سلام
از تاپیک خیلی عالی تون ممنونم.
من با 36 نانو امکان قبولی تهران یا پژوهشگاه رو دارم؟ چند درصد؟؟
در مورد مالک اشتر شنیدم که مال ارتش هست و برای اپلای مشکلات چندانی نداره ولی خود سیستم از داخل اذیت میکنه کمی و برای اپلای از داخل شاید مشکلاتی ایجاد بشهمتشکرم خانم هما.
ان شاءالله هر چی که خیره. و البته آقای محمدرضا هم ای کاش نظری میدادن! که ندادن!
راجع با دانشگاه مالک اشتر نظرتون چیه؟
متشکرم خانم هما.
ان شاءالله هر چی که خیره. و البته آقای محمدرضا هم ای کاش نظری میدادن! که ندادن!
راجع با دانشگاه مالک اشتر نظرتون چیه؟
من که میگم پشت کنکور نمونی چون معلوم نیست یه سال دیگه چی میشه.میتونی نانوی سهند تبریز رو هم بزنی که صد در صد قبولی و دانشگاه خوبی هم هست من دوستانی دارم با رتبه ی 1 و 5 اینجا می خونن و به نظرم بهتر از مالک اشترهمتشکرم.
راجع به دانشگاه مالک اشتر، بحث های زیادی بین بچه ها هست. میگن اگه نمیخواید ادامه تحصیل بدید، برید مالک. نظر شما چیه؟ در مورد نانو مشخص نیست چی میشه، اگه مواد هم مالک نزنم، احتمال پشت کنکور موندن برام جدیه. به نظر شما یک سال دانشگاه بودن، مثلا مالک یا پژوهشگاه، بهتره یا پشت کنکوری به امید رتبه و دانشگاه بهتر؟
متشکرم.
راجع به دانشگاه مالک اشتر، بحث های زیادی بین بچه ها هست. میگن اگه نمیخواید ادامه تحصیل بدید، برید مالک. نظر شما چیه؟ در مورد نانو مشخص نیست چی میشه، اگه مواد هم مالک نزنم، احتمال پشت کنکور موندن برام جدیه. به نظر شما یک سال دانشگاه بودن، مثلا مالک یا پژوهشگاه، بهتره یا پشت کنکوری به امید رتبه و دانشگاه بهتر؟
به نظر شما بایو دانشگاه تهران بهتره یا نانوی پژوهشگاه؟کدومو ترجیح بدم؟
سلام...من ترم 4کارشناسی گرایش استخراجی هستم.بنظرتون واسه کارشناسی ارشد از الان شروع کنم ..یا الان زوده؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
راستی با 650 امکان شبانه تهران هست؟! غیر از بایو البته!
دوستان با توجه به همه جوانب بین شناسایی شبانه علمو صنعت و بایو مواد روزانه تهران کدومو بزنم بهتره؟ (آخه سر دو راهی موندم هرکدومو جلوتر بزنم قبولم. لطفا کمکم کنید.)
سلام بچه ها با رتبه 1044 میشه به روزانه امیدوار بود یا بشینم واسه سال بعد؟![]()
بچه ها من رتبه 53 نانو رو آوردم.با استادامون مشورت کردم گفتن که نانوی تربیت مدرس قبولم و تاکید کردن که انتخاب کنم.اولین انتخاب من شد نانوی تربیت مدرس و انتخاب دوم شد خوردگی سهند(با توجه به رتبم خوردگی سهند قبولم).خودم دلم میخواد خوردگی قبول شم.وقتی نظرات رو خوندم دیدم احتمالش خیلی کمه که نانو بیارم.نظر شما چیه؟با رتبه 53 نانو چقدر احتمال قبولی تربیت مدرس هست.
بچه ها لطفا جواب بدید خوردگی برای یه خانم بهتره یا شناسایی.
بچه ها لطفا جواب بدید خوردگی برای یه خانم بهتره یا شناسایی.
سلام. مهندس جان منم نانو 52 شدم. ولی یکی از دوستان که سال قبل نانو 22 شده بود و الان تربیت مدرس داره نانو میخونه. گفت نانو اینجا قبول نمی شم.بچه ها من رتبه 53 نانو رو آوردم.با استادامون مشورت کردم گفتن که نانوی تربیت مدرس قبولم و تاکید کردن که انتخاب کنم.اولین انتخاب من شد نانوی تربیت مدرس و انتخاب دوم شد خوردگی سهند(با توجه به رتبم خوردگی سهند قبولم).خودم دلم میخواد خوردگی قبول شم.وقتی نظرات رو خوندم دیدم احتمالش خیلی کمه که نانو بیارم.نظر شما چیه؟با رتبه 53 نانو چقدر احتمال قبولی تربیت مدرس هست.