم سوره رو انتخاب دهم زدم و امیدوارم با توجه به ظرفیت پذیرش که امسال از 25 نفر به 80 نفر افزایش پیدا کرده به امید خدا و دعای خیر شما بتونم قبول شم .
آرزوی موفقیت دارم واسه همتون و قبولی تو هر دانشگاهی که دوس دارین![]()
من وقتي تو عمومي ها نوبت زبان شد با موبايلم رفتم دستشويي بعد ديكشنري موبايلمو فعال كردم و خيلي از لغت ها رو ترجمه كردم بعدش رفتم سراغ تست ها و 7 تا رو جواب صحيح دادم(35%)و كلي حال كردم.تقلب؟؟؟؟؟؟ اگه بهتون بگم چیکار کردن با ماقبل از برداشتن دفتر چه سوالا !!!!!!!!!!!
مونده بودیم باید به حال حال خودمون بخندیم یا گریه کنیم
جالب اینجا بوود که هنوز چیزی از جنجالای انتخابات نگذشته بود!
من شیرازکنکور دادم. قبل از شروع کنکور بعد از قسمت تلاوت قران و 3 صلوات معروف!
توی تریبون هوار هوار کردن که اول آرایشها پاک شه مقنعه ها هم بکشین جلو موهاتون معلوم نباشه وگرنه کنکور بی کنکور حفظ شعونات اسلامی فکرکنم برای کنکور ارشد چادر اجباری شه.تازه خوبه حوضه ها مختلط نیست !!!!!!!!1
شما بودین تو اون لحظه از کنکور دادن تواین مملکت دلسرد نمیشدین که تقلبم براتوون ارزش نداشته باشه![]()
من سوره رو انتخاب ششم زدم انتخابام اینه :
میراث روزانه
میراث شبانه
رجایی شبانه
شریعتی شبانه (مهر)
شریعتی شبانه (بهمن)
سوره
ایوانکی
.
.
.
.
یعنی با این حساب که رتبم به رتبه های پارسال سوره میخوره (212) امکان داره اسمم در بیاد!!!(با توجه به اینکه انتخاب ششمه) من واقعا از مصاحبه اش میترسم
![]()
من سوره رو انتخاب ششم زدم انتخابام اینه :
میراث روزانه
میراث شبانه
رجایی شبانه
شریعتی شبانه (مهر)
شریعتی شبانه (بهمن)
سوره
ایوانکی
.
.
.
.
یعنی با این حساب که رتبم به رتبه های پارسال سوره میخوره (212) امکان داره اسمم در بیاد!!!(با توجه به اینکه انتخاب ششمه) من واقعا از مصاحبه اش میترسم
![]()
اگه تا انتخاب پنجم قبول بشي ديگه سوره مجاز نميشي ولي اگه تا انتخاب پنجم مجاز نشي هم سوره قبولي هم اولين انتخاب بعد از سوره كه رتبت به اون دانشگاه بخوره![]()
اگه تا انتخاب پنجم قبول بشي ديگه سوره مجاز نميشي ولي اگه تا انتخاب پنجم مجاز نشي هم سوره قبولي هم اولين انتخاب بعد از سوره كه رتبت به اون دانشگاه بخوره![]()