راهنمایی برای پروژه پایانی

narges khatun

عضو جدید
سلام دوستان.می خواستم واسه موضوع پروژه پایانی ازتون راهنمایی بگیرم,میخوام تو زمینه ای باشه که جای کار داشته باشه و واسه آیندم مفید باشه/نه اینکه بی ثمر بمونه.پیشاپیش از همگی دوستان ممنونم...:gol:

ebrahimsakht

عضو جدید
خب گرایش خودتون رو مشخص کنید.
بعد علاقه کاری خودتون در چه حدودیه. تا بعد

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام .

خوب گرایشتون چیه ؟

توی چه زمینه ای قوی هستین ؟

امکانات دانشگاهتون چجوریه ؟

چقدر میخواین وقت بزارین ؟

استاداتون در چه حدی هستند ؟

نرم افزار چقدر تسلط دارین ؟

narges khatun

عضو جدید
سلام .

خوب گرایشتون چیه ؟

توی چه زمینه ای قوی هستین ؟

امکانات دانشگاهتون چجوریه ؟

چقدر میخواین وقت بزارین ؟

استاداتون در چه حدی هستند ؟

نرم افزار چقدر تسلط دارین ؟
گرایشم سیالاته.باید تا آخر شهریور تحویل بدم اگه ایشالا خدا کمک کنه و ارشد بخونم.استادای سیالاتیمون قوی هستن؛امکانات دانشگامونم زیاد نیست.نرم افزارم لازم باشه یاد میگیرم

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گرایشم سیالاته.باید تا آخر شهریور تحویل بدم اگه ایشالا خدا کمک کنه و ارشد بخونم.استادای سیالاتیمون قوی هستن؛امکانات دانشگامونم زیاد نیست.نرم افزارم لازم باشه یاد میگیرم

راستش من گرایشم سیالات نیست ولی فکر کنم مباحث مبدلها جای کار داشته باشه .

ديناميك

عضو جدید
سلام دوست عزيز .
نظر من روي تهويه مطبوع يا سردخانه است .
چون گفتي استاد هاي سيلات قوي داريم براي اينده واقعا مفيد است.
چون اين ترم خودم اين دو درس دارم اگر كمك خواستي از استادامون برات كمك مي گيرم.

narges khatun

عضو جدید
سلام دوست عزيز .
نظر من روي تهويه مطبوع يا سردخانه است .
چون گفتي استاد هاي سيلات قوي داريم براي اينده واقعا مفيد است.
چون اين ترم خودم اين دو درس دارم اگر كمك خواستي از استادامون برات كمك مي گيرم.

سلام.ممنون.میشه یکم بازش کنید؟سردخانه رو نخوندیم اما تهویه رو همراه یه پروژه گذروندم.ممنون میشم راهنمایی کنید

ديناميك

عضو جدید
سلام.ممنون.میشه یکم بازش کنید؟سردخانه رو نخوندیم اما تهویه رو همراه یه پروژه گذروندم.ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست عزيز.
تهويه مطبوع كه مي گي پاس كردي نياز به توضيح نيست در مورد مطلب درسي اما براي پروژه تو دانشگاه ما به اين صورت كه به مدت چند ماه ميري سر يك پروژه ساختماني يا بيمارستاني (كه تخصص اصلي مهندس هاي مكانيك) يا درمورد تحقيق ميتوني رو ترجمه كار كني اگر بتوني خيلي مناسب است چون كتاب در اين درس بسيار كم است و يا روش قديمي بري روي سيستم هاي تهويه مطبوع يك ساختمان يا هرجايي ديگه تحيقيق كني.
براي درس سردخانه كه همان سردخانه هاي موجود در ايران و جهان كه براي نگهداري سيب و گوشت و........ استفاده مي شود كه بحثش كمي سنگين تره از تهويه مطبوع كه موضوع اصلي طراحي سردخانه است كه براي پروژه هم به صورت بالا بايد عمل كني .
در ضمن حالا نمي دونم كجا درس مي خوني و استاد هاي تهويه و سردخانه در چه حد هستند منظورم مرجع است كه ازشون استفاده كني .
ولي به نظرم اگر بتوني دنبالشو بگيري از نظر مالي تاميني و در مورد مباحثي مثل توربو ماشين ، مبدل ، موتور جت و ...... در كشور ما قربونش برم خيلي سخت است براي ادامه .
موفق باشي ببخشيد خيلي صحبت كردم.
بازم كمك خواستي در خدمت هستم.

narges khatun

عضو جدید
سلام دوست عزيز.
تهويه مطبوع كه مي گي پاس كردي نياز به توضيح نيست در مورد مطلب درسي اما براي پروژه تو دانشگاه ما به اين صورت كه به مدت چند ماه ميري سر يك پروژه ساختماني يا بيمارستاني (كه تخصص اصلي مهندس هاي مكانيك) يا درمورد تحقيق ميتوني رو ترجمه كار كني اگر بتوني خيلي مناسب است چون كتاب در اين درس بسيار كم است و يا روش قديمي بري روي سيستم هاي تهويه مطبوع يك ساختمان يا هرجايي ديگه تحيقيق كني.
براي درس سردخانه كه همان سردخانه هاي موجود در ايران و جهان كه براي نگهداري سيب و گوشت و........ استفاده مي شود كه بحثش كمي سنگين تره از تهويه مطبوع كه موضوع اصلي طراحي سردخانه است كه براي پروژه هم به صورت بالا بايد عمل كني .
در ضمن حالا نمي دونم كجا درس مي خوني و استاد هاي تهويه و سردخانه در چه حد هستند منظورم مرجع است كه ازشون استفاده كني .
ولي به نظرم اگر بتوني دنبالشو بگيري از نظر مالي تاميني و در مورد مباحثي مثل توربو ماشين ، مبدل ، موتور جت و ...... در كشور ما قربونش برم خيلي سخت است براي ادامه .
موفق باشي ببخشيد خيلي صحبت كردم.
بازم كمك خواستي در خدمت هستم.

مرسی از راهنماییاتون.
اگر بشناسید دکتر شیروی,عصاری,کریمیان استادامون هستن.مواردی که گفتید(توربو و...) یعنی جای کار نداره؟تهویه دوست دارم و با استادشم راحتم.باید باهاشون صحبت کنم...

ديناميك

عضو جدید
مرسی از راهنماییاتون.
اگر بشناسید دکتر شیروی,عصاری,کریمیان استادامون هستن.مواردی که گفتید(توربو و...) یعنی جای کار نداره؟تهویه دوست دارم و با استادشم راحتم.باید باهاشون صحبت کنم...

نه نميشناسم استاد هايي كه گفتي من با مهندس رستگاري كار مي كنم در ضمن دروس توربو و ....... كاملا نظر شخصي من است بر اساس بازار كار مثلا من خودم به موتور جت ( كه فكر كنم يك تاپيك اينجا دربارش راه افتاده اگر اشتباه نكنم) علاقه دارم كه متاسفانه تو ايران زياد بازار كار خوبي نسبت به تهويه و سردخانه ندارد و تو دانشگاه هم زياد درس مهمي و استاد خوبي براش نيست.

daneshju.m

عضو جدید
سلام . منم خیلی تو فکر هستم که پروزه ای که بر می دارم مفید باشه و واسه آینده کمکم کنه ، گرایشم سیالاته و می خوام تو همین زمینه ها هم پروزه بر دارم . والا از بعضی از دوستان که پرسیدم می گفتن ، تهویه مطبوع خوب هست ، اما قدیمیه ، یعنی خیلیا انجام دادن ، فقط میشه یه پروزه تکراری ، تو اینترنت خیلی راحت پیدا میشه و ... ، نمی دونم نظرش درسته یا نه ، می خواستم نظر شماها رو هم بدونم ؟ به نظرتون اگه پروزه ساخت یک وسیله تو آزمایشگاه سیالات باشه ،که یکی از تئوری ها رو عملا نشون بده ، چیه ؟
یا پروزه ای بردارم که آشنایی با نرم افزارهای مکانیک و کارکرد آنها را در صنعت نشون بده ؟
من تا حالا به این دو موضوع فکر کردم ، لطفا اگر شما فکر دیگه ای دارید ، بگید و راهنماییم کنید ،
با تشکر

oshu mans 1

عضو جدید
هیچکی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

درود دوست من
منم در حال حاضر در حین انجام یک پروژه تاسیساتم
با چند تا از استادا که صحبت کردم گفتن اگه می خوای فردا تو بازار کار ازش استفاده کنی . تهویه یه مجموعه ورزشی یا یه بیمارستان رو هم دستی و هم با نرم افزار کریر تحلیل کن. و در آخر ببین بار حرارتی یا سرمایشی که دستی آوردی.با نرم افزار بدست اومده چقدر اختلاف داره.
خیلی هم کاربردیه تو ایران
البته این پروژه رو واسه یکی از بچه های سیالاتی که دوستمه و چون علاقه داشتم دارم انجام میدم.تا اومدن نتایج اولیه ارشد بیکارم.
پروژه خودم طراحی گیربکس بود. آخه خودم جامداتی بودم. اما باید اعتراف کنم که حالا فهمیدم که چرا میگفتن بازار کار سیالات بهتره.
اگه خوب رو پروژه کار کنی و تحلیل دقیقی با نرم افزار ازش داشته باشی خوبه. اگه برا بازار کار میخوای.
اما اگه واسه ارشد یا دکترا می خوای ازش استفاده کنی و پذیرش بگیری باید بری دنبال یه پروژه که از توش بشه یه مقاله ارائه داد.
راستی پروژه های انتقال آب هم خوبه. مثل طراحی سیستم انتقال آب یک شهرک . خیلی هم کاربردی و بازار کار بسیار مناسبی هم داره.

آخرین ویرایش:

narges khatun

عضو جدید
درود دوست من
منم در حال حاضر در حین انجام یک پروژه تاسیساتم
با چند تا از استادا که صحبت کردم گفتن اگه می خوای فردا تو بازار کار ازش استفاده کنی . تهویه یه مجموعه ورزشی یا یه بیمارستان رو هم دستی و هم با نرم افزار کریر تحلیل کن. و در آخر ببین بار حرارتی یا سرمایشی که دستی آوردی.با نرم افزار بدست اومده چقدر اختلاف داره.
خیلی هم کاربردیه تو ایران
البته این پروژه رو واسه یکی از بچه های سیالاتی که دوستمه و چون علاقه داشتم دارم انجام میدم.تا اومدن نتایج اولیه ارشد بیکارم.
پروژه خودم طراحی گیربکس بود. آخه خودم جامداتی بودم. اما باید اعتراف کنم که حالا فهمیدم که چرا میگفتن بازار کار سیالات بهتره.
اگه خوب رو پروژه کار کنی و تحلیل دقیقی با نرم افزار ازش داشته باشی خوبه. اگه برا بازار کار میخوای.
اما اگه واسه ارشد یا دکترا می خوای ازش استفاده کنی و پذیرش بگیری باید بری دنبال یه پروژه که از توش بشه یه مقاله ارائه داد.
راستی پروژه های انتقال آب هم خوبه. مثل طراحی سیستم انتقال آب یک شهرک . خیلی هم کاربردی و بازار کار بسیار مناسبی هم داره.

تشکر دوست عزیز.
امکان انجام پروژه تهویه رو ندارم چون استاد مربوطش پروژه نمیگیره.میخوام انرژی خورشیدی کار کنم چون میخوام ادامه بدم درسمو فعلا. اگه میتونید راهنماییم کنید.مرسی