[ راندو ] کارگاه راندو در معماری

Amir*taksa

عضو جدید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
رویا جان اینهم خوب شده فقط همون نکته کنتراست و تیرگی رعایت نشده
موفق باشی ;)
با نوشین موافقم.....نمونه اصلی شارپ تره....
کلا شارپ و زنده بودن رنگا تو راندو خیلی مهمه.....:)

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سام علک...
حال شما...
امیرخان نسبت به وقتی که برده خوب شده. و از همه جالبتر اینکه از رنگ بنفش تو کارت استفاده کردی. راستش تا حالا اگرم جایی دیده بودم با رنگ دیگه ای ترکیب شده بود. با جرات استفاده شده اینجا.

mahdeco

عضو
از پریسماکالر راضی هستی؟ به نظرت تاچ بهتره یا پریسماکالر؟؟؟

راستش من از پریسما 3-4 تا بیشتر ندارم. چون دیگه گیرم نیومد . ولی از بعضی رنگاش خیلی خوشم میاد. ;)
در مورد اینکه کدوم بهتره، من که تفاوتی حس نمی کنم بجز اینکه فرم نوکشون یکم فرق می کنه. سعی می کنم یه عکس ازش بزارم.

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش من از پریسما 3-4 تا بیشتر ندارم. چون دیگه گیرم نیومد . ولی از بعضی رنگاش خیلی خوشم میاد. ;)
در مورد اینکه کدوم بهتره، من که تفاوتی حس نمی کنم بجز اینکه فرم نوکشون یکم فرق می کنه. سعی می کنم یه عکس ازش بزارم.

خیلی ممنونم! شما کدوم شهری؟ من شنیدم تو تهران خیابون انقلاب مغازه ها این ماژیکو دارن و قیمتش 700 تومنه....دارم شاخ در میارم! آخه تو کتاب راندو و ترسیم رنگی این ماژیکو معرفی کرده و اصلا" اسمی از تاچ نبرده! وقتی این ماژیک هم کیفیتش خوبه هم ارزون تره چرا هیشکی نمی خره و همه میرن سراغ تاچ:surprised:

archi_arch

مدیر بازنشسته
خیلی ممنونم! شما کدوم شهری؟ من شنیدم تو تهران خیابون انقلاب مغازه ها این ماژیکو دارن و قیمتش 700 تومنه....دارم شاخ در میارم! آخه تو کتاب راندو و ترسیم رنگی این ماژیکو معرفی کرده و اصلا" اسمی از تاچ نبرده! وقتی این ماژیک هم کیفیتش خوبه هم ارزون تره چرا هیشکی نمی خره و همه میرن سراغ تاچ:surprised:
خوب اخه عزیزم بعضی رنگها هست که فقط تاچ داره و کیوکالر نداره یا بالعکس.از طرفی ماژیکهای تاچ دوتاسر داره (یه سرش قلمی و نوک تیز هم داره که کیوکالر نداره) و خیلیها به همین خاطر اونو ترجیح میدن.قیمتشم واسه همین بالاتره.
ولی به نظر من از هر کدوم رنگهای به دردبخورشو بگیری و کار کنی بهتره.

mahdeco

عضو

من اینارو از شیراز خریدم ولی شنیدم دیگه پریسما نمیارن. الانم که اهوازم هیچ جا پریسما ندیدم.

اگه تو خیابون انقلاب گیر میاد که خیلی خوبه، فقط باید خودت از بینشون رنگهای پر کاربردو جدا کنی. :gol:

nino

مدیر بازنشسته

pedram_84

عضو جدید
سارا خسته نباشي راندوي خيلي خوبيه;)
سايه هايي كه تو كارت هست نشون ميده از كارت درك زيادي داشتي و اين عاليه:)
به نظر مياد آسمونت تكنيك پنبه و مداد باشه كه خيلي خوب اجرا شده
موفق باشي:gol:

archiciv

عضو جدید
كتاب

كتاب

سلام دوستان عزيز من چند روز پيش يه كتاب خوب دست بچه ها ديدم گفتم كه به شما هم معرفي كنم اسمش هست راندو و ترسيم رنگي نوشته مايكل دويل و ترجمه محمد احمدي نژاد اين كتاب همه تكنيك هاي رنگي راندو رو در بر داره حتي راندوي شب كه خيليها دنبالش هستن جالب اينه كه توضيح هم همراه عكس ها هست و مثل كتاب لين لال نيست:D قسمت آخر كتابم در مورد نحوه ارائه صحبت كرده در كل بهترين كتاب راندويي هست كه من تا به حال ديدم اميدوارم كه تهيه كنيد و نهايت استفاده رو ببريد:gol:

nino

مدیر بازنشسته
سلام من اينها رو ديروز انجام دادم
گفتم بزذارم تا نظرتون رو بدونم

ابرنگ کار کردی درسته ؟
خیلی خوب شده ;)
کارت کروکیه یا از روی عکس کشیدی ؟
عکس سیاه سفیدش که خیلی عالی شده . البته این مشکل ابرنگ هست که خیلی نمیشه توش کنتراست داد ولی در کل عالی شده ;)
موفق باشی

silver star

عضو جدید
سلام من اينها رو ديروز انجام دادم
گفتم بزذارم تا نظرتون رو بدونم
سلام شیما جان! خسته نباشی! و ممنون از اینکه کارات رو گذاشتی:gol:
چون نظر خواستین میگم:
توو کارات خیلی یه دست کار کردی. هیچ وقت توو کار آبرنگ یه سطح وسیع رو یه دست با یه رنگ، رنگ نکن. همیشه چندتا رنگ از روشن به تیره بساز، و توو کارت ازش استفاده کن. مثلا اگه خواستی یه جایی رو سبز کنی , حداقل 3تا سبز از تیره به روشن بساز و ازشون استفاده کن. با این کار به کارت عمق میدی.
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم;):)

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون نظر خواستین میگم:
توو کارات خیلی یه دست کار کردی. هیچ وقت توو کار آبرنگ یه سطح وسیع رو یه دست با یه رنگ، رنگ نکن. همیشه چندتا رنگ از روشن به تیره بساز، و توو کارت ازش استفاده کن. مثلا اگه خواستی یه جایی رو سبز کنی , حداقل 3تا سبز از تیره به روشن بساز و ازشون استفاده کن. با این کار به کارت عمق میدی.

مخالفم! همیشه نباید از چند تا رنگ استفاده کرد. مثلا" همین سبزی که میگی. اگه بخواهیم درخت بکشیم بستگی داره اون درخته چه نقشی تو کارمون داره. اگه تو پس زمینه ی کاره و کنار عنصر اصلیه(مثل کار شیما) باید محو باشه و فقط با یه رنگ باشه ولی اگه موضوع نقاشیمون درخت باشه باید از 2 تا رنگ استفاده کرد. تو آبرنگ اگه از سه تا رنگ یا بیش تر استفاده کنی کدر میشه در حالی که ویژگی آبرنگ شفاف بودنشه:)

kooroshebozorg

عضو جدید
مخالفم! همیشه نباید از چند تا رنگ استفاده کرد. مثلا" همین سبزی که میگی. اگه بخواهیم درخت بکشیم بستگی داره اون درخته چه نقشی تو کارمون داره. اگه تو پس زمینه ی کاره و کنار عنصر اصلیه(مثل کار شیما) باید محو باشه و فقط با یه رنگ باشه ولی اگه موضوع نقاشیمون درخت باشه باید از 2 تا رنگ استفاده کرد. تو آبرنگ اگه از سه تا رنگ یا بیش تر استفاده کنی کدر میشه در حالی که ویژگی آبرنگ شفاف بودنشه:)
تا حالا از مرکب چین استفاده کردید؟یه رنگ(مثلا برای بناهای اجری قهوه ای سوخته)رو انتخاب میکنی. بعد غلظتای مختلفی از اونو تو پالت درست میکنی .بعد هم با حرکت عمودی قلمو کارتو رنگ میکنی اگه درست کار کنی خیلی توپ از اب در میاد!!!

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا از مرکب چین استفاده کردید؟یه رنگ(مثلا برای بناهای اجری قهوه ای سوخته)رو انتخاب میکنی. بعد غلظتای مختلفی از اونو تو پالت درست میکنی .بعد هم با حرکت عمودی قلمو کارتو رنگ میکنی اگه درست کار کنی خیلی توپ از اب در میاد!!!

مرکب چین؟ یعنی یه چیزی مثل پودر بایس؟ یه نمونه شو داری بذاری؟:smile:

nino

مدیر بازنشسته
چون نظر خواستین میگم:

ok بچه ها البته کار با ابرنگ بسیار متفاوت با تمام تکنیک های دیگه هست .
ببینید برای ابرنگ اینطوری نیست که رنگ جدا بسازی و بعد بزنی . رنگ رو همونجا میسازی و میزنی اگه کمرنگ بشه دباره روش میزنی اگه پر رنگ بشه با قلمو ازش بر میداری . در کل هر رنگی هم که میزنی بستگی به طرحت داره ولی در کل یک سطح رو با یه رنگ یه دست نمیپوشونن . حتی اسمون هم یه رنگ نمی زنن . زیبایی کار آبرنگ به تیرگی و روشنی و امیخته شدن اونهاست و باید بگم که ابرنگ تکنیک بسیار سختیه از نظر من که اینوریه و من به ندرت میرم سراغش . من میگردم نمونه کار استادمو میذارم ببینید

archiciv

عضو جدید
سلام دوستان كسي از شما ميدونه كه به غير از شاسي كردن چه تكنيك ديگه اي ميشه به كار برد كه مقواي زير آبرنگ باد نكنه؟؟؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد;)

silver star

عضو جدید
سلام دوستان كسي از شما ميدونه كه به غير از شاسي كردن چه تكنيك ديگه اي ميشه به كار برد كه مقواي زير آبرنگ باد نكنه؟؟؟ممنون ميشم راهنماييم كنيد;)
سلام
من یکی از دوستام (حبیب) یه بار مقواش خیلی باد کرده بود ، جوریه که اصلا صاف نمی شد. اومد پشت کارشو کاملا با قلمو خیس کرد و بعد پرسش کرد ( کلی کتاب گذاشت روش). بعد چند ساعت ، مقوا هه از روز اولشم صاف تر شده بود ;)

archiciv

عضو جدید
میتونم بپرسم شاسی کردن چه جوریه؟من تا حالا نشنیده بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

البته روش شاسي ما فرق داره چون ما كل مقوا رو زير شير آب خيس ميكنيم بعد محكم به تخته ميچسبونيم با اين كار در حال كار كردن غير ممكنه كه مقوا باد كنه و رنگ ها جايي جمع بشه و كار خراب شه...دوست عزيز از شما هم ممنونم كه راهنماييم كردين;)

archi_arch

مدیر بازنشسته
البته روش شاسي ما فرق داره چون ما كل مقوا رو زير شير آب خيس ميكنيم بعد محكم به تخته ميچسبونيم با اين كار در حال كار كردن غير ممكنه كه مقوا باد كنه و رنگ ها جايي جمع بشه و كار خراب شه...دوست عزيز از شما هم ممنونم كه راهنماييم كردين;)
جالبه!فقط یه چیزی!یعنی تو کار مقوا پاره نمیشه؟!!!!!!!!!!:surprised:
من بعضی وقتها همینجوری معمولی تو کارارم رو مقوای خشک اگه یه ذره دیگه روش کارمیکردم مقوا سوراخ میشد!!!!دیگه چه برسه به اینکه کامل او خیسش کنی بعد!!!

archiciv

عضو جدید
جالبه!فقط یه چیزی!یعنی تو کار مقوا پاره نمیشه؟!!!!!!!!!!:surprised:
من بعضی وقتها همینجوری معمولی تو کارارم رو مقوای خشک اگه یه ذره دیگه روش کارمیکردم مقوا سوراخ میشد!!!!دیگه چه برسه به اینکه کامل او خیسش کنی بعد!!!

نه عزيزم سوراخ نميشه اين كار براي جلوگيري از همين دست مشكلاته البته يه چند تا نكته داره اول اينكه بايد از مقواي فابريانو يا كانسون گرم بالا استفاده بشه و دوم اينكه مثل پارچه هايي كه روي بوم هاي رنگ روغن ميكشن بايد بكشي تا كني و از پشت منگنه كني يا اينكه با پونز ثابتش كني وقتي هم كه داري شاسي ميكني بايد حسابي مقوا رو بكشي بعد از اتمام كار هم ميتوني كار رو با استفاده از كاتر از شاسي جدا كني و اضافه هاي مقوا رو بكني يعني شاسي براي بارهاي بعدي قابل استفادست البته فرقي كه اين نوع شاسي با چارچوب رنگ روغن داره اينه كه يه چارچوب زيرش داره و يه تخته نازك روش در كل كار آبرنگ با اين روش خيلي تميز در مياد اما بديش به اينه كه خيلي درد سر داره و براي قطع هاي بزرگ مثلا 100*70 تقريبا غير قابل اجراس چون شاسي به اون گنده اي رو نميشه تو دست گرفت:surprised::eek:

mobi

عضو جدید
راندو

راندو

در پاسخ به چیستی راندو باید پنجره خیال خود را بر روی نقشه ای سازه ای بگشاییم که فضاها و فواصل بی روحش را با اندازه ها نشانه گذاری کرده ایم و لایه ای را با تجسم هایی که هیچ عینیتی در بیرون ندارند بر روی آن خیال اندود کنیم و هستی هایی را پیش بینی کنیم که می تواند باشد.

silver star

عضو جدید
سلام به همگی دوستان!
می خوام یه تکنیک جدید (البته برا من) راندو رو بهتون معرفی کنم.
راندو با جوهر راپید !!! شنیده بودید تا حالا؟
خیلی وقت گیر و سخته. منم اول خیلی غر می زدم که اااااااا ما مگه نقاشیم! چرا باید این تکنیک های وقت گیر رو یاد بگیریم!!! ولی رفته رفته که باهاش کار کردم ، علاقه ام بهش بیشتر شد. به شما هم توصیه می کنم که حتما امتحانش کنید;)
اینم چندتا از کارای من ( فقط چون اولین کاراست ، زیاد خوب نشدن) :

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا