به نظر واقع" زیبا کار کردی و به درک کاملی از سایه ونور رسیدی اگه ممکن راهنمایی کن چطورمی شه در این ضمینه قوی شد
سلامARCHITECTURAL DELINEATION -- IVO D. DRPIC
سلام
چطور و از کجا جهت سایه و هاشور یا رنگ زدن یک سطح مثل سطح دریاچه مثل عکسها بالا متوجه شویم
اولا" که قسمتی از کار رنگ شده بعد هم رنگ آبی آب عمودی زده شده
از کجا متوجه شویم یک سطح عمودی رنگ کنیم یا افقی
سلامسلام..دوست عزیز کدوم تصویر؟ برای راندوی سطح دریاچه با ماژیک از چتد والور رنگ آبی استفاده کنید اول آبی خیلی کمرنگ و در دو جهت بذارید بعد همینطور ابی های تیره تر بذارید روش..بستگی به اون سطح داره مثلا سطوح وسیع در دو جهت باید بیای روشون مثل انعکاس زمین و آب ( به زودی چند تا از کارای خودم میذارم) و مثلا برای یه آسمون خراش جهت عمودی و یه سقف شیرونی در جهت شیب باسد راندو شه.برای درخت و چمن هم بهتره خیلی دستتون رو رها کنید کلا هم سعی کنید خشک کار نکنید تو چند تا پست قبلی یه نکته ای گفتم...سعی کنید یه قسمت هایی رو از خط بیرون بزنید.سفید بذارید و نقطه بزنید (همین نمونه ها که گذاشتم مثالشه) اما زیاد روی هم نکنید..اون عکس رو هم شمارشو بگید لطفا...موفق باشید آهاا...جهت سایه رو هم فرضی در نظر میگیریم (البته اگه اسکیس ذهنی باشه) اگه هم تو محیطین که دیگه هیچی.. برای زدن سایه به جهت تابش توجه کنید...
سلام
عکسهای سری اول اونی که رو کوه
فکر کنم تکنیک کار آبرنگ
ممنون بابت توضیحت
اما یعنی واسه رنگ یک سطح مثل دریاچه کل سطح 2بار رنگ می کنیم (2جهت-و2والور)؟یا فقط زمانی که می خواهیم انعکاس ایجاد کنیم سطح 2بار رنگ می کنیم؟؟؟
ولطفا" در رابطه با ایجاد سایه در سطوح کار بگذارید و توضیح هم بدهید
همین طور راجع به ایجاد انعکاس توسط (مداد-آبرنگ-ماژیک-پاستل)هم توضیح بدهید
سلاممم! دوستی اولا بگم این کارها همه با ماژیک هست نه با آبرنگ..و در مورد انعکاس و اب بگم بهتره از حداقل 4-5 والور رنگ استفاده کنید البته طوری رنگ نذارید که رنگ های زیری خفه شه. به کارها دقت کنید این که کارو مث نقاشی کامل رنگ امیزی کنید به نمونه هایی که گذاشتم دقت کنید از اونا تقلید کنید... چشششمم گفتم به زودی کار خودمو میذارمم ...والا من در زمینه اب رنگ و مداد رنگ زیاد تخصص ندارم اما از پاستل برای ایجاد انعکاس من که استفاده نکردم تا حالا هم ندیدم اما از مداد سفید تو انعکاس شیشه و زمین خیلی استفاده میکنم (نمونه خواهم گذاشت)
اگه منظورتون کارای خودمه و یا ... همه رو a3 کشیده شده و تکنیکایی که استفاده شده بالای هرپست هست . واسه سایه هم تو ماژیک از تکنیک خشک و تر استفاده شدهببخشيد . اين كار ها كه كشيدين مقياس داره ؟
دست ازاد كشيدين ؟ از چه تكنيكي استفاده كردين واسه كشيدن ؟
لطفا تو سايه زدن و كشيدن كار يكم توضيح بدين .
منظورم اينه كه با مقياس كشيدين يا همينجور فرضي كشيدين ؟ به ما يه جور ترسيم ياد دادن كه اعداد رو يه جور روي كاغد بياده ميكنيم . اسم تكنيكش يادم نيست. هم تو 1 نقطه اي هم 2 نقطه اي اين اعداد رو بياده ميكرديم . اميدوارم فهميده باشين منظور رو.اگه منظورتون کارای خودمه و یا ... همه رو a3 کشیده شده و تکنیکایی که استفاده شده بالای هرپست هست . واسه سایه هم تو ماژیک از تکنیک خشک و تر استفاده شده
منظورم اينه كه با مقياس كشيدين يا همينجور فرضي كشيدين ؟ به ما يه جور ترسيم ياد دادن كه اعداد رو يه جور روي كاغد بياده ميكنيم . اسم تكنيكش يادم نيست. هم تو 1 نقطه اي هم 2 نقطه اي اين اعداد رو بياده ميكرديم . اميدوارم فهميده باشين منظور رو.
بله درسته همینکارو میکنم ولی مشکلم اینه که چجوری تو ذهنم پرسپکتیوشو بزنم میخوام بدونم همینکارو باید بکنم یا راه حلی هم وجود داره که راحت تر باشه!در هر صورت ممنونم از کمکتونمن زیاد وارد نیستم ولی به نظرم اگه کمی با یونی پن یا راپید دسن کنید خیلی کاراتون بهتر جلوه می کنه !
کار با مداد رنگی اولای تاپیکه که البته کارای خودمه و چند تا هم تو یه تاپیکه دیگه(طراحی با مداد) گذاشتمچرا کار با مداد رنگی ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت تمام دوستان
آیا کسی هست که بتونه در مورد بهترین ماژیکها در معماری و قیمت آنها مشاوره ای به من بده؟
thank you[/QU
سلام مارکهای مختلفی هستش ولی معروفترین اونها تاچ و کیو کالر هستند.تاچ 2 سر هستش نازک و بزرگ.کیوکالر هم 2 نوع یک سر داریم و دو سر.تاچ و کیوکالر 2سر تقریبا 2200 تا 2500و کیوکالر یک سر تقریبا 1500 تومان است.
بهترین کیور کالر هست حدود 7 کیلومتر هر کدومش خط میکشه.....با سلام خدمت تمام دوستان
آیا کسی هست که بتونه در مورد بهترین ماژیکها در معماری و قیمت آنها مشاوره ای به من بده؟
thank you
در جواب سعید آقابهترین کیور کالر هست حدود 7 کیلومتر هر کدومش خط میکشه.....
تاچم خوبه اما به پای کیور کالر نمی رسه.........
اینا رو من تا به حال نشنیدمماژیک های copic بسیار عالی و بسیار گرون هستند
http://www.copicmarker.com/
اموزش های بسیاری هم در سطح اینترنت وجود داره
طراح های معروفی مثل scott robertson هم آموزش هایی در این مورد دارند:
اینجا
اگه به youtube و vimeo دسترسی دارید که دیگه عالیه
مثلا اینجا:
http://vimeo.com/idsketching
![]()
اینا رو من تا به حال نشنیدم
اینجا پیدام نمیشه
رنگاش چطورین؟