Amir*taksa
عضو جدید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
با نوشین موافقم.....نمونه اصلی شارپ تره....رویا جان اینهم خوب شده فقط همون نکته کنتراست و تیرگی رعایت نشده
موفق باشی![]()
http://www.njp-arch.com/ممنون اونا حل شد حالا هم دنبال اسكيس آبنما مي گردم در ضمن من اسكيس هاي استاد ميرميران رو از كجا مي تونم پيدا كنم؟![]()
من یه سری ماژیک دارم مارک PRISMACOLOR.
مثل ماژیکهای تاچ 2 تا سر داره.
از پریسماکالر راضی هستی؟ به نظرت تاچ بهتره یا پریسماکالر؟؟؟
راستش من از پریسما 3-4 تا بیشتر ندارم. چون دیگه گیرم نیومد . ولی از بعضی رنگاش خیلی خوشم میاد.
در مورد اینکه کدوم بهتره، من که تفاوتی حس نمی کنم بجز اینکه فرم نوکشون یکم فرق می کنه. سعی می کنم یه عکس ازش بزارم.
خوب اخه عزیزم بعضی رنگها هست که فقط تاچ داره و کیوکالر نداره یا بالعکس.از طرفی ماژیکهای تاچ دوتاسر داره (یه سرش قلمی و نوک تیز هم داره که کیوکالر نداره) و خیلیها به همین خاطر اونو ترجیح میدن.قیمتشم واسه همین بالاتره.خیلی ممنونم! شما کدوم شهری؟ من شنیدم تو تهران خیابون انقلاب مغازه ها این ماژیکو دارن و قیمتش 700 تومنه....دارم شاخ در میارم! آخه تو کتاب راندو و ترسیم رنگی این ماژیکو معرفی کرده و اصلا" اسمی از تاچ نبرده! وقتی این ماژیک هم کیفیتش خوبه هم ارزون تره چرا هیشکی نمی خره و همه میرن سراغ تاچ![]()
خیلی ممنونم! شما کدوم شهری؟ من شنیدم تو تهران خیابون انقلاب مغازه ها این ماژیکو دارن و قیمتش 700 تومنه....دارم شاخ در میارم! آخه تو کتاب راندو و ترسیم رنگی این ماژیکو معرفی کرده و اصلا" اسمی از تاچ نبرده! وقتی این ماژیک هم کیفیتش خوبه هم ارزون تره چرا هیشکی نمی خره و همه میرن سراغ تاچ![]()
مرسی عزیزم لطف دارینوشين جون خسته نباشي. با ايده و كانسپتت كاري ندارم اما پرزانته ت خيلي خوب بود . نه خسته...!
سلام من اينها رو ديروز انجام دادم
گفتم بزذارم تا نظرتون رو بدونم
سلام شیما جان! خسته نباشی! و ممنون از اینکه کارات رو گذاشتیسلام من اينها رو ديروز انجام دادم
گفتم بزذارم تا نظرتون رو بدونم
سلام شیما جان! خسته نباشی! و ممنون از اینکه کارات رو گذاشتی
چون نظر خواستین میگم:
توو کارات خیلی یه دست کار کردی. هیچ وقت توو کار آبرنگ یه سطح وسیع رو یه دست با یه رنگ، رنگ نکن. همیشه چندتا رنگ از روشن به تیره بساز، و توو کارت ازش استفاده کن. مثلا اگه خواستی یه جایی رو سبز کنی , حداقل 3تا سبز از تیره به روشن بساز و ازشون استفاده کن. با این کار به کارت عمق میدی.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم![]()
تا حالا از مرکب چین استفاده کردید؟یه رنگ(مثلا برای بناهای اجری قهوه ای سوخته)رو انتخاب میکنی. بعد غلظتای مختلفی از اونو تو پالت درست میکنی .بعد هم با حرکت عمودی قلمو کارتو رنگ میکنی اگه درست کار کنی خیلی توپ از اب در میاد!!!مخالفم! همیشه نباید از چند تا رنگ استفاده کرد. مثلا" همین سبزی که میگی. اگه بخواهیم درخت بکشیم بستگی داره اون درخته چه نقشی تو کارمون داره. اگه تو پس زمینه ی کاره و کنار عنصر اصلیه(مثل کار شیما) باید محو باشه و فقط با یه رنگ باشه ولی اگه موضوع نقاشیمون درخت باشه باید از 2 تا رنگ استفاده کرد. تو آبرنگ اگه از سه تا رنگ یا بیش تر استفاده کنی کدر میشه در حالی که ویژگی آبرنگ شفاف بودنشه![]()
تا حالا از مرکب چین استفاده کردید؟یه رنگ(مثلا برای بناهای اجری قهوه ای سوخته)رو انتخاب میکنی. بعد غلظتای مختلفی از اونو تو پالت درست میکنی .بعد هم با حرکت عمودی قلمو کارتو رنگ میکنی اگه درست کار کنی خیلی توپ از اب در میاد!!!
سلام شیما جان! خسته نباشی! و ممنون از اینکه کارات رو گذاشتی
چون نظر خواستین میگم:
توو کارات خیلی یه دست کار کردی. هیچ وقت توو کار آبرنگ یه سطح وسیع رو یه دست با یه رنگ، رنگ نکن. همیشه چندتا رنگ از روشن به تیره بساز، و توو کارت ازش استفاده کن. مثلا اگه خواستی یه جایی رو سبز کنی , حداقل 3تا سبز از تیره به روشن بساز و ازشون استفاده کن. با این کار به کارت عمق میدی.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم![]()
مخالفم! همیشه نباید از چند تا رنگ استفاده کرد. مثلا" همین سبزی که میگی. اگه بخواهیم درخت بکشیم بستگی داره اون درخته چه نقشی تو کارمون داره. اگه تو پس زمینه ی کاره و کنار عنصر اصلیه(مثل کار شیما) باید محو باشه و فقط با یه رنگ باشه ولی اگه موضوع نقاشیمون درخت باشه باید از 2 تا رنگ استفاده کرد. تو آبرنگ اگه از سه تا رنگ یا بیش تر استفاده کنی کدر میشه در حالی که ویژگی آبرنگ شفاف بودنشه![]()
سلامسلام دوستان كسي از شما ميدونه كه به غير از شاسي كردن چه تكنيك ديگه اي ميشه به كار برد كه مقواي زير آبرنگ باد نكنه؟؟؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد![]()
ساشی کردن یعنی اینکه شیتت رو خیلی محکم رو تخته رسمت بچسبونی . با این کار مقوا کمتر باد می کنهمیتونم بپرسم شاسی کردن چه جوریه؟من تا حالا نشنیده بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
میتونم بپرسم شاسی کردن چه جوریه؟من تا حالا نشنیده بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
جالبه!فقط یه چیزی!یعنی تو کار مقوا پاره نمیشه؟!!!!!!!!!!البته روش شاسي ما فرق داره چون ما كل مقوا رو زير شير آب خيس ميكنيم بعد محكم به تخته ميچسبونيم با اين كار در حال كار كردن غير ممكنه كه مقوا باد كنه و رنگ ها جايي جمع بشه و كار خراب شه...دوست عزيز از شما هم ممنونم كه راهنماييم كردين![]()
جالبه!فقط یه چیزی!یعنی تو کار مقوا پاره نمیشه؟!!!!!!!!!!
من بعضی وقتها همینجوری معمولی تو کارارم رو مقوای خشک اگه یه ذره دیگه روش کارمیکردم مقوا سوراخ میشد!!!!دیگه چه برسه به اینکه کامل او خیسش کنی بعد!!!