راهنمایی و مطالعه گروهی کارشناسی ناپیوسته معماری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rozbeh memar

عضو جدید
داداش ما كه 1 شهريور ميريم سربازي ان شا الله به مدت 4 ماه و 2 روز بعد ميايم ببينيم بريم دانشگاهيا نريم؟؟؟

آخرین ویرایش:

rozbeh memar

عضو جدید
من که میگم در اومدی برو..

آخه اين كسر خدمت تا قبل از سال 90 اجرايي اگه بم دانشگاه ديگه كسر خدمت از دستم رفته .

ترم اول رو مرخصي ميگيرم ميرم خدمت . بعد ميام از ترم 2 ميخونم .

مجبورم :(:w41::w41:

mehdi_mmy

عضو جدید

آخه اين كسر خدمت تا قبل از سال 90 اجرايي اگه بم دانشگاه ديگه كسر خدمت از دستم رفته .

اره همين كارو بكن بالاخره يه مرجله اي هستش كه بايد همه بيرم اگر كسري خدمت داري حتما برو كه اعمال بشه خيلي به نفعته

rozbeh memar

عضو جدید
ره همين كارو بكن بالاخره يه مرجله اي هستش كه بايد همه بيرم اگر كسري خدمت داري حتما برو كه اعمال بشه خيلي به نفعته

من كه ديگه واقعا اعصابم داغونه با اين وضعيت تحصيلي كشور و اين ظرفيت 300 تا روزانه 300 تا شبانه (كه كلا اگه كسي بخواد از درسي كه ميخونه چيزي ياد بگيره بايد بره همين 2 نوع دانشگاه) و غير انتفاعي هايي كه ماشالله اكثر شون از مهد كودك هم كوچيكتر و داغون ترند .:

با اين وضع آموزشي اين طوطي خوش چهره خوش زبان زبون دراز (محمود خودمون ديگه) ميگه جمعيت ايران كم بايد زياد شه و از اين حرفاي مفت و چرند. . . :w07::wallbash::mad:

amiiinem

عضو جدید

خب اینو نگفتی که.حتما این کارو بکن.

amiiinem

عضو جدید
ره همين كارو بكن بالاخره يه مرجله اي هستش كه بايد همه بيرم اگر كسري خدمت داري حتما برو كه اعمال بشه خيلي به نفعته

من كه ديگه واقعا اعصابم داغونه با اين وضعيت تحصيلي كشور و اين ظرفيت 300 تا روزانه 300 تا شبانه (كه كلا اگه كسي بخواد از درسي كه ميخونه چيزي ياد بگيره بايد بره همين 2 نوع دانشگاه) و غير انتفاعي هايي كه ماشالله اكثر شون از مهد كودك هم كوچيكتر و داغون ترند .:

با اين وضع آموزشي اين طوطي خوش چهره خوش زبان زبون دراز (محمود خودمون ديگه) ميگه جمعيت ايران كم بايد زياد شه و از اين حرفاي مفت و چرند. . . :w07::wallbash::mad:

حرف نباشه.ایشون مهندسه! به خدا دانشگاه رفته!!
حتما صلاح مملکت رو دو دو تا چهار تا کرده!

rozbeh memar

عضو جدید
واقا داراي حرف دلت رو ميزني ؟؟؟؟؟؟؟ با ايول عجب يك تحصيل كرده اي از اين ميمون !!! خوشش امد

amiiinem

عضو جدید
واقا داراي حرف دلت رو ميزني ؟؟؟؟؟؟؟ با ايول عجب يك تحصيل كرده اي از اين ميمون !!! خوشش امد

بی خیال داداش.
من روزی 400 بار خودمو از دستش دار می زنم. 600 700 بارم گردنمو میذارم زیر گیوتین..
از خودکشی های با برق و اتاق گاز و امپول هوا که نگو..‍!

rozbeh memar

عضو جدید
درستشم همينه من كه حالم ازش بهم ميخوره ولش كنيم بگذريم ۀ

ميگم خوشبهالت هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اگه گفتي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rozbeh memar

عضو جدید

ميگم خوشبهالت هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اگه گفتي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:D

amiiinem

عضو جدید

نمی دونم :d
بگو
راستی اگه سمت چپ پایین هر پست روی دکمه ی نقل قول کلیک کنی اتفاق بهتری میفته :d

amiiinem

عضو جدید
برا اينكه بچه شمالي ما شا الله دانشگاههاي شمالم تا 6 7 هزار ميگيرن

ربطی به شمالی و غیر شمالی نداره..
خب تو هم می تونی بزنی.غیرانتفاعی بومی بودن رو تاثیر نمیده!
جایی که من می خوام بزنم 700 کیلومتر فاصله داره تا ما!

Sepideh.mt

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبین؟

این دوستمون راست میگه اگه منم شمالی بودم الان انقدر استرس قبول شدن تو شهرم رو نداشتم:cry:

Sepideh.mt

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم:(

دیروز درصدام رو گذاشتم اینجا چند صفحه قبله تا وقتی جوابا نیاد نمیشه نظر داد چطور شده ولی هرروز دارم ناامیدتر میشم:cry:

rozbeh memar

عضو جدید
ميشه 1 بار ديگه هم بذارين ؟

ديگه نبايد غصه خورد بايد اميد داشت ببين مثل من:w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w34::w34::w34::w34::w17::w17::w17::w17::w42::w42::w42:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا