حالا تو همین فردا دفترچه ات رو ارسال کن ایشاالله که اضاف نمی خوری ،در مورد قبولی در دانشگاهت هم نگران نباش ،اگه قبول بشی می تونی ثبت نام کنی .30 مرداد بشه 31 مرداد یعنی اضافه ؟
آیه ی قرآن جابجا شده ؟
دانشگاه قبول بشم میتونم ثبت نام کنم ؟
دوست عزیز خیالتو راحت کنم.3ماه اضافه میخوری اما بخشیده میشه.حالا تو همین فردا دفترچه ات رو ارسال کن ایشاالله که اضاف نمی خوری ،در مورد قبولی در دانشگاهت هم نگران نباش ،اگه قبول بشی می تونی ثبت نام کنی .
انباراموووون پر مسلسل فقط به سرباز احتیاج داریم![]()
اون رو تی عملیات دیشب کشتم......![]()
سرشم آویزون کردم به دیوار نشیمن خونم برا عبرت دیگران.....
سلام به همه ی دوستای خوب و عزیز و جدیدم امیدوارم شما هم منو به عنوان دوست جدیدتون قبول کنین
به نظرتون من با این درصد ها غیر انتفاهی گرگان یا هر جای دیگه قبول میشم؟
معارف 8%
ادبیات 31%
فن 32 یا 34%
مبانی نظری 50%
ریاضی با زبان 0%
ممنون میشم راهنماییم کنین
30 مرداد بشه 31 مرداد یعنی اضافه ؟
آیه ی قرآن جابجا شده ؟
دانشگاه قبول بشم میتونم ثبت نام کنم ؟
خواهش میکنم.........من و سربازانم به همه ی بچه ها قول می دیم که تا نابودی کامل آنها از پای نمی ایستیم.....یه 10-12 تا واسه من بذار!! من نیروی زخم خورده و خشمگین زیاد دارم![]()
اون نامرد حقش بود دستت درد نکنه سعادت دو دنیا نصیبت شد
یه جماعت کنکوریو راحت کردی![]()
بیخیال دفترچه ..... منم پست نکردم...... اگه پایه باشید بعد از تخریب سازمان سنجش ارتش را به سمت پایگاه های نظامی حرکت می دیم....سلام به بچه های دوست داشتنی این سایت
واقعا این روزا میدونم که به هممون سخت میگذره اما دوستایی که هنوز سربازی نرفتین سعی کنین اول لیسانس بگیرین بعد برین از نظر جایگاه لیسانس با فوق دیپلم آنچنان تفاوتی نمی کنه اما مهم تر از همه اینه که مطالب از یادتون میره و یه خورده هم تو درس خوندن تنبل میشین چون نامردتر از مسیولین سنجش مسیولین سربازی و یه توصیه دیگه تا اونجا که میتونین سعی خودتون بکنین که نیرو انتظامی نیفتین/در مورد اضافه هم خیالتون راحت بهشه 99% تو اعیاد مثل 22 بهمن بخشیده میشه/
با ارزوی موفقیت برای بچه های این سایت و مطمعن باشین که روز یکشنبه خدا جواب زحمت و تلاشمون میده/
منم تو این امر خیر شریک کنین حداقل آب میدم به سربازاخواهش میکنم.........من و سربازانم به همه ی بچه ها قول می دیم که تا نابودی کامل آنها از پای نمی ایستیم.....
بیخیال دفترچه ..... منم پست نکردم...... اگه پایه باشید بعد از تخریب سازمان سنجش ارتش را به سمت پایگاه های نظامی حرکت می دیم....![]()
ایشاالله بعد اینکه لیسانسمون رو گرفتیم سربازیمون رو با هم توی چابهار می گذرونیم.دفترچه بنفرستینااااااااااااااااااااااااااااااااااااا آخه منم نفرستادم حداقل شاید یه جا افتادیم سربازیرو باهم میفرستیم
منم تو این امر خیر شریک کنین حداقل آب میدم به سربازا![]()
به نظر منم جوابا زودتر از مومعد مقرر میاد
حالا فرقی نمیکنه که کی میاد، بلاخره میاد و همه میبینیم که چیکار کردیم
خدا کنه هر کسی هر چقدر که زحمت کشیده برداشت کنه ، نه کمتر ، نه بیشتر
تا جایی که من میدونم اگه تا موعد مقرر خودتو معرفی نکنی .اگه دانشگاه قبول بشی نمیتونی ثبت نام کنیشما دقیقا 6 ماه معافیت تحصیلی داشتی و قبل از پایان این فرصت حتما خودت رو می بایست به نظام وظیفه معرفی میکردی ، حالا چرا خودتو معرفی نکردی ؟!!!!
اگه خودت رو معرفی کنی اعزامت میفته چند ماهه دیگه و اصلا جای نگرانی نیست ، اما اگه خودت رو معرفی نکنی 3 ماه ناقابل اضاف می خوری ، نوش جان البته هیچ عیبی نداره فوقش بیشتر به اسلام و کشورت خدمت میکنی و ثوابش رو هم میبری .![]()
نه ،اگه خودتو با تاخیر معرفی کنی ،در صورت قبولی از دانشگاه می تونی ثبت نام کنی ولی حتما 3 ماهتا جایی که من میدونم اگه تا موعد مقرر خودتو معرفی نکنی .اگه دانشگاه قبول بشی نمیتونی ثبت نام کنی
من یه پامو از دست دادم ...........![]()
ولی اونا تسلیم شدن........![]()
ماشالا همه ی بچه های اینجا تو کار طنزن
من دیگه خسته شدم. چرا جوابا نمیاد؟ کاش می شد الان می خوابیدم پس فردا بعد از ظهر بیدار می شدم.طاقت ندارم.
![]()
خوش به حالت ماله تو سفید میشن,ماله من داره میریزن.سلام به همه دوستای خوبم
من که تو این چند روز آخر دارم میمیرم
تعداد موهای سفید سرم از 1 به ( --- 500000000000000000000)تا افزایش پیدا کرده
امیدوارم موهای شما هنوز سفید نشده باشه
این چه حرفیه می زنی داری با چی شوخی می کنی؟؟؟؟؟؟بچه ها دعا کنید که دیگه وقت زیادی نمونده........هر کی بیشتر دعا کنه رتبش بهتر می شه.........یکی از دوستای من ریاضی پارسال رو سفید داده بود به جاش 2500 تا صلوات فرستاد . وقتی جوابا اومد 25% ریاضی زده بود ........تازه پشیمون بود که چرا قرآن رو ختم نکرده......می گفت اگه ختم کرده بودم حتما بالای 50% می زدم.
با اطلاعاتی که من گرفتم 2 تا دانشگاه که از مابقی بهترن و رتبه ی بالا می خوان اول رجایی تهران و بعد بو علی همدانه.یه سفر که همدان رفتم گفتن پارسال رتبه ی پایین 120 گرفتن (بعد رجایی) ولی می گفتن امسال اعلام کردن پذیرش نمی گیرن و بو علی رو سازمان سنجش نزنه تو دفترچه. حالا مونده به شانس .ولی خدا کنه زده بشهکسی میدونه شبانه های تهران (رجایی و شریعتی) بالاترین رتبه هایی که میگیره حداکثر چقده؟
شهر ما که شبانه نداره... روزانه هم نمیدونم رتبه ام برسه یا نه؟!!!!
البته همون غیرانتفاعی اش هم تو شکم که برسم یا نه؟!!!
اصلا امسال نمیشه هیچی رو پیش بینی کرد، یهو دیدی اصلا مجاز نشدم، یهو هم دیدی رتبه ام 2 رقمی شدهمه چی ممکنه دیگه، از این سازمان سنجش بر میاد، نه؟!!!!مثل سوالاتش که باهاش سولپرایزمون کردن!!!!!!!!!!
![]()
این چه حرفیه می زنی داری با چی شوخی می کنی؟؟؟؟؟؟
سلام سلاممرسی از اطلاعات خوبی که میذارید من که دانشگاه آزاد رودهن خوندم هیچ اطلاعاتی درباره دانشگاههای دولتی وغیر انتفاعی ندارم
راستی کسی میدونه شهریه ی غیر انتفاعی و شبانه حدودا ترمی چقدر درمیاد؟![]()
تا آخرش باهاتم.....من که دیگه خسته شدم.............................![]()
![]()
همشوووون رو می کشم ..........................![]()
![]()
کی با من میاد بریم سازمان سنجش...........![]()
![]()
تا 30 مرداد وقت داشتیبچه ها من 30 بهمن 87 فارغ التحصیل شذم
تا کی میتونم دفترچه خدمت رو نفرستم ؟
تا آخرش باهاتم.....[/quo
منم همینطور
بزنین بریم سازمان سنجش رو بترکونیم
با اطلاعاتی که من گرفتم 2 تا دانشگاه که از مابقی بهترن و رتبه ی بالا می خوان اول رجایی تهران و بعد بو علی همدانه.یه سفر که همدان رفتم گفتن پارسال رتبه ی پایین 120 گرفتن (بعد رجایی) ولی می گفتن امسال اعلام کردن پذیرش نمی گیرن و بو علی رو سازمان سنجش نزنه تو دفترچه. حالا مونده به شانس .ولی خدا کنه زده بشه
پس مطمئنا شبانه رجایی تا 150 می گیره .ولی اگر بو علی حذف شه خیلی رتبه ی بالا تری می خواد رسما بد بخت شدیم رفت.
ولی دعا امیدواری و اعتماد به نفس فراموش نشه به اینده خوب نگاه کنیم![]()