محمود جان منم خیلی به این چیزا علاقمندم...منم درباره ی این عکسایی که گذاشتی شنیدم..مطلب زیاددارم وخیلی علاقمندم به این موضوع ولی چون ممکنه دوستان یکم براشون شک ایجادبشه وحتی بادیدمنفی به این موضوع نگاه کنند بنابراین میذارم به عهده کسی که علاقمنده به تحقیق درمورداین موضوع
منظورم رو بد متوجه شدی فرزانه جان. منظورم این بود که تاپیک حذف بشه و یه تاپیک نو ایجاد کنیم. به اصطلاح Refresh کنیم.خودت داري ميري چيكار با تاپيك داري چرا بايد حذف بشه؟پس ما كه سال بعد كنكور ميديم چيعلي اقا چرا اينهمه بي انصافي ميكني.مگه ما گناه نداريم
ان شاالله وقتي نتايج اومد جشن قبوليتونو اينجا ميگيريم.بعدش شما به عنوان دانشويه كارشناسي سال بعد كمك ما كنكوري هاي 90 ميكنين
![]()
دوباره خوش اومدی رفیقفدای همتون با توجه به اینکه ............................دیدم حق با شماست............
میمونم مبارزه هم میکنم.....به همه هم بتونم کمک میکنم.........................ببینیم چی میشه..........در ضمن آرزوی موفقیت برای عزیزان کنکور داده......![]()
![]()
تویوتیوب برویک سرچی بزنی خیلی چیزا میاد خیلی جالبه تصاویرکاملا واقعیهمحمود جان منم خیلی به این چیزا علاقمندم...منم درباره ی این عکسایی که گذاشتی شنیدم..
معلوم نیست چجوریاست..معلوم نیست کی راست می گه...
من چون قصدم ارشد هست وخیلی ساله میخوام تواین مقطع قراربگیرم حالاکه همه چی محیا شده میخوام توجایگاهی که حقم هست قراربگیرمبخاطراین هست برای کلاس زبان واسکیس هم جدی گرفتم
علت کاملاً مشخصه.
1- ته کشیدن بودجه بعد از خرید بازیای جام جهانی! (هر چند سر اونم کلی چونه زدن!)
2-تحریم ایران از سوی اتحادیه اروپا (که تقصیر خودشونه!)
3-مگه ندیدی بازی دوستانه ایران-کره جنوبی رو از نیمه دوم پخش کردن! اونم به خاطر پخش زنده تلاوت قرآن از حرم حضرت معصومه تو قم! . واسه اینا اسلام(هرچند..... که خودتم میدونی!) مهمتر از پخش فوتباله که هیجان داره!
آره میدونستم. عکس الکساندر پاتو رو تو پروفایلت دیدم! . آث تیم خوبیه ولی چند سالیه افت کرده اونم به خاطر اون مسئله ی معروف پیری میانگین سنی!
از وقتی بارسلونا تو اون سال 6 تا جام برد بهش علاقه پیدا کردم. چون فقط جام میبره.(فیض میده!)
كم بيش شروع كردمدرس میخونی یا صبر میکنی رمضون تموم شه؟!
وسایلش راگرفتم حالا شروع کردم بااین کتابهای طایفه یکم هم پرسپکتیوش راازجزوه نگاه میکنم کلاس زبان هم ثبت نام کردم
ممنون میدونم فقط یکجا می خوام باشن اونا پراکندن
من برای زبان عمومی منظورم بود زبان عمومیت حل بشه تخصصی کارندارهسلام چه جور كلاس زباني رفتين كه به درد ارشد مي خوره؟
اخه منم مي خوام برم ولي نمي دونم چه كلاسي به درد ارشد مي خوره؟
سلام بچه ها. میشه بگید واسه قوی کردن اسکیس چیکار باید بکنم؟اینطور که از تاپیکای کارشناسی ارشد فهمیدم ضریب اسکیس 5 هستش! باید خیلی تعیین کننده باشه!اونم تو 4 ساعت !!!
گرفته چرا؟؟؟سلام بچه ها
عید همتون مبارک
امیدوارم امشب دلتون مثل من گرفته نباشه
چرا دلت گرفتهسلام بچه ها
عید همتون مبارک
امیدوارم امشب دلتون مثل من گرفته نباشه
گرفته چرا؟؟؟
چرا دلت گرفته![]()