فکر کنم دوروبر 300بیاری. ولی اگه ریاضیتو 40 بتونی بزنی احتمال زیاد می ری تو مایه های 2 رقمی.مطمئنی![]()
فن و مبانی که خیلی کم زده .
اگه اینجوری بزنم شما فکر میکنی رتبم چند بشه
معارف55 ادبیات55 زبان10 ریاضی10 مبانی45 فن 65
البته کنکور قابل پیشبینی نیست
فکر کنم دوروبر 300بیاری. ولی اگه ریاضیتو 40 بتونی بزنی احتمال زیاد می ری تو مایه های 2 رقمی.مطمئنی![]()
فن و مبانی که خیلی کم زده .
اگه اینجوری بزنم شما فکر میکنی رتبم چند بشه
معارف55 ادبیات55 زبان10 ریاضی10 مبانی45 فن 65
البته کنکور قابل پیشبینی نیست

سلام ممنون از همکاریتون چه رتبه ای اوردین؟ واینکه ریاضی چه کتابی خوندین؟ موفق باشین87 قبول شدم...روزانه دانشگاه کردستان...سه ماه درس خوندم روزی 5-6 ساعت...بسته پارسه و سنجش ودانش رو با هم خوندم...ادبیات88...معارف28...زبان18...ریاضی 18... فن ساختمان58...مبانی 63...البته اینم بگم که کنکور 87 یه کمی سخت بود، واسه همینه درصدام خیلی بالا نیست...تا رتبه 360 دانشگاه کردستان قبول شدن
موفق باشید![]()

از جزئيات اين طرحي كه مي گين خبر ندارم ولي مي دونم واسه كارشناسي ناپيوسته بين 60 تا 80% بوميا سهميه دارن. تاثيرش خيلي خيلي زياده.سلام
این طرح بومی سازی و این حرفا که واسه کنکور 88 بیان کردن شامل ما کاردانی به کارشناسی ها هم میشه؟
سلام منم یه جورایی مثل شما هستم راستی چه کتابایی میخونین؟
چه جالب منم اینجوریم.منم خلاصه هام خیلی زیادن. بعضی وقتا دیگه به خودم می گم بی خیال. فقط مهما رو می نویسم ولی بازم نمی تونم.
ولی من یه کار خوبی که می کنم اینه که خلاصه هامم بارها و بارها خلاصه می کنم. آخرش مطالب کمی واسه خوندن می مونه. ولی این مستلزم اینه که خلاصه ها رو زود زود دوره کنم.![]()

[/quote]تا حدی موافقم . من هم کتابهای پارسه رو خوندم هم کتابهای مدرسان هم یگانه . تهران هم قبول شدم. به نظر من شما فقط جزوات مهندس سعیدی پور رو بخونید. هم از همشون کاملتر و هم خلاصه تره.بهتون قول میدم. برای قبولی تهران کافیه. حامد رتبه 18شهید رجایی.سلام دوست عزیز من به بچه ها گفتم که کتابای پارسه ناقصه و تائید نشده ولی فعلا دارن از رو همون میخونن البته در بعضی درسها یه مطالبی داره که تو کتابای دیگه نیست
درضمن مدرسان هم باجی پس نمیده
باز هم به همه تاکید میکنم کتاب یگانه و ذاکر بهترین کتابه .... چون تالیفی نیست و خلاصه شده از رو 50 تا کتابه
من پارسال که آزمون پارسه میدادم جواب سوالای آزمون پارسه تو خود کتاباش نبود
عمومی ها هم فقط گسترش علوم پایه ...
از من گفتن ...
حداقل یه بار برین کتاب فروشی کتابشو ببینین ...
آره دیگه. منم دوباره نمی نویسم که. ماژیک می کشم.از این پیشنهاد خوشم اومد
و یا میتونم نکته های مهم خلاصه ها با یه رنگ دیگه جدا کنیم و موقع جمع بندی اونا بخونیم![]()
تا حدی موافقم . من هم کتابهای پارسه رو خوندم هم کتابهای مدرسان هم یگانه . تهران هم قبول شدم. به نظر من شما فقط جزوات مهندس سعیدی پور رو بخونید. هم از همشون کاملتر و هم خلاصه تره.بهتون قول میدم. برای قبولی تهران کافیه. حامد رتبه 18شهید رجایی.
روزانه معمولا تک رقمی می گیره. ولی واسه شبانه اگه بومی تهران باشین تا 150 می گیره. البته پارسال اینطوری بود. امسال معلوم نیست. چون ظرفیتا عوض می شه.کسی میدنه اخرین رتبه شهید رجای در کشور چنده ؟
بعد اینکه آیا حتما بعد از تحصیل باید برای آموزش و پرورش کار کرد
فعلا هیچ خبر خاصی نیست. اگه باشه بچه ها می گن.سلام خدمت دوستهای عزیز
میگ شما این روزها خبر خاصی در مورد کاردانی به کارشناسی نشنیدید؟

مگه ادبیات تغییر کرده که باید جدیدشو بگیریم؟سلام بچه ها.
کتاب ادبیات گسترش علوم پایه چاپ جدیدش اومده. زود برین بخرین. البته هنوز همه جا پیدا نمی شه. اگه می تونین برین دفتر انتشارات گسترش علوم پایه.
آدرسشم اینه:میدان انقلاب, خیابان کارگر جنوبی, کوچه ی مهدی زاده, پلاک 9, طبقه ی همکف .
مگه ادبیات تغییر کرده که باید جدیدشو بگیریم؟
![]()
![]()
![]()

آره بابا. از پارسال عوض شده. البته واسه کنکور پارسال خیلیا قدیمیه رو خوندن. ضررم نکردن![]()