سلام علی خوش اومدی خوب هستی؟
داداش كجا حرف از نژاد بود
حالا علي جون فك مي كنه كه جيزي كفتيم ها؟؟
سلام مرشد!یاشیاسان.سلام سالار خوش گلدی داداش تا قبلش جنگهای نژاد پرستانه بود
اين بار واقعا خدا حافظ بجه ها
شب خوش
مرسیوخوبه خوب.ولی دارم از استرس میمیرم!سلام علی خوش اومدی خوب هستی؟
سلام مرشد!یاشیاسان.
خیلی از افکارت خوشم اومد.واقعا ذهن روشنی داری.منم با عقاید این مکتبها و خیلیای دیگه اصلا عقاید وافکارم نمیخونه.
باشوا دولانیم همشهری.دعا کن من تبریز قبول شم فردا نهار مهمون من ابراهیم اباد!همشهری کفون ؟؟؟ بیا بابا میخواییم ازت فردا شیرینی بگیریم . آماده ای دیگه ؟؟
باشوا دولانیم همشهری.دعا کن من تبریز قبول شم فردا نهار مهمون من ابراهیم اباد!
مرشد این یه مورد رو اجازه میخوام باهات مخالف باشم.ما ایرانی ها خودمون شپندارمذگان داریم با قدمت چندین هزار ساله.چرا باید از ولنتاین استفاده کنیم.تاریخجشو که همتون خوب میدونین دیگه!تاریخچه پیدایش ولنتاین
در سده سوم میلادی که مطابق با اوایل شاهنشاهی ساسانی در ایران است، در روم باستان فرمانروایی بوده است بنام کلاودیوس دوم (Claudius II). کلودیوس عقیده داشت مردان مجرد نسبت به آنانی که همسر و فرزند دارند سربازان جنگجوتر و بهتری هستند. از این رو ازدواج را برای سربازان امپراتوری روم ممنوع میکند. کلاودیوس به قدری بیرحم و فرمانش به اندازهای قاطع بود که هیچ کس جرات کمک به ازدواج سربازان را نداشت. (شایان ذکر است که در آن هنگام هنوز امپراتوری روم، به آیین مسیحیت نگرویده بود و این امر تقریباً ۴۰ سال پس از دوران کلاودیوس دوم یعنی در دوران کنستانتین اول، موسوم به کنستانتین کبیر صورت گرفت). اما کشیشی به نام ولنتاین (والنتیوس)، مخفیانه عقد سربازان رومی را با دختران محبوبشان جاری میکرد. هنگامی که کلاودیوس این امر را دریافت، ولنتاین را دستگیر و زندانی کرد. کلاودیوس به منظور منصرف ساختن ولنتاین از باور خویش، به زندان و به استقبال وی شتافت و او را مورد محبت فراوان قرار داد. این در حالی بود که ولنتاین نیز به گونهای متقابل کوشید تا کلاودیوس را به آیین مسیحیت فراخواند؛ امری که موجبات خشم امپراتور روم را فراهم ساخت و حکم به اعدام وی داد. هنگامی که ولنتاین در زندان به سر میبرد، یکی از زندانبانان دختری نابینا داشت که به زندان میآمد به تفصیل با ولنتاین سخن میگفت و درست پیش از آن که ولنتاین به اعدام محکوم گردد، برای آن دختر نابینا کارتی فرستاد که بر روی آن نگاشته بود: "از طرف ولنتاین ِ تو" یا (From Your Valentine) امضاء کردهاست، اصطلاحی که تا به امروز مورد استفاده قرار گرفته و به وفور بر روی کارتهای ولنتاین مشاهده میشود. توضیح اینکه مراسم روز ولنتاین در کشورهای جهان، به ویژه کشورهای اروپایی و امریکای شمالی، بعنوان روز عشق و دوستی همه ساله در ۱۴ فوریه برگزار میگردد
بابا دمت گرم.پس فردا خودت برو ناهارتو بخور دیگه من نیام!علی میدونستی من بچه ابراهیم آبادم ؟؟راستی تو کدوم محله ایی ؟؟
مرشد این یه مورد رو اجازه میخوام باهات مخالف باشم.ما ایرانی ها خودمون شپندارمذگان داریم با قدمت چندین هزار ساله.چرا باید از ولنتاین استفاده کنیم.تاریخجشو که همتون خوب میدونین دیگه!
اخلا ق اسلامی در مورد روزبه بود موضوع بحثم.خوب میشناسمش!تاریخ دیگه ................ الان در چند قدمیم کتابای تاریخ تمدن ایرانه که باید با جرثقیل بلندش کرد.............................................. بابا پیامبر هم گفت فقط ایرانیان مشاور ارشدش سلمان فارسی بود (روزبه اسمه ایرانیشه)
اخلا ق اسلامی در مورد روزبه بود موضوع بحثم.خوب میشناسمش!
ببخشید اونجا سپندارمذگان رو اشتباهی با "ش"نوشته بودم.
ما دانشجو دانشگاه ارومیه بودیم ولی محل تحصیلمون یه شهر دیگه بود(خوی)باز من اومدم همه رفتن.نمیدونم چرا پاقدمم اینروزا اینقد نحس شده!!!![]()
دادافرید انگار همه رفتن فقط ما دونفر موندیم.!من میخواستم امشب با اجازت داستان عشق و دیوانگی رو تعریف کنم که همه لالا کردن !
میدونم برا همه تکراری بود اما ارزش شنیدنو داشت!
این چه حرفی بابا.دیگه اینقد افتاده؟ما خاکتیم عزیز. من الان ریش ندارم،پس نمیتونن بخندن!!!خدا ببخشه ما اهل غلط گرفتن نیستیم......................
بچه ها معلوم نیست کجان.... باور کن نشستن دارن به ریش ما می خندن............... ولی فکر نکنم تو فکر فردان
این چه حرفی بابا.دیگه اینقد افتاده؟ما خاکتیم عزیز. من الان ریش ندارم،پس نمیتونن بخندن!!!
منم انگار نه انگار که فردا نتیجم میاد.بیخیااااااااااال!![]()
سلام بچه ها.
من سال بعد کنکور دارم.
واقعآ گیج شدم کدوم از این منابع رو بخونم مفیدتره.
بچۀ باهوشی نیستم ولی سخت کوشم. فقط کافیه در مورد منابعی که قراره بخونم مطمئن باشم.
متأسفانه عادت بدی که همیشه امراهم بوده اینه که تو خوندن وسواس دارم. همین باعث شده سرعت مطالعم خیلی پایین باشه. پس باید زود به خودم بجنبم. فقط به کمی راهنمایی نیاز دارم.
میترسم اینقد سرگرم پیدا کردن منابع و کتاب بشم که هدف اصلیمو فراموش کنمو وقتمو از دست بدم.
کمکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم کنیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد
خواهش میکنم منو از این سر در گمی نجات بدید
اره.منم دیگه برم.کرکره تایپیک رو کشیدن پایین انگاری!شب خوش استاد.ما خودمون داریم پیش استاد درس پس میدیم داداش... هیچ خبری نیست... انگار ما هم بریم بد نباشه؟!؟!
انگاری جدی جدی فردا جوابا میاد امروز تو اخبار اعلام کردن.نه عزیزم سال قبلم نتایج 29 شهریور اومده بود
وااااااااای سایه جون نمیخوام ناامیدت کنم ولی کاش اراکو نمیزدی من دوستام دارن اونجا میخونن اصلا راضی نیستن ایشالا که یکی از دو انتخاب اولتو قبول بشیسلامشنیدم فردا صب میاد
من 3تا بیشتر انتخاب نکردم. سوره .ایوانکی. اراک
تابلو هست که اراک قبول میشم. اگه اراک قبول شم خودمو میکشم![]()