استادمون به من گفت که پژوهشگاه رو حتما میاری.تربیت مدرس هم قبولی!!ولی به من گفتن با 36 نانو حتی پژوهشگاه هم قبول نمیشم! چقدر خوب، ان شاءالله قبول میشید.
بله امکانش هست ولی اما و اگر داره. مثلا یکی رتبه موادش بهتر باشه یا یکی خارج از تهران زندگی میکنه (مثلا شیراز و تبریز) نانو نزنن یا جایی غیر از تهران بزنن، اون موقع امکان قبولی هست. (بگذریم از اینکه بعضی ها بد انتخاب رشته میکنن)استادمون به من گفت که پژوهشگاه رو حتما میاری.تربیت مدرس هم قبولی!!
میگن آینده نانو خوبه آینده یعنی چندسال.خیلی استرس دارم کمکم کنید انتخاب اولمو پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من به شرطی بزن نانو که واقعا علاقه داشته باشی.چون همیشه این تو ذهنت هست که نانو بازار نداره نانو فلانه... و اگه در کنار این خودخوری ها علاقه هم نداشته باشی بت سخت میگذره.اگه خوردگی سهند علاقه داشته باشی و قبول بشی حداقل پشیمون نمیشی.حالا هرچقدر نانو آینده رو مال خودش کنهبچه ها من نانوی تربیت مدرس و بعد خوردگی سهند زدم.به نظر شما نانو رو پاک کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدومو اول بزنم؟؟ فقط فردا برای ویرایش وقت دارم. چیکار کنم.شما بودید چیکار میکردید؟
ممنون میشم درباره شبانه هم جواب بدید؟ بیارم نرم محرومم؟ البته میدونم نزدن بهتر از تردیده، ولی احتمالا شاید بتونم برم.
فرض کنید علاقه من یکسانه. با توجه به آینده دو رشته بگید. خواهش می کنم!
خوردگی و جوش هیچوقت از دور خارج نمیشن.اگه شک دارید برید مقدمه فونتانا رو بخونید.احتمالا شما فکر میکنید چندسال دیگه نانو انقلاب میکنه و همه گرایش هارو نابود میکنه.خیر قرار نیست نانو هم یه گرایشی میشه مثل خوردگی و جوش نهایتش.
البته میتونید نانو مدرس بزنید و رو جنبه خوردگیش کار کنید.خیلی خودتو اذیت نکن
اگه امسال هم شبانه پژوهشگاه بود، براتون یه گزینه عالی به حسب می آمد. ولی الان شبانه سرامیک علم و صنعت براتون یه شانسه......شاید آوردید!
سلام. نانو؟؟؟؟؟ فقط اسمش قشنگه!! یه جوی بود که چند سال پیش از اون طرف آب شروع شد و الان رسیده به ایران بعد چندین سال!!بچه ها فقط فردا وقت هست.خواهش می کنم نظر بدید.
سلام. نمیخوام ناراحتتون کنم ولی احتمالش خیلی کمه. فکر کنم تا حدود 350 دیگه هر جفتش پر شده باشهکسی به من جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟با 433 به سرامیک علمو صنعت یا تربیت مدرس میرسم؟![]()