راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mvmvm

عضو جدید
از اولشم گفتم نفر اول خودمم ...!!:w16:

شتر بیند در خواب پنبه دانه :biggrin:
اختصاصی ها رو فوت آبم ;)
دارم ریاضیمو به حد 70 -80 میرسونم انشا الله .
برای همه آرزوی موفقیت دارم از جمله سمانه خانوم خواهر خوبمون و همه بچه ها :heart:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 16 شدم :( کنکورم اینجوری نشه بعدا بگن اشتباهی شد در نیومده بودی تو :D

آخه رتبه های خیلی از شهرها ( از جمله رشت ) تازه اومد رو سایت .

طبیعه که رتبه ها عوض میشه .

ولی کنکور اینجوری نیست که هر شهری کم کم بهش اضافه بشه .

یک دفعه مال کل کشور رو میزن رو سایت .

farid_ghasemi

عضو جدید

میدونم کنکور چجوریه برا شوخی گفتم !
البته ازسنجش بعید نیستا اینکارا :biggrin::cool:

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز

من رتبه ام 64 شده :mad:... یعنی به خاطر رشتی ها رتبه ما اومده بالا؟!!!:surprised::D

fifa09

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت کنکوریای عزیز!
یه سوال داشتم ، مثلا اگه کسی از دانشگاهی قبول بشه و بعدشم نره خطر محرومیت هستش یا نه(منظور بعد انتخاب رشته) اگه کامل توضیح بدین ممنون میشم

farid_ghasemi

عضو جدید
سلام خدمت کنکوریای عزیز!
یه سوال داشتم ، مثلا اگه کسی از دانشگاهی قبول بشه و بعدشم نره خطر محرومیت هستش یا نه(منظور بعد انتخاب رشته) اگه کامل توضیح بدین ممنون میشم

سلام خوبی ؟ اگه غیر روزانه هرچی دیگه بزنی نری محرومیت نداره خوب؟

Sajjad_Fashion

عضو جدید
من رتبه ام 64 شده :mad:... یعنی به خاطر رشتی ها رتبه ما اومده بالا؟!!!:surprised::D

:w39: سلام
بچه های تهران که کلی دانشگاه دارن جدیدا هم که بومی کردن (منظورم کنکور سراری بود)
دیگه بچه های شهرستان ها در حقشون کلی ناعدالتی می شه
:wallbash:

در ضمن کل گیلان یه دانشگاه روزانه نداره زیاد نگران نباش اکثر بچه ها ی گیلان می خوان غیر انتفاعی دیلمان لاهیجان برن.
درضمن شما بهتر فکر رقابت باشی تا حسادت :w35:;)امیدوارم شما هم هرجا دوست داری قبول بشی

آخرین ویرایش:

Sajjad_Fashion

عضو جدید
سلام خدمت کنکوریای عزیز!

بله اگه هر دانشگاهی قبول بشی و نری(حتی تکمیل ظرفیت )تا 2 سال از کنکور محروم می شی فقط تفاوت غیر انتفاعی ها با روزانه و شبانه این هستش که شما 2 سال نمی تونی توی همون دانشگاه درس بخونی و بقیه رو می تونی انتخاب کنی ولی روزانه ها کلا 2سال

اولین قانون توی دفترچه انتخاب رشته ;)
به نظر من هم قانون خوبیه که اگه کسی نمی خواسته جایی درس بخونه خوب نباید قبولیش باعث بشه کسی که می خواسته اونجا درس بخونه قبول نشه
به امید خدا هر دانشگاهی که می خوایم قبول بشیم تا کار به این جاها نرسه;):)

farid_ghasemi

عضو جدید
بچه های تهران که کلی دانشگاه دارن جدیدا هم که بومی کردن (منظورم کنکور سراری بود)

در ضمن کل گیلان یه دانشگاه روزانه نداره زیاد نگران نباش اکثر بچه ها ی گیلان می خوان غیر انتفاعی دیلمان لاهیجان برن.
درضمن شما بهتر فکر رقابت باشی تا حسادت :w35:;)امیدوارم شما هم هرجا دوست داری قبول بشی

سلام آقا سجاد من با حرفتون موافقم که در حق شهرستانیا ظلم داره میشه تهرانیا با همه امکاناتی که دارن میتونن دانشگاهای خوب تهران و شهرستانا قبول بشن و خور شهرستانیا از رفتن به دانشگاهای خودشونم میمونن کاش کاردانی به کارشناسیمون مثل آزاد بود که اول انتخاب می کردیم بعد با هم رقابت میکردیم اینجوری بهتر بود
ولی فکر کنم اعصابتونم خورد شده از حسادت اینا میحرفین خواستم بگم که ناراحت نباشین برا هر کسی 2 شرط تو زندگیش هست یکی زحمت کشیدن و یکی دیگه و مهمترش خدا
اگه زحمت کشیده باشیم باید به خدا بسپاریم انشالا نتیجشو میگیریم به خدا توکل کن انشالا حتما موفق میشین
یا علی

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام آقا سجاد من با حرفتون موافقم که در حق شهرستانیا ظلم داره میشه تهرانیا با همه امکاناتی که دارن میتونن دانشگاهای خوب تهران و شهرستانا قبول بشن و خور شهرستانیا از رفتن به دانشگاهای خودشونم میمونن کاش کاردانی به کارشناسیمون مثل آزاد بود که اول انتخاب می کردیم بعد با هم رقابت میکردیم اینجوری بهتر بود
ولی فکر کنم اعصابتونم خورد شده از حسادت اینا میحرفین خواستم بگم که ناراحت نباشین برا هر کسی 2 شرط تو زندگیش هست یکی زحمت کشیدن و یکی دیگه و مهمترش خدا
اگه زحمت کشیده باشیم باید به خدا بسپاریم انشالا نتیجشو میگیریم به خدا توکل کن انشالا حتما موفق میشین
یا علی
حسادت کجا بود برادره من !!!!:w19:
اون فقط یه شوخی کوچیک بود بدون قصدو غرض ...
منم با آقا فرید موافقم ... هر چی خدا بخواد همون میشه !!! ... مهم اینه که ما تلاشمون رو بکنیم نتیجه اش حالا هر چی که شد ...!!!
انشالله همه بچه های گل این تاپیک بهترین جوابو از زحمتاشون بگیرن:victory:

کمکهای روحی و روانی برای کنکور کاردانی به کارشناسی

کمکهای روحی و روانی برای کنکور کاردانی به کارشناسی

سلام به تموم بچه های داوطلب کنکور کاردانی به کارشناسی

با توجه به اینکه آزمون نزدیکه و دیگه وقتی برای یادگیری مطالب جدید نیست و فقط وقت دوره و حفظ آرامش و دوری از استرسه از دوستان عزیز میخوام هر کمکی که در مسایل روحی و روانی نزدیک کنکور میتونن به من و بقیه دوستان بکنن در این تایپیک شرکت کنن.

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام . بچه ها. يكي از مهمترين شرط قبولي در كنكور نداشتن استرسه.من كه يه درصدم استرس ندارم:D

• Like
واکنش ها: zfs

معمارباشی

عضو جدید
منم تا بتونم برای همتون دعا می کنم .... توکلتون به خدا باشه ... با ارامش برین سر جلسه ... ایشالله تک تکتون نتیحه تلاشهاتون رو ببینین و موفق بشین ...

• Like
واکنش ها: zfs

archi_arch

مدیر بازنشسته
ای بابا چرا استرس وارد میکنی؟؟ حالا کو تا کنکور؟؟!:D
نه بچه ها حالا فرصت هست بازم بخونین! :دی
کنکورهارو بزنین.مخصوصا کتابهای هنرستان و بخونین! ما سال قبل گوش نکردیم نتیجه شو دیدیم! :cry: ولی شما جدی بگیرین.کتابهای هنرستان منبع اصلیه! یعنی اگه هیچیم نخوندین اونهارو بخونین! خیلی از سوالای پارسال از تو همونها بود! یعنی کسی که تمامی منابع رو خونده بود با کسی که همون چند تا کتاب هنرستان و خونده بود فرقی نداشت!!!
پس هنرستان فراموش نشه! همچنین تستهای کنکورهای سالهای قبل.
تا سه شنبه یا حداکثر 4 شنبه هم بیشتر نخونین! مخصوصا روز قبلا از کنکور بچه ها هیچی نباید بخونین! استراحت کامل بدین به ذهنتون تا مطالب رو تثبیت کنه.اینکار استرستونو کم میکنه و امادگیتونو بیشتر.پس روز اخر فقط برای استراحته!

ام دیگه فعلا چیزی یادم نمیاد!
اگه یادم اومد بازم میگم!
(یکی نیست بگه حالا کی از تو پرسید! :دی)

mvmvm

عضو جدید
باورم نمیشه 1 شدم پسر 1:w14:
سلام بچه ها خسته نباشید
آقا این آزمون پارسه جامعه آماریش چند نفره ؟:warn:
اصلا با چه درصد هایی این رتبه ها رو آوردین تو این آزمون ؟:que:
راستی دوست عزیز شما که قرعه رو غرقه مینویسی :biggrin: رتبت 1 شده وای به حال بقیه :biggrin:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خسته نباشید
آقا این آزمون پارسه جامعه آماریش چند نفره ؟:warn:
اصلا با چه درصد هایی این رتبه ها رو آوردین تو این آزمون ؟:que:
راستی دوست عزیز شما که قرعه رو غرقه مینویسی :biggrin: رتبت 1 شده وای به حال بقیه :biggrin:

تعداد شرکت کنندگان پارسه در رشته ی معماری در این آزمون : 2411

نفر اول آزمون پارسه یه خانمه ! پس نمی تونه منظور این آقا ؛ رتبه یک آوردن تو آزمون پارسه باشه !

درصدهای خانمی که تو آزمون پارسه رتبه یک شدن ؛ اینجوریه :

رياضي 41.66

فن ساختماني 52.00

مباني نظري 87.35

ادبيات فارسي 83.33

معارف اسلامي 80.00

زبان عمومي 25.00

ضمنا پارسه ؛ رتبه رو بر حسب رتبه های هر درس محاسبه می کنه ؛ اما تو کنکور رتبه براساس ترازی که در هر درس بدست میاد ؛ محاسبه میشه . ;)

اگه دقت کنی متوجه میشی که ایشون امضاشون رو انگار عمدا اونجوری نوشتن " غرعه فال به نام من بیچاره زدند " .

( حتی اگه درست بگی . به جای اینکه دیگران رو متوجه اشتباهشون کنی ؛ نباید اونها رو مسخره کنی . )

آخرین ویرایش:

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . بچه ها. يكي از مهمترين شرط قبولي در كنكور نداشتن استرسه.من كه يه درصدم استرس ندارم:D
خوش به حالت... من از دو ماه پیش از استرس کنکور شبا کابوس میبینم:crying:
با اینکه میدونم تلاشمو کردم و آخرش هم هر چی خدا بخواد همون میشه .. ولی نمیدونم چرا این استرس دست از سرم بر نمیداره!؟

mvmvm

عضو جدید
( حتی اگه درست بگی . به جای اینکه دیگران رو متوجه اشتباهشون کنی ؛ نباید اونها رو مسخره کنی . )[/quote]
غرعه چه ربطی به بیچاره داره :surprised:
چقدر بهت گفتم خانم نازنین خانم این کتاب ادبیات گسترش علوم پایه رو نخون :biggrin:
موفق باشید خواهر گلم :gol:
شوخی کردم :D

آخرین ویرایش:

Nazanin F

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون جای کلمه "بیچاره" توی اون مصرع باید کلمه " دیوانه " می بود داداشی .

کلا اون مصرع از دم غلطه !

درستش اینه :

آسمان بار امانت نتوانست کشید

قرعه کار به نام من دیوانه زدند ;)

Sajjad_Fashion

عضو جدید
چون جای کلمه "بیچاره" توی اون مصرع باید کلمه " دیوانه " می بود داداشی .

کلا اون مصرع از دم غلطه !

درستش اینه :

آسمان بار امانت نتوانست کشید

قرعه کار به نام من دیوانه زدند ;)

;);)شما به احتمال زیاد توی کار سرویس هستین;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا