سراسري مال ..................؟يعني چي؟سراسری مال...
سراسري مال ..................؟يعني چي؟سراسری مال...
سال قبل كه خيلي اسون اومده بود
چون از انديشه اورده بودن و اكثرا معارف خونده بودن نتونستن زياد بزنن. من خودم سال قبل معارف رو 3 درصد زدمآره پارسال ادبیات آسون بود.
اما معارف سخت بود.![]()
سلام دوستان خوبین؟
چطور بود آزمون پارسه امروز
من که ریاضیشو یکم چرت دیدم مثل اینکه طراح سوال ندارن برا ریاضی
فن ساختمانش متوسط بود مبانیم خوب بود
ادبیاتشم برا من سخت اومد
سلام دوست عزیز
ریاضیش اصلا خوب نبود یه دونه هم نتونستم بزنم
عمومیش خوب بود
اما از سوالهای تخصصی اصلا راضی نبودم و فکر نمیکردم اینجوری سوال بده
سلام
یکم سخت میدن ریاضیشم که ناجور داده بود
کلا بیایین ایمیل بزنیم به پارسه که آزمون بعدیرو مثله 87 بدن تا آدم یکم با سوالات مفهومیم آشنا بشه نظرتون چیه؟؟؟؟
سلام
ممکنه امسال مثل پارسال سوال مفهومی نیاد. چون پارسال همه اعتراض کرده بودن .
من که معمولا سر آزمون های پارسه سوالهای ریاضی و ایستایی رو اصلا نگاه نمی کنم و نمی زنم و زود پا میشم برگه ام رو میدم .
اما سر این آزمون اون نمودار خمش که تابلو بود رو زدم (از ایستایی). چندتا سوال ایستایی هم که چشم خورد ؛ بنظرم تیپ سوالهای کنکور آزاد بود.
فقط این رو می دونم که زبان خیلی مسخره بود. سوالهای اولش رو که فکر کنم از کتاب راهنمایی طرح کرده بودن .
معارف و ادبیات و فن و مبانی هم خوب بودن .
آره باهات موافقم ... من رتبه ام ایندفعه البته نسبت به دفعه پیش بهتر شد امیدوارتر شدم ... من رتبه ام 54 شد ... شماها چیکار کردید؟سلام دوستان خوبین؟
چطور بود آزمون پارسه امروز
من که ریاضیشو یکم چرت دیدم مثل اینکه طراح سوال ندارن برا ریاضی
فن ساختمانش متوسط بود مبانیم خوب بود
ادبیاتشم برا من سخت اومد
منم به روی سولای ریاضی لیخند میزنم فقط!!!سلام
ممکنه امسال مثل پارسال سوال مفهومی نیاد. چون پارسال همه اعتراض کرده بودن .
من که معمولا سر آزمون های پارسه سوالهای ریاضی و ایستایی رو اصلا نگاه نمی کنم و نمی زنم و زود پا میشم برگه ام رو میدم .
اما سر این آزمون اون نمودار خمش که تابلو بود رو زدم (از ایستایی). چندتا سوال ایستایی هم که چشم خورد ؛ بنظرم تیپ سوالهای کنکور آزاد بود.
فقط این رو می دونم که زبان خیلی مسخره بود. سوالهای اولش رو که فکر کنم از کتاب راهنمایی طرح کرده بودن .
معارف و ادبیات و فن و مبانی هم خوب بودن .
آقای چاووشی رو نمیشناسم ولی نفر اول سری پیش آقای محتوی رو میشناسم؟پارسه نتایج زد آقا کسی این چاووشی میشناسه ؟ اهل تهران؟؟؟؟
آقای چاووشی رو نمیشناسم ولی نفر اول سری پیش آقای محتوی رو میشناسم؟
میخوای چیکار؟میخوای از راهکارهای اون استفاده کنی؟؟؟
![]()
سلام.
برای هندسه تحلیلی چی می خونین؟نگین که پارسه چون به درد نمی خونه.
ریاضی در چه حدی می زنین؟امیدوار هستین؟
بچه هایی که آزمون مدرسان رو می دن رتبه شون چنده؟
جزوه هاشو ندیدم می رسم بخونم ؟ چقدر وقت می بره؟هندسه تحلیلی نیازی به خوندن نیست اگه برا هندسه 1 و 2 جزوه میخوای فقط مال ذاکر و یگانه عالیه
سلام من هرچی میگردم نمیتونم درصدهای پارسال رو پیدا کنم میشه یکی بهم بگه درصدها کجاست؟؟؟؟؟؟
خیلی عالیه که ریاضی چند زدی؟رتیه این دفعه شدم 191 و فقط مبانی نظری 77 درصد زدم
بقیه خوب نبود
ای ولنه میخواستم بدونم اهل کجاس
آخه من اهل اردبیلم اینجام هیچ کلاسی نیست میخوام ببینم ایشون کلاسی چیزی میرن ؟
من که زور آخرم زدم اینبار 11 شدم
سلام. من دوستم سال قبل رتبش 1500 شد اينم درصداش. ادبيات 81 معارف 20 زبان 30 رياضي 3- فن ساختمان 38 مباني نظري 46کسی میدونه با چه درصدهاییی میشه تا 1000یا1500 اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درصداش که خوب بودند چرا رتبه اش اینقدر بالاست!!!سلام. من دوستم سال قبل رتبش 1500 شد اينم درصداش. ادبيات 81 معارف 20 زبان 30 رياضي 3- فن ساختمان 38 مباني نظري 46
جزوه هاشو ندیدم می رسم بخونم ؟ چقدر وقت می بره؟
ای ولخیلی خوب اوردید که !!!... یکم دیگه تلاش کنید دفعه بعد شما نفر اولید
![]()
سلام بچه ها جمعیا خسته نباشید .... خدا قوت.
سمانه سوال باز اومد
بچه ها سوال:
واحد طوقه چینی چیه؟
شیشه بالاخره طول موج کوتاه رو عبور میده یا بلند؟
سلام. واحد طوقه چيني متر مكعبه.كه تو فهرست بها نوشته.(اضافه بها به هر نوع اجر كاري براي كار در داخل چاه يا قنات يا مجاري زير زميني در هر عمق وبه هر طول=متر مكعب )سلام بچه ها جمعیا خسته نباشید .... خدا قوت.
سمانه سوال باز اومد
بچه ها سوال:
واحد طوقه چینی چیه؟
شیشه بالاخره طول موج کوتاه رو عبور میده یا بلند؟