ببخشید ما ایوانخانه برای مشاوره رفتیم ... کلاس اقای سروش نیا ثبت نام کردیم ... اگر دورغ باشد پول خود پس می گیریم ...بچه ها سلام
دیروز از یکی از دوستام که تو ایوان خانه مشاوره شنیدم امسال بهترین استادشون دیگه اونجا نیست
می گفت سروش نیای کبیر فقط یه جا به صورت محدود تدریس می کنه اسمش آیکونه . اینم آدرس سایتشه
http://www.icon-group.ne/
گفتم که اگه جنس اوریجینال می خواین وگرنه مستر کپی کماکان در حال کپ زدن هستن!
یه وقت جایی به اسم سروش نیا دروغی ثبت نامتون نکنه مثل کاری که چند سال پیش آکادمی کرد
بچه ها سلام
دیروز از یکی از دوستام که تو ایوان خانه مشاوره شنیدم امسال بهترین استادشون دیگه اونجا نیست
می گفت سروش نیای کبیر فقط یه جا به صورت محدود تدریس می کنه اسمش آیکونه . اینم آدرس سایتشه
یه وقت جایی به اسم سروش نیا دروغی ثبت نامتون نکنه مثل کاری که چند سال پیش آکادمی کرد
سلامممم من می خوام عناصر و ایستایی با طباطبایی و تاسیسات با ایزدی بردارم.......خوبن این استاداااا؟!!! بین طباطبایی و سروش نیا موندم....![]()
سلامممم من می خوام عناصر و ایستایی با طباطبایی و تاسیسات با ایزدی بردارم.......خوبن این استاداااا؟!!! بین طباطبایی و سروش نیا موندم....![]()
بهترین استاد عناصر کزازی ، واقعا هم کارش رو بلده و خیلی خوب درس میده ولی به نظرم کتابش رو بخونی خیلی خوبه و کامل ، البته کلاس خوبی داره ولی درسی که قطعن خودت میتونی بخونی !!!
حرف طباطبایی رو هم نزن چون اصلن و ابدن با سروش نیا قابل قیاس نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ! :|
تاسیسات هم شنیدم ایزدی بهتر از آقایی نیست ، آقایی بهتر
در کل اگر از من می شنویدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد گول کلاس کنکور ها رو اصلن نخورید ، هیچکدومون دو زار نمی ارزند به جز کلاس سروش نیا ، نسیم عسگری و نهایتن کزازی
نرید ، نرید بیخود پولاتونو تو جوب نریزید
اینایی که امسال رتبه های زیر 100 آوردن هیچکدومشون همه ی کلاس ها رو نرفتن و فقط شاگرد سروش نیا بودن !!!! بقیه درس ها رو مجبورید از منبع بخونید و جزوه ها دردی رو دوا نمی کنند و اصلا در حد کنکور نیستند
بهترین استاد عناصر کزازی ، واقعا هم کارش رو بلده و خیلی خوب درس میده ولی به نظرم کتابش رو بخونی خیلی خوبه و کامل ، البته کلاس خوبی داره ولی درسی که قطعن خودت میتونی بخونی !!!
حرف طباطبایی رو هم نزن چون اصلن و ابدن با سروش نیا قابل قیاس نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ! :|
کتاب عناصر کزازی
انتشارات؟
میخام تو خریدش با مشکل مواجه نشم.
ینی همین ک بگم عناصر کزازی حله؟
کتاب عناصر کزازی
انتشارات؟
میخام تو خریدش با مشکل مواجه نشم.
ینی همین ک بگم عناصر کزازی حله؟
دوست عزیز، بناب به گفته خود آقای کزازی، کتاب ایشون ویرایش سال 83 هست و اصلا مناسب کنکور معماری الان نیست.به هیچ وجه خوندنش کمک تون نمی کنه.
من اینو از دانشجوهای خود آقای کزازی شنیدم
به نظر مناونایی که می شناسم البته ...)
ایستایی : سروش نیا ... عالیه ... طباطبایی هم همین طور !
عناصر : کزارزی من دوسش داشتم ! ولی روایت ها مختلفه ... می گن طباطبایی عناصر رو خیلی کنکوری می گه و عالیه ولی کزازی عناصر رو به خوردت می ده و برا کنکور نظام مهندسی امادت می کنه ...
تاسیسات و تنظیم شرایط ... منم با حامد اقایی داشتم ... استاد خوبیه .... ولی فکر کنم ایزدی بهتر باشه ...
تاریخ معاصر : تحمل کلاسش سخته ... یعنی روان درس نمی ده (سر کلاسش نبودم فایل صوتیش رو گوش کردم ) ولی نسبتا همه ازش راضی بودن
تارخ جهان : نسیم عسگری ماه هست ... عالی ... من فایل صوتیشو گوش کردم کاملا درسش رو فهمیدم و به دلم نشست ... خیلی تاریخ رو متفاوت درس می ده یعنی با این که همه می گن تاریخ حفظیه ولی جوری درس می ده که حفظ نمی کنی و می فهمی چرا این جا اینجوریه چرا اون جا اونجوریه و ....
درک : من با علی عسگری داشتم ... ولی شنیدم امسال بچه های علی طباطبایی بیشتر راضی بودن ...
منظر : عظمتی خوبه ... فایل صوتیش رو گوش کردم برام معمولی بود ...
به نظر مناونایی که می شناسم البته ...)
ایستایی : سروش نیا ... عالیه ... طباطبایی هم همین طور !
عناصر : کزارزی من دوسش داشتم ! ولی روایت ها مختلفه ... می گن طباطبایی عناصر رو خیلی کنکوری می گه و عالیه ولی کزازی عناصر رو به خوردت می ده و برا کنکور نظام مهندسی امادت می کنه ...
تاسیسات و تنظیم شرایط ... منم با حامد اقایی داشتم ... استاد خوبیه .... ولی فکر کنم ایزدی بهتر باشه ...
تاریخ معاصر : تحمل کلاسش سخته ... یعنی روان درس نمی ده (سر کلاسش نبودم فایل صوتیش رو گوش کردم ) ولی نسبتا همه ازش راضی بودن
تارخ جهان : نسیم عسگری ماه هست ... عالی ... من فایل صوتیشو گوش کردم کاملا درسش رو فهمیدم و به دلم نشست ... خیلی تاریخ رو متفاوت درس می ده یعنی با این که همه می گن تاریخ حفظیه ولی جوری درس می ده که حفظ نمی کنی و می فهمی چرا این جا اینجوریه چرا اون جا اونجوریه و ....
درک : من با علی عسگری داشتم ... ولی شنیدم امسال بچه های علی طباطبایی بیشتر راضی بودن ...
منظر : عظمتی خوبه ... فایل صوتیش رو گوش کردم برام معمولی بود ...
بنظرم خیلی سلیقه ای دارین برخورد میکنین و صفر و یکیبچه های عزیز
برای کلاس ها ی کنکور
اول از همه سطح آکادمی معماری بیش از حد پایین و حرفی برای گفتن و رقابت کردن نداره
اگر می خواهید ایوان خانه برید
سر کلاس سروش نیا حتما برید و اصلا طباطبایی حرفی برای گفتن نداره در قبال سروش نیا (من شاگرد هر دوشون بودم ) متد تدریسش هم بی نهایت ضعیف بازم در مقابل سروش نیا ، فقط یه شاگرد تقلید کار
اما
کزازی واقعا خوب تدریس میکنه ولی خب شاید جزوه هاش کفایت کنه براتون
چون جزوه های سروش نیا همپوشانی زیادی با عناصر داره
آقایی تدریسش چندان تعریفی نداره ولی جزوه هاش خوبه
رستمی هم استاد خیلی خوب و زحمت کشی
اما
به هیچ وجه شاگرد مانا قابوسی نشید چون تدریسش مفت نمی ارزه و اینکه جزوشم پر غلط و واقعا گیج کننده هست ولی مطالبی که گفته مهم اولین دور دیوونه میشید ولی همزمان باید با 3 تا کتاب تطبیقش بدید که بتونید دور بعد تازه از روش بخونید
نسیم عسگری شاگردش نشید ضرر کردید لا اقل جزوشو بخونید
کلا ایوان خانه در منظر فوق العاده ضعیف
و نظرم در مورد درک هم همینه
طباطبایی درک هم چیز زیادی نمیدونه ، کلا تکلیفش با خودشم معلوم نیست
سلام....
من بین کلاس های ایوان خانه معماری و آکادمی معماری موندم که کدوم رو انتخاب کنم!!!
لطفا اگر اسم اساتید خوب هم می دونین بگین.
ممون
بچه ها سلام
نظر شما بسیار بسیار غرض ورزانه و جانب دارانست!!!
اگر یک سر به لیست رتبه های آکادمی بزنید متوجه اشتباهتون میشید...
شما و خیلی از افراد مثل شما فقط جو این تالار رو خراب کردن و حرف سودمندی نمی زنند...
خیلی هام که فقط کلا 2 تا پست گزاشتن و اونم بد و بیرا به استاد های آکادمی و بالا بردن استاد های جای دیگست...
خیلی خیلی متاسفم برای این جور افراد...
آقای ایرانشاهی
من هم شاگرد آکادمی بودم هم ایوان با آکادمی هم از دوره کاردانیم تا ارشدم آشنا بودم !!!
والا که جفتشون فقط تبلیغات براشون حرف اول رو میزنه !! من هم شاگرد طباطبایی بودم هم سروش نیا ! اما واقعا خیلی هم جالب نیست اینقدر مشخص یکی متد یکی رو عینن کپی کنه و طوری رفتار کنه که انگار خودش مبتکر بوده !!تو ایستایی در حال حاضر کسی غیر از سروش نیا حرفی برای گفتن نداره !!!
اینجا هم کسی موضع گیری شخصی نداره !!! هر کسی اشتباهات و تجربیات خودش رو میگه که دیگران درست تر قدم بردارند !!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ع | مشاوره | انتخاب رشته کنکور هنرهای ساخت | کارشناسی ارشد | 84 | |
![]() |
مشاوره|انتخاب رشته معماری کنکور 94 | کارشناسی ارشد | 99 | |
N | انتخاب رشته کارشناسی ارشد معماری 93 | کارشناسی ارشد | 189 | |
![]() |
مشاوره انتخاب رشته آزمون سراسری 91 | کارشناسی ارشد | 171 | |
![]() |
چه گرایشی برای ارشد انتخاب می کنید و چرا؟ | کارشناسی ارشد | 26 |