راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ارسن

عضو جدید
نهایت شبانه یزد انشاا...

نهایت شبانه یزد انشاا...

فکر کنم از سال 82یا83 تا 86 حدود 95درصد سوالات در معارف از کتاب معارف انتشارات رهبری امده که معارف پارسه خلاصشه .

منو راهنمایی کنین لطفا
من تا اول خرداد دروس (فن) و ( مبانی نظری) رو تقریبا برای بار دوم ( بعضیا سوم ) تموم میکنم
از اول خرداد هم میخواهم ( ریاضی ) ( ادبیات )(معارف) بخونم . به نظر شما رابین عزیز کجاش مشکل داره ؟
و لطفا بگین که واسه ازمون پارسه بهتره یا مدرسان ( من کتابهای جفتشونو دارم ) .

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا الان درصدا دستم نیست. ولی اگه اشتباه نکنم ایناس:
معارف 56
ادبیات 98
زبان 30
ریاضی 45
مبانی 48
فن ساختمان 46
البته اینم در نظر داشته باشین که ریاضی پارسال خیلی سخت بود. نفر اول کنکور 50 زده بود.
فکر میکنم یکم کمتر باشن
اخه پسر عمه من پارسال رتبش شد 20 و درصد هاش پایین تر از اینا بود البته مسئله ای که هست ریاضیش رو 48 زده بود

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم از سال 82یا83 تا 86 حدود 95درصد سوالات در معارف از کتاب معارف انتشارات رهبری امده که معارف پارسه خلاصشه .

منو راهنمایی کنین لطفا
من تا اول خرداد دروس (فن) و ( مبانی نظری) رو تقریبا برای بار دوم ( بعضیا سوم ) تموم میکنم
از اول خرداد هم میخواهم ( ریاضی ) ( ادبیات )(معارف) بخونم . به نظر شما رابین عزیز کجاش مشکل داره ؟
و لطفا بگین که واسه ازمون پارسه بهتره یا مدرسان ( من کتابهای جفتشونو دارم ) .
سلام دوست عزیز
1 . از سال 87 کتاب اندیشه هم اضافه شد .
2. ریاضی بستگی به پایتون داره اگر خیلی وقته ریاضی نخوندید و یا پایتون ضعیفه بهتر از الان شروع کنید وگرنه همون اول خرداد ( اگر پایه قوی و خوبی دارید ) خوبه ولی در هر صورت شما هر چه زودتر شروع کنید به نفع شماست در خرداد و تیر بیشتر وقت بازیابی مطالب هست و بهتر همه درس ها با هم مرور بشن و تست زده بشن
3. آزمون من هم پارسه و هم مدرسان شرکت کردم
حسن این دو موسسه جامعه آماری بالاشونه
اشکال پارسه : واقعی نبودن و اشتباهات در پاسخنامه و نتیجست ، مثلا من پارسال 1 درسم 30 درصد با چیزی که زده بودم اختلاف داشت
و غیر منعطف بودن موسسه ، البته فکر میکنم ثبت نام پارسه تموم شده
اشکال مدرسان : تا پارسال سایت نداشت و باید نتیجه رو حضوری میگرفتی
تعداد سوالات غیر استاندارد بود که البته در آزمون های جامع استاندارد میشه
تاخیر در ارائه پاسخ نامه ، پارسال سر یک آزمون 2 هفته طول کشید تا نتیجه هاموون رو به ما بدن

سطح سوالات پارسه کمی سخت تر از مدرسانه اما دلیل بر این هم نیست که استاندارد تر باشه
در کل من آزمون های جامع مدرسان رو جدا پیشنهاد میکنم

امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم .

sinasignal

عضو جدید
دوستان لطف کنید پاسخ نامه 50 درصد اول پارسه رو بذارید:gol:

نام کاربریمو گم کردم ... فعلا دسترسی ندارم:(

یونیک

عضو جدید
سلام
امروز آزمون مدرسان رو دادم مبانی عالی زدم از 20 تا همه رو زدم .رسم فنی هم خوب بود ولی اصلا از نتیجه شناخت راضی نیستم :(
و این رو به این خاطر می دونم که جزوه پارسه رو خوندم درسایی که منابع اصلی رو خوندم خوب هم جواب دادن ولی...
امروز تصمیم گرفتم شناخت مدرسان رو بخونم . به نظرتون کارم درسته؟؟؟
ریاضی این جور که بچه ها زدن کمتر از 30 فکر نکنم جواب بده چی کار کنیم؟؟
adroit تو چه جوری می خونی؟
اگه اشتباه نکنم می گفتی ریاضی تو آزمونا خوب می زنی!!!!!!!!!!!!!!!:confused:

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
امروز آزمون مدرسان رو دادم مبانی عالی زدم از 20 تا همه رو زدم .رسم فنی هم خوب بود ولی اصلا از نتیجه شناخت راضی نیستم :(
و این رو به این خاطر می دونم که جزوه پارسه رو خوندم درسایی که منابع اصلی رو خوندم خوب هم جواب دادن ولی...
سلام دوست عزیز من بارها گفتم که بهترین منبع کتاب نکته به نکته کاردانی به کارشناسی یگانه و ذاکر هست از فکر کنم از انتشارات چهارخونه کتب دیگه در کنار اون کتاب میتونه خوب باشه
البته همیشه موسسات سوالاتشون طوری هست که تو منابع خودشون یافت بشه .
واسه ریاضی هم نظر من اینه بعد از اینکه هر مبحث رو تموم کردی برو سراغ کتاب مدرسان و شروع کن به زدن تست های اووون مبحث ، البته ریاضی درسیه که بستگی به پایه و شیوه خوندن خودت داره .
خب اینطور که خودت هم گفتی بقیه رو خوب زدی که جای امید داره
موفق باشی .

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
والا الان درصدا دستم نیست. ولی اگه اشتباه نکنم ایناس:
معارف 56
ادبیات 98
زبان 30
ریاضی 45
مبانی 48
فن ساختمان 46
البته اینم در نظر داشته باشین که ریاضی پارسال خیلی سخت بود. نفر اول کنکور 50 زده بود.
salam bacheha bebakhshid ke fingilish minevisam.
goftehaye khodamo mikham tashih konam.%a eshtebah bood.
zabanesh 16 bood
fan 35
mabani 28

سلام
babaaaaaaa terekoondi :D
man azmoon nemidam ke.
rizaio ba ketabe modaresan daram pish miram. antegralo donbalevo seri moonde.

ارسن

عضو جدید
س

س

salam bacheha bebakhshid ke fingilish minevisam.
goftehaye khodamo mikham tashih konam.%a eshtebah bood.
zabanesh 16 bood
fan 35
mabani 28

مطمئنی:confused:
فن و مبانی که خیلی کم زده .
اگه اینجوری بزنم شما فکر میکنی رتبم چند بشه
معارف55 ادبیات55 زبان10 ریاضی10 مبانی45 فن 65
البته کنکور قابل پیشبینی نیست

یونیک

عضو جدید
پاسخ تشریحی ازمون پارسه

خیلی شرایط این ازمون خوب نبود و نتونستم نتیجه دلخواه بگیرم:cry:
ببین نا امیدت نمی کنم اینو می گم چون خودم آزمون پارسه رو هم دادم.
آزمون پارسه به هیچ عنوان نشون نمیده که تو آزمون اصلی چی کار می کنی .
این یه تبلیغ بد نیست ولی واسه من و خیلی دوستام نتیجه عکس داده به هر حال موفق باشی.

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . بچه ها من دنبال یه جزوه خوب برای ایستایی و تنظیم شرایط می خوام ... جزوه های پارسه رو دارم ولی اصلا راضی نیستم!
اگه کسی جزوه خوب برا این درسا معرفی کنه ممنون میشم!

rozhann

مدیر بازنشسته
سلام.با اجازه بزرگترا.ببخشید که من اظهار نظر میکنم.منم 3سال پیش کنکور دادم.یه پیشنهاد داشتم من جزوه ها و کتابهای مدرسان شریف رو خوندم خیلی خوب بود و کتابهای..اسم انتشاراتش یادم نیست .جلد 1و2 داشت.تاریخ بود و هندسه.من که خیلی استفاده کردم.پارسه هم داشتم ولی فکر میکنم پارسه توی معماری موفق نبوده.به هر حال این نظر من بود.موفق باشین.

سمانه آسمونی

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون آبجب معمار عزیز... ولی من تا اونجا که پرس و جو کردم اکثرا از پارسه راضیتر بودن تا مدرسان ...
باز نمیدونم!!!

mregold60

عضو جدید
سلام دوستان.

من فوق دیپلم الکترونیک هستم که کاردانی به کارشناسی هم قبول شده من به الکترونیک علاقه داشتم ولی رفتم دانشگاه زیاد به دلم ننشست . یه جورایی به معماری علاقه داشتم . حالا که افتادم برای ترم مهرماه . امسال کاردانی به کارشناسی سراسری معماری شرکت کردم یه چند وقتی هم هستش که دارم میخونم درساش رو ولی یه کم برام گنگه . نظرتون چیه برم همون رشته خوذم رو ادامه بدم یا اینکه معماری رو بخونم؟

sh.as

عضو جدید
بچه ها شما ها که دنبال منابع جدید میگردید اون منابعی رو که داشتید رو تموم کردید؟؟؟دوستانی کنکور دادن قبلا مبانی کتاب ذاکر نسبت به کتاب پارسه خیلی کمه همون کافیه؟؟

binahayat_m

عضو جدید
ببین نا امیدت نمی کنم اینو می گم چون خودم آزمون پارسه رو هم دادم.
آزمون پارسه به هیچ عنوان نشون نمیده که تو آزمون اصلی چی کار می کنی .
این یه تبلیغ بد نیست ولی واسه من و خیلی دوستام نتیجه عکس داده به هر حال موفق باشی.

ممنون دوست عزیز
قبول دارم
اما این ازمون به خودمم خیلی مربوط میشد
مثلا میتونستم عمومی ها بالاتر بزنم اما زیر 40 زدم(کم خونده بودم)
مزیت ازمون های ازمایشی اینه که برای دفعه بعد سعی میکنی بهترین باشی :gol::heart:

rahaashiyan

عضو جدید
تفاوت از زمین تا آسمان است

تفاوت از زمین تا آسمان است

سلام دوستان.

من فوق دیپلم الکترونیک هستم که کاردانی به کارشناسی هم قبول شده من به الکترونیک علاقه داشتم ولی رفتم دانشگاه زیاد به دلم ننشست . یه جورایی به معماری علاقه داشتم . حالا که افتادم برای ترم مهرماه . امسال کاردانی به کارشناسی سراسری معماری شرکت کردم یه چند وقتی هم هستش که دارم میخونم درساش رو ولی یه کم برام گنگه . نظرتون چیه برم همون رشته خوذم رو ادامه بدم یا اینکه معماری رو بخونم؟
سلام دوست عزیز
اگه منظورت از کنکی نامفهوم بودن اصطلاحات یا کلماتش با چندتا سئوال جوابو یه فرهنگ لغت تخصصی مشکلت حل میشه ولی اگه تو درک کلیت رشته مشکل داری احتمالا میتونی با یه دوره کلاس رفتن شناختتو کامل کنی ببینی اصلا اون چیزی که می خوای هست یا نه !ولی چیزی که برام عجیبه اینه که میگی علاقه ای به الکترونیک ندارم ولی اگه اینو نخونی میری سراغ همون یعنی اینکه فقط می خوای لیسانس بگیری حالا هر چی بود هر چی شد .
به عنوان یه دوست می خوام بهت بگم تو هر کاری که هستی تو هر محیطی که هستی سعی کن بهترین باشی حداقل دومی باشی واین امکان پذیر نیست مگه با عشق وعلاقه
تو هر رشته ای هر چقدر هم بازار کار خراب باشه همه میرن سراغ اونی که بهتر پس اول ببین به چه رشته ای علاقه داری باقی کار راه چاره داره:w30:

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.با اجازه بزرگترا.ببخشید که من اظهار نظر میکنم.منم 3سال پیش کنکور دادم.یه پیشنهاد داشتم من جزوه ها و کتابهای مدرسان شریف رو خوندم خیلی خوب بود و کتابهای..اسم انتشاراتش یادم نیست .جلد 1و2 داشت.تاریخ بود و هندسه.من که خیلی استفاده کردم.پارسه هم داشتم ولی فکر میکنم پارسه توی معماری موفق نبوده.به هر حال این نظر من بود.موفق باشین.
سلام میشه بگین تقریبا چه درصدایی زدین؟ چه رتبه ای اوردین؟ و کجا قبول شدین؟ ممنون میشم:smile:

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر میکنم یکم کمتر باشن
اخه پسر عمه من پارسال رتبش شد 20 و درصد هاش پایین تر از اینا بود البته مسئله ای که هست ریاضیش رو 48 زده بود
سلام رابین عزیز میشه درصدهای پسر عمت و اینکه کدوم دانشگاه قبول شده رو بگی؟ ممنون میشم

mordab_0002003

عضو جدید
سلام به همه کنکوری ها امیدوارم تا حالا از درس خسته نشده باشین
یه سوال پیش اومه که خیلی گیجم کرده لطفآاگه متوجه شدین کمک کنین
اگه کتاب معارف گسترش علوم پایه رو دیده باشین دارای دو بخش (معارف اسلامی و اندیشه
اسلامی)وسوالای سراسری سالهای قبل را بعد ازقسمت اول(معارف اسلامی)آورده و همه جوابهای
کنکورا هم تو همون قسمت اول کتاب پاسخ داده !
حالا من نمی فهمم پس اندیشه اسلامی جزو منابع هست یا نه.اگه هست حدودآ چند تا سوال ازش می یاد(اهمیت کدومش بیشتره)
پس چرا ازش سوال نیومده!
اصلآ اگر کتابی بهتر واسه معارف سراغ دارین لطفآ بگین
با آرزوی موفقیتتون;)

rabin_huood

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه کنکوری ها امیدوارم تا حالا از درس خسته نشده باشین
یه سوال پیش اومه که خیلی گیجم کرده لطفآاگه متوجه شدین کمک کنین
اگه کتاب معارف گسترش علوم پایه رو دیده باشین دارای دو بخش (معارف اسلامی و اندیشه
اسلامی)وسوالای سراسری سالهای قبل را بعد ازقسمت اول(معارف اسلامی)آورده و همه جوابهای
کنکورا هم تو همون قسمت اول کتاب پاسخ داده !
حالا من نمی فهمم پس اندیشه اسلامی جزو منابع هست یا نه.اگه هست حدودآ چند تا سوال ازش می یاد(اهمیت کدومش بیشتره)
پس چرا ازش سوال نیومده!
اصلآ اگر کتابی بهتر واسه معارف سراغ دارین لطفآ بگین
با آرزوی موفقیتتون;)

سلام دوست عزیز اندیشه جزو منابع کنکور هست ، اما فقط 1 ساله که به کنکور اضافه شده
تا دو سال پیش فقط معارف بود اما پارسال اندیشه هم اضافه شد ، واسه همینه که سوالی ازش نیست . بهترین کتاب هم که امتحان خودش رو پس داده همون گسترش علوم پایه هست .

در پاسخ به دوستمون که درصد ها رو میخواستن
1 . الان درصد هاشو ندارم ، اگر باهاش تماس گرفتم حتما می پرسم (رجایی میخونه ، البته ورودی بهمن )
2 . از رو درصد ها پارسال نمیتونی رتبه امسالت رو تشخیص بدی ، چون پارسال ریاضی سخت بود و همه رتبه ها دور محور ریاضی چیده شدند ... پس اصلا به این فکر نباش که درصد های پارسال رو برای خودت الگو قرار بدی

peymanarmin

عضو جدید
سلام
بچه ها کسی میدونه تو تهران ، پارسه ، جزوه های کاردانی به کارشناسیشو بدون این که توی آزموناش ثبت نام کنی میده یا نه؟

sh.as

عضو جدید
سلام
بچه ها کسی میدونه تو تهران ، پارسه ، جزوه های کاردانی به کارشناسیشو بدون این که توی آزموناش ثبت نام کنی میده یا نه؟
سلام . دوست عزیز پارسه تنها کتاباشو با آزموناش میده یا اینکه کلاس اون درسا رو ثبت نام کرده باشی

• Like
واکنش ها: MEG

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه کسانیکه کارشناسی ناپیوسته خوندن یا میخونن بیان

همه کسانیکه کارشناسی ناپیوسته خوندن یا میخونن بیان

:)با سلام خدمت تمام بچه های معماری علی الخصوص بچه های کارشناسی ناپیوسته با همکاری شما عزیزانی که کارشناسی ناپیوسته معماری خوندید یا میخونید میخواهیم یه جامعه اماری خوبی از از کنکور کارشناسی ناپیوسته برای پشت کنکوریها داشته باشیم تا با تراز دانشگاههای ازاد _دولتی و منابع مهم کنکور اشنا بشوند شما با پاسخ دادن به سوالات زیر میتوانید با ما همکاری کنید.:D1)چه سالی در دانشگاه قبول شدید؟ 2)نام دانشگاه؟ 3) روزانه_شبانه_ازاد_غیرانتفاعی؟ 4)رتبه؟ 5)میزان مطالعه؟ 6)منابعی که برای کنکور خواندین؟ 7)درصدهای زده شده؟ پیشاپیش از همکاریتون ممنونم . موفق باشین.;)

amirabas_ali

عضو جدید
کاربر ممتاز
:)با سلام خدمت تمام بچه های معماری علی الخصوص بچه های کارشناسی ناپیوسته با همکاری شما عزیزانی که کارشناسی ناپیوسته معماری خوندید یا میخونید میخواهیم یه جامعه اماری خوبی از از کنکور کارشناسی ناپیوسته برای پشت کنکوریها داشته باشیم تا با تراز دانشگاههای ازاد _دولتی و منابع مهم کنکور اشنا بشوند شما با پاسخ دادن به سوالات زیر میتوانید با ما همکاری کنید.:D1)چه سالی در دانشگاه قبول شدید؟ 2)نام دانشگاه؟ 3) روزانه_شبانه_ازاد_غیرانتفاعی؟ 4)رتبه؟ 5)میزان مطالعه؟ 6)منابعی که برای کنکور خواندین؟ 7)درصدهای زده شده؟ پیشاپیش از همکاریتون ممنونم . موفق باشین.;)

سال 84 قبول شدم .. ازاد شیراز....ازاد...یادم نیست... خیلی کم... شاید 30 روز ... کتابهای مهدی پرنا.. و جزوه های کلاس کنکور ... یادم نیست ...

• Like
واکنش ها: MEG

binahayat_m

عضو جدید
سلام خدمت همه دوستهای عزیز
یه موضوعی میخواستم باهاتون در میون بذارم:
من عادت دارم هر خطی میخونم نکتش بنویسم و ارشیو کنم
بعضی اوقات وسواس به خرج میدم . این کار وقت گیرم هستش!
ایا شما این کار میکنید یا نه و نظرتون چیه؟:redface:

sh.as

عضو جدید
سلام . منم قبلا این کارو انجام میدادم ولی وقتی مینوشتم خلاصه ها از خود جزوه بیشتر میشد چون اصرار داشتم همه رو بنویسم اینجوری خیلس وقت کم میومد الان فقط میخونم و سعی میکنم مدام دوره کنم

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام منم یه جورایی مثل شما هستم راستی چه کتابایی میخونین؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چه جالب منم اینجوریم.:D منم خلاصه هام خیلی زیادن. بعضی وقتا دیگه به خودم می گم بی خیال. فقط مهما رو می نویسم ولی بازم نمی تونم.
ولی من یه کار خوبی که می کنم اینه که خلاصه هامم بارها و بارها خلاصه می کنم. آخرش مطالب کمی واسه خوندن می مونه. ولی این مستلزم اینه که خلاصه ها رو زود زود دوره کنم.:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا