سلام من کارشناسی معماری خوندم ، میتونم ارشد معماری داخلی بخونم؟ در ضمن پیش نمیخورم؟
سلام میشه لطفا درباره رشته طراحی داخلی برام توضیح بدید درمورد بازار کارش، یا طراحی بهش تعلق میگیره من کاردانی معماری رو گرفتم و کارشناسی میخام طراحی داخلی شرکت کنم لطفا راهنماییم کنید
کسی میدونه فرق رشته مهندسی طراحی محیط زیست و معماری منظر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من لیسانس معماری م.آیا می تونم واسه ارشد عمران شرکت کنم؟ دوست دارم سازه بخونم
سلام خسته نباشین من میخواستم بدونم بازار کار کدوم یکی از این 2 رشته بهتره؟؟؟و اینکه این 2 رشته در دانشگاه آزاد برای ارشد هم هستن یا فقط سراسری؟؟ بعدش حتما برای کار تحصیلات دانشگاهی داشته باشیم؟ من رشتم محیط زیست بوده . ولی به این 2 مبحث مخصوصا معماری داخلی علاقه دارم میتونم از طریق کلاسهای مجتنع فنی یا کلاسهای معتبر دیگه موفق شم؟؟؟؟
البته معماری منظر رو هم دوست دارم چون یه جورایی به محیط زیست مربوط میشه . به نظرتون کدوم یکی شانس بیشتر و اینکه هنوز زیاد اشباع نشدن؟
سلام دوستان
من بین انتخاب گرایش ارشد معماری منظر و معماری معماری در گیرم و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم کدوم بهتره و اینکه اگه منظر بخونم از نظام به مشکل نمیخورم؟
لطفا راهنماییم کنید![]()
سلام.طراحی صنعتی خودش یه رشته جدایی هست.در کنکور کارشناسی جز کنکور هنر است.سلام
کسی میدونه طراحی صنعتی زیر مجموعه کدوم یکی از گرایشهای معماری میشه؟
آخه تو لیست گرایشهای اصلی نبود
بچه هاي مهندسي كشاورزي ميتونن ارشد معماري منظر بخونن؟ موفق ميشن تو زمينه هاي كاري؟ (مخصوصا اكه كار طراحي انجام داده باشن) ميخوام نظر دوستان معماري رو بدونم
سلام فکر نکنم طراحی محیط زیست جزو گرایشات معماری باشه