علی_بندرانزلی
عضو جدید
تو سایت سنجش همه چی پیدا میشه جز نتایج کاردانی به کارشناسی.
حالا تا غروب ملوم میشه.
کلا این سنجش فنیا و کاردانی به کارشناسیا رو حساب نمیاره! lol
تو سایت سنجش همه چی پیدا میشه جز نتایج کاردانی به کارشناسی.
سلام دوباره بعد از 4روز اومدم ولي كسي جواب حرفي كه گفتم نداده بود
من دوست دارم برم دانشگاه شمال آمل
كسي دانشگاهي ميشناسه كه امكاناتي مثل دانشگاه شمال داشته باشه
من كاردانيم دانشگاه آزاد قزوين بودم اونجا عاليه كسي ديدش![]()
سلام
فکر نمیکنم.
چون دانشگاه شمال آمل واقعا" بهشته.سطح علمیشم بالاست.
از بین غیرانتفاعیا بهترین دانشگاه اونه.. جدیدا" هم شنیدم از " موسسه آموزش عالی" به " دانشگاه " تبدیل شده.البته نمیدونم
این خبر تا چه حد معتبره.
دختر خاله من اونجا درس میخوند.من چند باری که رفتم اونجا واقعا" عاشقش شدم.
امیدوارم شما هم همونجا قبول بشید
موفق باشید![]()
راستی بچه ها من که آزمونای مدرسان البته جامع شرکت کرم سوالاتش منو پیچوند زیاد تو کنکور موثر هم نبود
شماها چی؟
آره دقیقا" درست میگیبه احترام سحر خانم دیروز نمیتونستم که در مورد کنکور حرف بزنم ولی امروز با اجازه ایشون میخوام یه مطلبی روعنوان کنم: منم کل آزموناشو شرکت کرده بودم اما دو تا سئوال هم از قسمت تخصصی هاش نیومده بود اصلا هم موثر نبودش.مدرسان فقط فقط برای آزاد خوبه وبس اونم که اگه کنکوره آزاد امسالو تغییرش ندن"
سلاممنم حرفت رو قبول دارم امیدوارم هریکی هرجا میخواد قبول شه منم دوست دارم 2 سال دوری از تهران رو امتحان کنم چون ما دخترا سربازی نداریم و تجربه شیرینی رو نداشتیم اما دوری از هنمه بدترههههههههه![]()
نه
من برات آرزو مي كنم خدا عمري بهت عطا كنه كه بعد از اون افسوس زمان گذشته و حرص و طمع براي زمان آينده رو نداشته باشي عمري كه توش به همه آرزو هات رسيده باشي حالا مي خواد هر چند سال باشه .
چون عمر زياد باعث مي شه آدم متاسفانه مرگ عزيزاش رو ببينه و...
همينطور سن بالا داشتن چه فايده اي داره وقتي كسي نتونه ديگه خودش كارا يه خودش رو انجام بده؟؟؟
همه موافقن؟؟؟
سلامآقا سینا تولدت مبارک
کارشناسی قبول شی !!!!اگه شدی (نمیدونم) خوب صدساله شی
![]()
خواهش میکنم داش سینا
مگه ما چند تا داش سینا داریم
منم از همین جا این روز میمون و خجسته رو به تموم مسلمانان جهان تبریک میگم...و مدالمو به رهبر عزیزمون هدیه میکنم
چی گفتم
![]()
همه جای ایران سرای من استمن دعا میکنم چون دعام همیشه برای دیگران مستجاب میشه منم دوست دارم فقط بزنم شهرستان جای دور که از تهران یه مدتی دور شوم حالم بهم خورده ازش"
خدا میداند قبولی تو کنکور چقده استرس داره البته واسه کسی که خونده باشهوانگشتای اشاره همه م به سمتش باشه واگه هم قبول نشی که میشی...
+
وچه شیرینه قبولی البته تو رشته وشهر دلبخواهتاینایی که گفتم باز دوباره تکرار شده دومین کنکورمون
این استرس ها و زحمتا بماند درس که تموم شد کار پیدا کردن دیگه استرس نداره مگه نه؟
استرس استرس... بر بانی این همه استرس بد...![]()
سلام . مي خواستم بپرسم كه مگه نه اين كه پارسال تا رتبه 20000 مجاز شد. با رتبه 8000 به بالا كجا قبول مي شه قبول شد؟؟؟؟؟
آخه تو پست هاي بچه هاي اين تاپيك و تاپيك" شهر و رتبه ها كارشناسي ناپيوسته" ديدم كه تا زير 1000 كه تهران قبول- زير 2000 اصفهان و شمال- شيراز هم كه زير 5000 . حتي زاهدان 7000-8000 قبول ميشه. پس اونايي كه 10000 -15000 ميشن كجا قبول ميشن كه مجاز به انتخاب رشته هستن؟
![]()
سینا جون من تولدم 23 فروردینه. یه 8 ماهی مونده ولی انشالله اون روز در خدمتیم.سلام
از همه ی دوستان صمیمانه تشکر میکنم
واقعا" شرمنده کردین
ایشالا ارزش این همه خوبی رو داشته باشم
آرزوی خوشبختی و سلامتی براتون دارم
کنکوری ها هم که ایشالا به مُراد دلشون برسن
در پایان از تک تک دوستان تشکر میکنم و خدا کنه که تولد این دوستان یادم بمونه که بتونم جبران کنم
داش فرزاد خودمون ، سپیده ی عزیز ، rommanc عزیز ، سحر عزیز ، علی آقا ، حامد بهداد عزیز ،آخرین سامورایی عزیز ، ندای عزیز ، آرش عزیز ، علیرضای عزیز ، سمیه جان ، مویا جان ، سعید عزیز ، maxer عزیز ، روزبه عزیز، فرناز عزیز، ati.art عزیز ، artemiss عزیز ، هستی و رویای عزیز و shinto عزیزhttp://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif
پس این نتایج لعنتی کی میاد. آخه سازمان به این بزرگی نمیتونه 1 روز دقیق رو برای اعلام نتایج بگه تا آدم تکلیف خودشو بدونه. اااهههههههههههههه
آخه شما چرا اينقدر منتظرين ؟سلام چه طوری"آقا اصلا اینا ما کارشناسی نا پیوسته رو بلا نسبت آدم حساب نمیکننچی شده دیگه اول میان نتایج اون پیام نوری ها رو میگن بعدش اگه یادشون موند ناپیوسته ها رو"
تازه اگه جوابا بیاد من طاقت نگاه مردنشو ندارم میدم دوستان برن نگاه کننمیترسم یهو...
![]()
آخه شما چرا اينقدر منتظرين ؟
من كه 2 روز ديگه بايد برم خدمت چي بايد بگم ؟؟؟
هان؟؟؟
دور از جون ان شا الله هميشه سالم باشي ...پس چی کار کنیم حوصلمون سررفتش دیگه"آخه من صبرم کمه طاقت انتظارو ندارم"اگه زبونم لال قبول نشدم لا اقل برم برای آزاد بخونم![]()
فقط اميدوارم اتفاقي برام بيفته كه آينده ام رو بسازهسلام سلام کسی هست؟
علی، روزبه،علیرضا......انقد منتظر نباشین و استرس راه ندین به خودتون
همونه که من گفتم پنجشنبه عصر میاد جوابا که خوب عذاب بکشیم
میخواین واسه اعتراض و کم کردنه روی سازمان سنجش جوابا که اومد نریم ببینیم![]()
شما تصور كن كه نه روزانه نه شبانه نه غير انتفاعي قبول نشي ولي به جاش آزاد يه جايي قبول بشي بعد با يكي (مهندس نه دختر يا پسر ) (شوخي) آشنا شي كه آينده كاري تو رو به كلي عوض كنه
درسته؟؟؟
سلام دوستان
خال همگی خوبه ؟
خوبی تو ؟![]()