Anita.Mosavi
عضو جدید
بچه ها کسی استاد فرزین می شناسه تو دانشگاه تهران؟ بعضیا میگن از طراحای درکه! جزوه ای چیزی از ایشون پیدا میشه؟
می شه ازمایشی داد ولی نباید روزانه قبول بشی چون 2 سال محرومیت داره ...سلام
من باید سال 94 ارشد شکت کنم ... اون موقع لیسانسمو گرفتم ...
میتونم برای سال 93 هم ازمون ارشد بدم ...
من کاردانی مو تموم کردم ... از مهر هم کارشناسی ناپیوسته م شروع میشه ...
باد جتما لیسانس داشته باشی تا توی ارشد شرکت کنی ؟
یا میشه مثل کارشناسی پیوسته وقتی سوم دبیرستان بودیم ازمون ازمایشی میدادیم ؟
ممنون
ببخشید یه سوال دیگه ... اول امتحان میدیم ... بعد از اینکه رتبه اومد انتخاب شهر میکنیم یا از اول باید شهر مونو انتخاب کنیم ؟می شه ازمایشی داد ولی نباید روزانه قبول بشی چون 2 سال محرومیت داره ...
رتبه اولیه که اومد یعنی رتبه کنکور تستی ... اون وقت معلوممی شه مجاز شدی یا نه و رتبت اومده و بعد انتخاب رشته می کنی ... بعد هم باید اماده بشی برای امتحان اسکیس ... نتایج نهایی هم یکی دو ماه بعد از امتحان اسکیس میاد ...ببخشید یه سوال دیگه ... اول امتحان میدیم ... بعد از اینکه رتبه اومد انتخاب شهر میکنیم یا از اول باید شهر مونو انتخاب کنیم ؟
وااای ببخشید حواس نمی زاره این کنکور که !معماز باشی بد تر از من توام حواست پرت شده ها
اوایل خرداد نتایج اولیه میاد و اواسط تیر کنکور اسکیس میگیرن
سلام دوستان خوبین ؟
من اول مهر واسه کلاسای استادسروش نیا زنگ زدم ایوانخانه
گفتن باید همایش برگزار بشه
کسی حدود تاریخ این همایش و می دونه؟
سلامبچه های عزیز
برای کلاس ها ی کنکور
اول از همه سطح آکادمی معماری بیش از حد پایین و حرفی برای گفتن و رقابت کردن نداره
اگر می خواهید ایوان خانه برید
سر کلاس سروش نیا حتما برید و اصلا طباطبایی حرفی برای گفتن نداره در قبال سروش نیا (من شاگرد هر دوشون بودم ) متد تدریسش هم بی نهایت ضعیف بازم در مقابل سروش نیا ، فقط یه شاگرد تقلید کار
اما
کزازی واقعا خوب تدریس میکنه ولی خب شاید جزوه هاش کفایت کنه براتون
چون جزوه های سروش نیا همپوشانی زیادی با عناصر داره
آقایی تدریسش چندان تعریفی نداره ولی جزوه هاش خوبه
رستمی هم استاد خیلی خوب و زحمت کشی
اما
به هیچ وجه شاگرد مانا قابوسی نشید چون تدریسش مفت نمی ارزه و اینکه جزوشم پر غلط و واقعا گیج کننده هست ولی مطالبی که گفته مهم اولین دور دیوونه میشید ولی همزمان باید با 3 تا کتاب تطبیقش بدید که بتونید دور بعد تازه از روش بخونید
نسیم عسگری شاگردش نشید ضرر کردید لا اقل جزوشو بخونید
کلا ایوان خانه در منظر فوق العاده ضعیف
و نظرم در مورد درک هم همینه
طباطبایی درک هم چیز زیادی نمیدونه ، کلا تکلیفش با خودشم معلوم نیست
یعنی تک تک کلمات این پست تایید می شه !!بچه های عزیز
برای کلاس ها ی کنکور
اول از همه سطح آکادمی معماری بیش از حد پایین و حرفی برای گفتن و رقابت کردن نداره
سر کلاس سروش نیا حتما برید و اصلا طباطبایی حرفی برای گفتن نداره در قبال سروش نیا (من شاگرد هر دوشون بودم ) متد تدریسش هم بی نهایت ضعیف بازم در مقابل سروش نیا ، فقط یه شاگرد تقلید کار
اما
اما
به هیچ وجه شاگرد مانا قابوسی نشید چون تدریسش مفت نمی ارزه و اینکه جزوشم پر غلط و واقعا گیج کننده هست ولی مطالبی که گفته مهم اولین دور دیوونه میشید ولی همزمان باید با 3 تا کتاب تطبیقش بدید که بتونید دور بعد تازه از روش بخونید
بچه های عزیز
برای کلاس ها ی کنکور
اما
اما
بچه های عزیز
برای کلاس ها ی کنکور
اما
اما
سلام
من اومدم بعد از یه غیبت طولانی و ریکاوی بعد از یه تصادف جانانه
آریاتس عزیزم کامل درست میگه و همه حرفاشو تصدیق می کنم
به جز قسمت آقایی
امان ازاین کپی امان ازاین آکادمی که من هرچی می گم گوش نمی کنن که
سروش نیا معرکه است...عشقه...می گین نه از بچه های امسالش بپرسین)
یعنی تک تک کلمات این پست تایید می شه !!
اقایی سر کلاسش بودم ... نه می شه گفت عالیه نه بده ... عادیه ... ولی چون هر جلسه ازت امتحان می گیره و تست هم کار می کنه مجبور می شه بخونی و باهاش پیش بری که این خیلی عالیه ... من پارسال شاگردش بودم ... مطمئنن تا الان تجربه اش بیشتر شده و کارش هم بهتره ...
گل گفتی دوستم. تقلید ضایعا در حد تیم ملی
منکه امسال خوب ندادم فقط فن خوب زدم به لطف سروش نیا از طریق آموزش ایملی
راجع به تقلید کلا باهات موافقم چون امسال الکی پولمو حروم کردم گول تبلیغات خوردم رفتم وورکشاپ ایستایی. هیچی که نفهمیدم هیچ هرچی بلد بودم یادم برد جواب سؤال هم بلد نبودش بده
ول کردم شبش همون سوالا را با ایمیل از سروش نیا پرسیدم دوصفحه توضیح داد کلا شیرفهم شدم.
همه راس میگین.من عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشق سروش نیام...فوق العاده ست این بشر...............خیلی خوب جواب ایمیل میده......اینکارش واقعا خیلی منو تحت تاثیر قرار داده.....![]()
بچه های عزیز
برای کلاس ها ی کنکور
اما
اما
سلام
من اومدم بعد از یه غیبت طولانی و ریکاوی بعد از یه تصادف جانانه
آریاتس عزیزم کامل درست میگه و همه حرفاشو تصدیق می کنم
به جز قسمت آقایی
امان ازاین کپی امان ازاین آکادمی که من هرچی می گم گوش نمی کنن که
سروش نیا معرکه است...عشقه...می گین نه از بچه های امسالش بپرسین)
گل گفتی دوستم. تقلید ضایعا در حد تیم ملی
راجع به تقلید کلا باهات موافقم چون امسال الکی پولمو حروم کردم گول تبلیغات خوردم رفتم وورکشاپ ایستایی. هیچی که نفهمیدم هیچ هرچی بلد بودم یادم برد جواب سؤال هم بلد نبودش بده
ول کردم شبش همون سوالا را با ایمیل از سروش نیا پرسیدم دوصفحه توضیح داد کلا شیرفهم شدم.
همه راس میگین.
درک دکترفراهانی بهترینه هم با معلوماته هم باتجربه.
ایستایی سروش نیاو بس، خلاق، باسواد، خوش اخلاق و مسئول، یک جادوگره. آقای جواد طباطبایی (معروف به کپی یا به قول شما تقلیدکار) بهتره راجبش چیزی نگم چون همه میشناسنش. دستش برا همه روشده.
عناصر ولی شریفی از کزازی خیلی بهتره. کزازی هم خسته کننده است هم بیشتر نظام مهندسی میگه تا ارشد. ولی کزازی پیگیرتره.
نسیم عسگری عالی و پرانرژی و دلسوز.
آقایی رو نمی شناسم ولی برادران بد نیست
زبان با رستمی راحت نبودم ولی ظاهرا بهترینه
منظرم کوثر محمودنژاد خیلی خوبه. مسئول و دلسوز.
مانا قابوسی یکم بی تجربه و عصبیه ولی بد نیست ولی در کنارش باید کتابم خوند
واقعا با خوندن جزوه طباطبایی (تو شهر ما معروفه به مستر کپ چون انگاری عامو همی کارای سروش نیا رو کپ میزنه) و قابوسی وقتتون رو حروم کردین
من فک کنما آقایی و ایزدی تو یه سطحن
بچه ها استاد اسکیس کسی میرطهماسب رو می شناسه؟؟؟ چطوره؟
یه ورکشاپه 60 ساعته هست که 40 ساعت با میرطهماسب 10ساعت فراهانی 10ساعت شکوهی!
من فقط می دونم که شکوهی عالیه! بنظرتون برم این ورکشاپو؟؟؟![]()
یعنی تک تک کلمات این پست تایید می شه !!
اقایی سر کلاسش بودم ... نه می شه گفت عالیه نه بده ... عادیه ... ولی چون هر جلسه ازت امتحان می گیره و تست هم کار می کنه مجبور می شه بخونی و باهاش پیش بری که این خیلی عالیه ... من پارسال شاگردش بودم ... مطمئنن تا الان تجربه اش بیشتر شده و کارش هم بهتره ...
واقعا با خوندن جزوه طباطبایی (تو شهر ما معروفه به مستر کپ چون انگاری عامو همی کارای سروش نیا رو کپ میزنه) و قابوسی وقتتون رو حروم کردین
من فک کنما آقایی و ایزدی تو یه سطحن
آنیتا جون ممکنه درباره این آموزش ایمیلی که گفتین یکم توضیح بدین؟
سلام آلاله عزیز
سوالامو از طریق ایمیل از بهترین و مسلط ترین و انسان ترین استاد یعنی آقای سروش نیا می پرسیدم ایشونم بدون منت توضیحات کامل و مفصل می داد و حالیم می کرد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ع | مشاوره | انتخاب رشته کنکور هنرهای ساخت | کارشناسی ارشد | 84 | |
![]() |
مشاوره|انتخاب رشته معماری کنکور 94 | کارشناسی ارشد | 99 | |
N | انتخاب رشته کارشناسی ارشد معماری 93 | کارشناسی ارشد | 189 | |
![]() |
مشاوره انتخاب رشته آزمون سراسری 91 | کارشناسی ارشد | 171 | |
![]() |
چه گرایشی برای ارشد انتخاب می کنید و چرا؟ | کارشناسی ارشد | 26 |