سلام دوست عزیزبا عرض سلام . منم به راهنمایی و پشتیبانی خیلی نیاز دارم .برا عید برنامم اینه که به امید خدا مصالح و عناصر هنرستان و مبانی پارسه و زبان بخونم چون من ترم اخرم وبعد ازعید سرم شلوغ میشه عید برام خیلی مهمه ولی مشکله خیلی اسا سسسسییییییییییممم اینه که روحیم خیلی داغونه وخیلی به سفر احتیاج دارم ولی میترسم اگه برم نتونم برناممو اجرا کنم و جا بمونم .حا شما میگید چیکار کنم؟؟ یکی از مشکلای دیگمم اینه که اصلا نمیتونم زیاد درس بخونم ینی نمیتونم پاش بشینم ولی میدونم که اگه با برنامم پیش برم موفق میشم ولی مهم اینه که بررمممممم که نمیرم. اینم بگم که من هیچ کلاس و ازمونی شرکت نکردم چون اعتقادی بهشون ندارم.
1 . اینی که می گی نمی تونی پاش بشینی بخاطر اینکه خیلی وقته اینجوری درس نخوندی و عادت نداری ؛ این یه امر بدیهیه ، پس اگه شروع کنی و یه هفته خودت رو اذیت کنی عادت می کنی و مشکلت حل میشه ... فقط هر چی با برنامه تر باشی زودتر و راحت تر حل میشه
2 . به نظر من اگه روحیت خراب باشه راندمانت خیلی میاد پایین ، پس اگه فکر می کنی نیاز داری یه سفر کوتاه مدت برو و یککم روحیت رو ببر بالا ( این یه نظر کاملا شخصیه )
3 . واسه برنامه ریزی هم من یه برنامه نوشتم اگه خواستی اونو می تونی انجام بدی به نظرم برنامه خوبیه
4 . منم قدیم ها به آزمون اعتقاد نداشتم تا پارسال ، آزمون های آزمایشی تنها جایی هستن که آدم میتونه واسه وقته تست زنیش ، نوع تست زدنش و خیلی از چیزای دیگش برنامه ریزی کنه ... شما تا روز آزمون 50 % راه رو میرین و روز آزمون 50 % دیگشو ، کنکور یه بازیه باید همش رو یاد بگیری ... پس اگه یه جا آزمون شرکت کنی و با برنامه بری جلو انشاالله موفق میشی
5 . چون هم واحد داری هم درس بهتره از عیدت استفاده مفید کنی و علاوه بر اون درسایی مثه طرح رو حداکثر تا خرداد ببندیشون چون این درسها موقع کنکور ذهن آدم رو خراب میکنن
امیدوارم که حرفهام بدردت خورده باشه