راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sina_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
30 مرداد بشه 31 مرداد یعنی اضافه ؟
آیه ی قرآن جابجا شده ؟
دانشگاه قبول بشم میتونم ثبت نام کنم ؟

mehdime007

عضو جدید
آیه ی قرآن جابجا شده ؟
حالا تو همین فردا دفترچه ات رو ارسال کن ایشاالله که اضاف نمی خوری ،در مورد قبولی در دانشگاهت هم نگران نباش ،اگه قبول بشی می تونی ثبت نام کنی .

maj5

عضو جدید
حالا تو همین فردا دفترچه ات رو ارسال کن ایشاالله که اضاف نمی خوری ،در مورد قبولی در دانشگاهت هم نگران نباش ،اگه قبول بشی می تونی ثبت نام کنی .
دوست عزیز خیالتو راحت کنم.3ماه اضافه میخوری اما بخشیده میشه.
اما برای ثبت نام دانشگاه,فعلا قانون هست که اجازه بدن ثبت نام کنی,
مگر اینکه قانون عوض بشه.
فعلا جای نگرانی نیست.
الان وقت دعاست.;)

-NEDA-

کاربر بیش فعال
انباراموووون پر مسلسل فقط به سرباز احتیاج داریم

اون رو تی عملیات دیشب کشتم......

سرشم آویزون کردم به دیوار نشیمن خونم برا عبرت دیگران.....

یه 10-12 تا واسه من بذار!! من نیروی زخم خورده و خشمگین زیاد دارم :w00::w00::w00::w00::w39::w39::w39::w39:

اون نامرد حقش بود دستت درد نکنه سعادت دو دنیا نصیبت شد :w17:
یه جماعت کنکوریو راحت کردی :w32:

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستای خوب و عزیز و جدیدم امیدوارم شما هم منو به عنوان دوست جدیدتون قبول کنین

به نظرتون من با این درصد ها غیر انتفاهی گرگان یا هر جای دیگه قبول میشم؟

معارف 8%

ادبیات 31%

فن 32 یا 34%

مبانی نظری 50%

ریاضی با زبان 0%

ممنون میشم راهنماییم کنین

خوش اومدی دوست عزیز. 99 درصد گرگان رو قبولی .چون با 5800 و 6000 سال قبل قبولی گرگان داشتیم.موفق باشین;)

dfdf

عضو جدید
آیه ی قرآن جابجا شده ؟

سلام به بچه های دوست داشتنی این سایت
واقعا این روزا میدونم که به هممون سخت میگذره اما دوستایی که هنوز سربازی نرفتین سعی کنین اول لیسانس بگیرین بعد برین از نظر جایگاه لیسانس با فوق دیپلم آنچنان تفاوتی نمی کنه اما مهم تر از همه اینه که مطالب از یادتون میره و یه خورده هم تو درس خوندن تنبل میشین چون نامردتر از مسیولین سنجش مسیولین سربازی و یه توصیه دیگه تا اونجا که میتونین سعی خودتون بکنین که نیرو انتظامی نیفتین/در مورد اضافه هم خیالتون راحت بهشه 99% تو اعیاد مثل 22 بهمن بخشیده میشه/
با ارزوی موفقیت برای بچه های این سایت و مطمعن باشین که روز یکشنبه خدا جواب زحمت و تلاشمون میده/

E-y

عضو جدید
یه 10-12 تا واسه من بذار!! من نیروی زخم خورده و خشمگین زیاد دارم :w00::w00::w00::w00::w39::w39::w39::w39:

اون نامرد حقش بود دستت درد نکنه سعادت دو دنیا نصیبت شد :w17:
یه جماعت کنکوریو راحت کردی :w32:
خواهش میکنم.........من و سربازانم به همه ی بچه ها قول می دیم که تا نابودی کامل آنها از پای نمی ایستیم.....

سلام به بچه های دوست داشتنی این سایت
واقعا این روزا میدونم که به هممون سخت میگذره اما دوستایی که هنوز سربازی نرفتین سعی کنین اول لیسانس بگیرین بعد برین از نظر جایگاه لیسانس با فوق دیپلم آنچنان تفاوتی نمی کنه اما مهم تر از همه اینه که مطالب از یادتون میره و یه خورده هم تو درس خوندن تنبل میشین چون نامردتر از مسیولین سنجش مسیولین سربازی و یه توصیه دیگه تا اونجا که میتونین سعی خودتون بکنین که نیرو انتظامی نیفتین/در مورد اضافه هم خیالتون راحت بهشه 99% تو اعیاد مثل 22 بهمن بخشیده میشه/
با ارزوی موفقیت برای بچه های این سایت و مطمعن باشین که روز یکشنبه خدا جواب زحمت و تلاشمون میده/
بیخیال دفترچه ..... منم پست نکردم...... اگه پایه باشید بعد از تخریب سازمان سنجش ارتش را به سمت پایگاه های نظامی حرکت می دیم....:king:

farid_ghasemi

عضو جدید
دفترچه بنفرستینااااااااااااااااااااااااااااااااااااا آخه منم نفرستادم حداقل شاید یه جا افتادیم سربازیرو باهم میفرستیم

farid_ghasemi

عضو جدید
خواهش میکنم.........من و سربازانم به همه ی بچه ها قول می دیم که تا نابودی کامل آنها از پای نمی ایستیم.....

بیخیال دفترچه ..... منم پست نکردم...... اگه پایه باشید بعد از تخریب سازمان سنجش ارتش را به سمت پایگاه های نظامی حرکت می دیم....:king:
منم تو این امر خیر شریک کنین حداقل آب میدم به سربازا :(

mehdime007

عضو جدید
دفترچه بنفرستینااااااااااااااااااااااااااااااااااااا آخه منم نفرستادم حداقل شاید یه جا افتادیم سربازیرو باهم میفرستیم
ایشاالله بعد اینکه لیسانسمون رو گرفتیم سربازیمون رو با هم توی چابهار می گذرونیم.
چه شود !!! اونجا هر هفته به قید قرعه یه اتوبوس پر از سرباز رو انتخاب میکنن و می بندنش به گلوله .:D:D

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ماشالا همه ی بچه های اینجا تو کار طنزن :biggrin:
من دیگه خسته شدم. چرا جوابا نمیاد؟ کاش می شد الان می خوابیدم پس فردا بعد از ظهر بیدار می شدم.:D طاقت ندارم.:smile:

khane khiyal

عضو جدید
سلام

سلام

سلام به همه دوستای خوبم
من که تو این چند روز آخر دارم میمیرم
تعداد موهای سفید سرم از 1 به ( --- 500000000000000000000)تا افزایش پیدا کرده
امیدوارم موهای شما هنوز سفید نشده باشه

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر منم جوابا زودتر از مومعد مقرر میاد
حالا فرقی نمیکنه که کی میاد، بلاخره میاد و همه میبینیم که چیکار کردیم
خدا کنه هر کسی هر چقدر که زحمت کشیده برداشت کنه ، نه کمتر ، نه بیشتر

منم امیدوارم اینطور بشه.ایشالا هر کی که زحمت کشیده نتیجش رو میگیره.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما دقیقا 6 ماه معافیت تحصیلی داشتی و قبل از پایان این فرصت حتما خودت رو می بایست به نظام وظیفه معرفی میکردی ، حالا چرا خودتو معرفی نکردی ؟!!!!
اگه خودت رو معرفی کنی اعزامت میفته چند ماهه دیگه و اصلا جای نگرانی نیست ، اما اگه خودت رو معرفی نکنی 3 ماه ناقابل اضاف می خوری ، نوش جان البته هیچ عیبی نداره فوقش بیشتر به اسلام و کشورت خدمت میکنی و ثوابش رو هم میبری .:D:D
تا جایی که من میدونم اگه تا موعد مقرر خودتو معرفی نکنی .اگه دانشگاه قبول بشی نمیتونی ثبت نام کنی

mehdime007

عضو جدید
تا جایی که من میدونم اگه تا موعد مقرر خودتو معرفی نکنی .اگه دانشگاه قبول بشی نمیتونی ثبت نام کنی
نه ،اگه خودتو با تاخیر معرفی کنی ،در صورت قبولی از دانشگاه می تونی ثبت نام کنی ولی حتما 3 ماه:cool: اضاف می خوری .

-NEDA-

کاربر بیش فعال
من یه پامو از دست دادم ...........

ولی اونا تسلیم شدن........

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

صد بار گفتم دست به اون شربت شهادت نزن حالا شانس اوردی یه ذره خوردی وگرنه اولین

شهید در راه کنکور بودی :w47: :w37:

حالا اشکال نداره تو یک جانباز بزرگی میتونی از سهمیه هم برای دانشگاه استفاده کنی :w24:

maj5

عضو جدید
ماشالا همه ی بچه های اینجا تو کار طنزن :biggrin:
من دیگه خسته شدم. چرا جوابا نمیاد؟ کاش می شد الان می خوابیدم پس فردا بعد از ظهر بیدار می شدم.:D طاقت ندارم.:smile:

فکر خوبیه.کاشکی حداقل اینقدر حرص میزنیم,نتیجمون خوب بشه وگرنه افسرده میشیم.

maj5

عضو جدید
سلام به همه دوستای خوبم
من که تو این چند روز آخر دارم میمیرم
تعداد موهای سفید سرم از 1 به ( --- 500000000000000000000)تا افزایش پیدا کرده
امیدوارم موهای شما هنوز سفید نشده باشه
خوش به حالت ماله تو سفید میشن,ماله من داره میریزن.

یونیک

عضو جدید
بچه ها دعا کنید که دیگه وقت زیادی نمونده........هر کی بیشتر دعا کنه رتبش بهتر می شه.........یکی از دوستای من ریاضی پارسال رو سفید داده بود به جاش 2500 تا صلوات فرستاد . وقتی جوابا اومد 25% ریاضی زده بود ........تازه پشیمون بود که چرا قرآن رو ختم نکرده......می گفت اگه ختم کرده بودم حتما بالای 50% می زدم.
این چه حرفیه می زنی داری با چی شوخی می کنی؟؟؟؟؟؟

یونیک

عضو جدید
کسی میدونه شبانه های تهران (رجایی و شریعتی) بالاترین رتبه هایی که میگیره حداکثر چقده؟
شهر ما که شبانه نداره... روزانه هم نمیدونم رتبه ام برسه یا نه؟!!!!
البته همون غیرانتفاعی اش هم تو شکم که برسم یا نه؟!!!
اصلا امسال نمیشه هیچی رو پیش بینی کرد، یهو دیدی اصلا مجاز نشدم، یهو هم دیدی رتبه ام 2 رقمی شد:biggrin::biggrin::biggrin: همه چی ممکنه دیگه، از این سازمان سنجش بر میاد، نه؟!!!!مثل سوالاتش که باهاش سولپرایزمون کردن!!!!!!!!!!:surprised::surprised::surprised:
با اطلاعاتی که من گرفتم 2 تا دانشگاه که از مابقی بهترن و رتبه ی بالا می خوان اول رجایی تهران و بعد بو علی همدانه.یه سفر که همدان رفتم گفتن پارسال رتبه ی پایین 120 گرفتن (بعد رجایی) ولی می گفتن امسال اعلام کردن پذیرش نمی گیرن و بو علی رو سازمان سنجش نزنه تو دفترچه. حالا مونده به شانس .ولی خدا کنه زده بشه:(
پس مطمئنا شبانه رجایی تا 150 می گیره .ولی اگر بو علی حذف شه خیلی رتبه ی بالا تری می خواد رسما بد بخت شدیم رفت.
ولی دعا امیدواری و اعتماد به نفس فراموش نشه به اینده خوب نگاه کنیم:)

roya2

عضو جدید
سلام دوست جونا:smile:همه این بحث ها کنار توکلتون به خدا باشه :smile:

جواب هاکی میاد؟یکم میاد؟ یا مثل جواب تکمیل ظرفیت آزاد سر کار هستیم:D

memar88

عضو جدید
مرسی از اطلاعات خوبی که میذارید من که دانشگاه آزاد رودهن خوندم هیچ اطلاعاتی درباره دانشگاههای دولتی وغیر انتفاعی ندارم :w19:

راستی کسی میدونه شهریه ی غیر انتفاعی و شبانه حدودا ترمی چقدر درمیاد؟:w20:
سلام سلام
غیر انتفاعی 400 تا 450
شبانه 200 تا 250

*vania*

عضو جدید
با اطلاعاتی که من گرفتم 2 تا دانشگاه که از مابقی بهترن و رتبه ی بالا می خوان اول رجایی تهران و بعد بو علی همدانه.یه سفر که همدان رفتم گفتن پارسال رتبه ی پایین 120 گرفتن (بعد رجایی) ولی می گفتن امسال اعلام کردن پذیرش نمی گیرن و بو علی رو سازمان سنجش نزنه تو دفترچه. حالا مونده به شانس .ولی خدا کنه زده بشه:(
پس مطمئنا شبانه رجایی تا 150 می گیره .ولی اگر بو علی حذف شه خیلی رتبه ی بالا تری می خواد رسما بد بخت شدیم رفت.
ولی دعا امیدواری و اعتماد به نفس فراموش نشه به اینده خوب نگاه کنیم:)

ممنون از اطلاعاتت دوست عزیز
من تو سایت انجمن بچه های کنکوری دیدم که رتبه های بچه های کامپیوترو گذاشته بود که شمسی پور تهران شبانه بالاترین رتبه اش 428 بود، رجایی تهران شبانه هم بالاترین رتبه اش 285 بود (البته فکر کنم به قول یکی از دوستان بومی بودن که تونستن با این رتبه ها قبول شن) اینم سایتش www.Forum.karshenasi.com امیدوارم مفید باشه
انشاء الله همه قبولیم، اگه واقعا زحمت کشیدیم پس لایق قبولی هستیم، دیگه زیاد فکرشو نکنین به فکر انتخاب شهر و دانشگاه باشید، من مطمئنم نتیجه زحماتمون رو می بینیم.;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا