بستگی به خودت دارهیعنی میگی وقت برای خوندن کم نمیارم اگه برم کلاس؟
sh.as عزیز شما خودتون استادین . نیازی به برنامه های پوشالی ما ندارینیه پیشنهاد چون وقت کم مونده اگه موافق هستید از رابین عزیز بخواهیم واسه ما ها که یه سریمون از کتاب ذاکر و یه سریمون هم از کتابای پارسه استفاده میکنیم یه برنامه بده اونم اینجوری که مثلا قرار بذاریم تا شنبه چقدر بخونیم همه هم سعی کنیم بخونیم اگه نخونیم .....
این یه پیشنهاد بود اگه موافق هستید بگید
سلام دوست عزیز. من اولویت اولم واسه خوندن درسای کنکور, درس ریاضیه.سلام
یه سوال :
بچه های که جدی برای ریاضی کار میکنند . روزی چقدر وقت براش میزارن؟؟؟
به امید پیروزی
سلامسلام دوست عزیز. من اولویت اولم واسه خوندن درسای کنکور, درس ریاضیه.
وقت زیادی هم واسه ش گذاشتم و می ذارم. البته بعضی روزا اصلا ریاضی نمی خونم. ولی وقتیم می خونم بین 3 تا 5 ساعت می خونم.
اینم بگم که فعلا هیچ درس اختصاصی نخوندم. واسه همینه که انقد ریاضی خوندم. اینو گفتم که یه وقت سوء تفاهم نشه واسه تون.![]()
سلام مجددسلام بچه ها. امروز اومدم باهاتون درد دل کنم!
منو که همه تون می دونین که زودتر از خیلیا شروع به خوندن کردم. البته چه خوندنی! بیشتر تو فکرش بودم تا اینکه عمل کنم.
مشکل من اینه که تا وقتی که واسه کاری دیر نشه, شروع نمی کنم. به قول بعضیا دقیقه 90یم. الانم کلی از درسا مونده و من هنوز اندر خم یه کوچه م. تازه 3,2 روزه که به طور جدی دارم می خونم. اونم اگه شرایط خونه خوب باشه.
کتابخونه هم دوست ندارم چون نمی تونم همه ش یه جا بشینم. خسته می شم.
الان دیگه کم کم دارم شک می کنم که آیا واقعا می تونم رتبه زیر 100 بیارم؟! عاقلانه ش اینه که نمی شه. ولی بعضیا که منو می شناسن می گن که می تونم.
نمی دونم والا. بعضی وقتا کم میارم. بعضی وقتا هم با انرژی و مثبتم.
البته می دونم که این مشکل عمومیت داره و تقریبا همه کنکوریا اینجورین. ولی خب بده دیگه. دوست دارم اصلا شک نکنم به اینکه می تونم.
حالا به نظرتون باید چیکار کنم؟
ممنون که جواب دادیسلام دوست عزیز. من اولویت اولم واسه خوندن درسای کنکور, درس ریاضیه.
وقت زیادی هم واسه ش گذاشتم و می ذارم. البته بعضی روزا اصلا ریاضی نمی خونم. ولی وقتیم می خونم بین 3 تا 5 ساعت می خونم.
اینم بگم که فعلا هیچ درس اختصاصی نخوندم. واسه همینه که انقد ریاضی خوندم. اینو گفتم که یه وقت سوء تفاهم نشه واسه تون.![]()
شما لطف دارید من که خودم کلا همش اذیت میکنم. این یه پیشنهاد بود گفتم شاید اینجوری کسایی که کمتر میخونن مثل خودم مجبور شن بیشتر بخونن من خودم روزایی که با دوستام پایه میشیم واسه یه درس بیشتر میخونم. فقط پیشنهاد بود بازم اینکه گفتی کمکمون میکنی ممنون. راست فضولیه ببخشید میشه بپرسم کجا کارشناسی قبول شدی با چه رتبه ای؟؟sh.as عزیز شما خودتون استادین . نیازی به برنامه های پوشالی ما ندارین
در هر صورت ما در خدمتیم
امیدوارم که بتونیم کمکی بکنم .
سلامشما لطف دارید من که خودم کلا همش اذیت میکنم. این یه پیشنهاد بود گفتم شاید اینجوری کسایی که کمتر میخونن مثل خودم مجبور شن بیشتر بخونن من خودم روزایی که با دوستام پایه میشیم واسه یه درس بیشتر میخونم. فقط پیشنهاد بود بازم اینکه گفتی کمکمون میکنی ممنون. راست فضولیه ببخشید میشه بپرسم کجا کارشناسی قبول شدی با چه رتبه ای؟؟
سلام adroitعزیز این اشتباهو نکن به نظر من همه درساتو به صورت موازی پیش برو 100درصد نتیجه میگیری راستی ریاضی چه کتابی میخونی؟ موفق باشیسلام دوست عزیز. من اولویت اولم واسه خوندن درسای کنکور, درس ریاضیه.
می فهمم و می دونم چی می گی. آخه من با مشاورم صحبت کردم. با آقای سعیدی پور که فکر کنم معرف حضور همه هست. اون بهم گفت که اولویت اولو بذارم رو عمومیا و ریاضی. وقتی اینا رو کامل خوندم برم سراغ اختصاصیا.سلام
adroit جان جسارتا این کارت خوب نیست من پارسال این کار رو کردم و رو همین قضیه ضربه خوردم
اصلا از اختصاصی هات غافل نشو ، درسته که ضریب ریاضی بالاست اما دروس اختصاصی هم به همون نسبت مهم هستن
باز هم ببخشید فضولی میکنم حتما برنامت رو عوض کن و اختصاصی هات رو بیار وسط گود
خواهش می کنم. نظر من اینه که تو این وقت کم فقط درسایی رو بخونیم که مطمئنیم نتیجه می گیریم.ممنون که جواب دادی
اخه من ریاضی از پایه ضعیفم به طوری که خیلی موقع ها راه حل پیدا میکنم اما نمی تونم ساده بکنم
یکی از دوستام که از من ریاضیش بهتره روزی سه ساعت میخونه..
نمیدونم چیکار کنم من اگه بیشتر بخونم از بقیه درس ها میمنونم
بعضی اوقات هم میگم مثل شبستان که از بچه های قدیمی اینجا بودش و ریاضی صفر زد ولی بقیه خیلی خوب زدش و رتبش شد 36..بیخیال ریاضی شم...
نمیدونم چیکار کنم![]()
ممنونم از راهنماییت. شاید همین کارو کردم! من ریاضی مدرسان می خونم.سلام adroitعزیز این اشتباهو نکن به نظر من همه درساتو به صورت موازی پیش برو 100درصد نتیجه میگیری راستی ریاضی چه کتابی میخونی؟ موفق باشی![]()
عمومی گسترش علوم پایه.سلام به همگی ایشلا همگی موفق باشین و رتبه دلخواهتون رو بیارین یه سوالی داشتم درواقع یه جور نظر سنجیه خواهش میکنم که همتون به این سوال جواب بدین تا همه استفاده کنن. سوالم این بود که:دروس عمومی(ادبیات_معارف_زبان) ریاضی و دروس تخصصی (فن ساختمان_مبانی نظری معماری ) و کتاب تست چه کتابهایی را مطالعه مکنید؟پیشاپیش از همکاریتون ممنونم. موفق باشین
![]()
سلام adroitمیتونی درصدهای رتبه 50رو بگی ممنونمی فهمم و می دونم چی می گی. آخه من با مشاورم صحبت کردم. با آقای سعیدی پور که فکر کنم معرف حضور همه هست. اون بهم گفت که اولویت اولو بذارم رو عمومیا و ریاضی. وقتی اینا رو کامل خوندم برم سراغ اختصاصیا.
من اختصاصیا رو می خونم حتما ولی بعد از ریاضی و عمومیا.
آخه من رشته م ریاضی بوده, پایه مم قویه و اگه ریاضی رو خوب بخونم خیلی بهم کمک می کنه.
من همه ش درصدای رتبه 50 تو ذهنمه. اون ریاضیشو 50 زده بود. عمومیاشم بین 50 تا 80 بود ولی اختصاصیاش 40,30 بود.
الان همه تلاشم اینه که تو این یکی دو ماهه ریاضیو عمومیا رو تموم کنم بعد برم سراغ جزوه های خلاصه ی اختصاصیا. مثل پارسه و مدرسان.
در هر حال ممنونم از راهنماییت.![]()
سلام .سلام
ببخشید من مدت کمی که اومدم می تونم بپرسم مدرک پشتیبان دقیقا چیه؟
سلام به همگی ایشلا همگی موفق باشین و رتبه دلخواهتون رو بیارین یه سوالی داشتم درواقع یه جور نظر سنجیه خواهش میکنم که همتون به این سوال جواب بدین تا همه استفاده کنن. سوالم این بود که:دروس عمومی(ادبیات_معارف_زبان) ریاضی و دروس تخصصی (فن ساختمان_مبانی نظری معماری ) و کتاب تست چه کتابهایی را مطالعه مکنید؟پیشاپیش از همکاریتون ممنونم. موفق باشین
![]()
ممنونم . آزاد می خونین یا ملی؟ببخشید کمی فضولی می کنم ها.سلام .
من کارشناسی ناپیوسته میخونم .
قبلا تو پست های قبلیم گفتم ... من آزاد میخونم و خدا رو شکر خیلی راضیمممنونم . آزاد می خونین یا ملی؟ببخشید کمی فضولی می کنم ها.
اخه من آزاد قبول شدم ولی مرخصی گرفتم واسه ملی بخونم. زیاد تو دلم نیست برم ازاد .
نا شکری نمی کنم ولی دلم با ملی.
برای ملی هم یه کم شیطونی می کنم ساعت درس خوندنم اومده پایین 4 ساعت در روز چی کار کنم نگرانم ...![]()
خوب منم خیلی خوشحالم . چون با این درس خوندنم دوست دارم بو علی قبول شم ولی با رتبه ای که اونجا می خواد...قبلا تو پست های قبلیم گفتم ... من آزاد میخونم و خدا رو شکر خیلی راضیم
به نظرم هم تو دانشگاه های سراسری بجز بوعلی و رجایی ، جایی بهتر از دانشگاه آزاد مشهد نیست ... اینجا فعالیت دوستان زیاده ، در دانشگاه استاد های خوبی هستن و ....
اتفاقا من هم می خواستم دوباره شرکت کنم و خودم رو یه محکی بزنم اما تنبلی کردم و وقت ثبت نام تموم شد .
والا الان درصدا دستم نیست. ولی اگه اشتباه نکنم ایناس:سلام adroitمیتونی درصدهای رتبه 50رو بگی ممنون