راستش سمیمن جان فکر کنم پرسپکتیو هاشون یه کوچولو ایراد داره به خصوص این آخری.مبلاش یه جوریه
راستش سمیمن جان فکر کنم پرسپکتیو هاشون یه کوچولو ایراد داره به خصوص این آخری.مبلاش یه جوریه
نه اول همه رو بكش بعد راندو كنيه سوال ؟
شما وقتي شيت بندي ميكنيد اول همه موضوعاتونو (پلان-پرسپتكيو-نما...)رو با مداد ميكشيند بعدش راندو ميكنين يا اينكه هر مضوعي كه كشيديند بلافاصله راندو ميكنيد بعدش ميريند سراغه موضوعه بعدي
بچه ها يكي از شاسي هام اينجا گذاشتم مربو ط به طراحي نمازخانه بين راهي
كيفيتش پايينه به بزرگي خودتون ببخشين
منتظر نظراتتونم
![]()
سلام سيمين جان مرسي از اينكه كارتو گذاشتي
پروين هم درست گفت كه از نظر پرسپكتيو ايراداتي داره .
از اونها كه بگزيرم از نظر راندو يك ايرادي داره . توكارت كنتراست نداري . يا خيلي تيره داري يا روشن .
اگر درجه بندي كنيم بايد 4 درجه رنگي داشته باشيم a b c d . از روشن تا تيره
تو تو كارت a و فقط d داري .
در مورد سايه هات هم يه جاهايي هم ايراد داره مثلا سايه ادم هات رو زمين و ....
و همچنين وقتي يه سطح داره تموم ميشه بايد رنگش رو محو كني . منظورم تو ديوارهاي داخليته
و يك چيز كه كارو خيلي خوب ميكنه جزئيات زياد ولي جزييات كارت كمه مثلا در و پنجره و كف
و در آخر تو خارجي ساختمونت به به زمين نچسبيده . بايد پايينشو تيره تر ميكردي ميكردي و خط انرژي ميخواد .
ولي در كل خوب شده يكم بايد روش بيشتر كار كني![]()
مرسی نوشین جون . من تو یه کتابی دیدم با تنالیته ی خاکستری محو کرده اما بلد نیستم چطور .ممنون می شم کمکم کنینه عزيزم با ماركر يه روش داره البته خيلي تمرين ميخواد بايد بگردم يه نمونه پيدا كنم بذارم ببيني![]()
خوب اونطوري بايد همه رنگها رو با تناليته هاش داشته باشي . ولي تو اين روش ابتدا خط ها از هم فاصله ميگيرن و كم ميشنمرسی نوشین جون . من تو یه کتابی دیدم با تنالیته ی خاکستری محو کرده اما بلد نیستم چطور .ممنون می شم کمکم کنی![]()
سلام . این یه شیت از کار تحویلیمه. فکر کنم کنتراست رو کمی رعایت کردم. خوشحال می شم نظرتون رو بگید .
![]()
سلام . این یه شیت از کار تحویلیمه. فکر کنم کنتراست رو کمی رعایت کردم. خوشحال می شم نظرتون رو بگید .
![]()
![]()
سلام سیمین جان. اگه اجازه بدی منم یه نظر بدم. با اجازه بزرگترای مجلس: نینو مارال و ...
سعی کن هیچوقت نمارو نچرخونی. کنتراستش خوبه. اما احساس میکنم شیتت خیلی به طبیعت نیاز داره. یا حداقل یه آسمون قوی .
ظاهرا مارال اینجا نیست
عزيزم خيلي بهتر شده البته هنوز جاي كار داره . مثلا الان شيتت خيلي گرم شده به خاطر رنگ قرمزش و نياز به يك رنگ قوي آبي داره تا همديگه رئ خنثي كنن .
البته زرناز كاملا درست ميگه نبايد هيچ وقت نما و مقطع رو بچرخوني تو پلان ايراد نداره ولي نما و مقطع اصلا .
حالا كه از پاستل استفاده كردي بهتر بود براشون يه آسمون حسابي ميذاشتي هم شيت پر ميشد و هم از گرم بودن درميومد . از طبيعت و آسمون نترس قوي و پر رنگ بكش كار رو خيلي خوب ميكنه
فونتت هم خوبه ولي خيلي معمارانه نيست . بهتر بود با رنگ سورمه اي مينوشتي نه توسي . از فونت براي زيبا كردن شيت خيلي ميشه استفاده كرد ومتعادل كردنش . هر رنگي كه تو شيتتون كمه اون رنگ رو براي فونت انتخاب كنيد . مثلا اگه شيت رنگه سرده بيشتر بهتر فونت آجري باشه .
در كل خوب شده
![]()
یه سوال: موقع کار کردن با پاستل گچی چه طوری می تونیم رنگ دلخواهمونو به دست بیاریم؟ پاستل من 24 رنگه ست ولی همه ی رنگها یی که من میخوام رو نداره
یه سوال دیگه: بهتره اول با کاتر پاستل رو بتراشیم بعد با یه دستمال روش بکشیم یا بهتره خود پاستل رو روی کاغذ بکشیم بعد پخشش کنیم؟
کلا" کار کردن با پاستل با چه روشی بهتره؟ اصلا" چندتا روش داره؟؟؟![]()
سولماز جان حتما عملا شيت ميدوني چيه اما شايد نميدوني به چي شيت ميگنببخشيد من دانشجوي ترم 3معماريم كارامم خيلي بد نيست..گفتم كه فكر نكنيد خيلي ضعيفم... اما نمي دونم شيتو شيت بستن يعني چي؟ ميشه يه توضيح كوچيك بهم بدي...
پروين جان كلا پاستل خوب روي هم نمياد اما با اصول شايد بتوني 3-4بار روي هم بياريشون ولي اگه قصد محو كردن با انگشت و...داري بايد بعد اينكه رنگ نسبتا مطلوبت بدست اومد محو كني چون بعد محو كردن فقط 1بار ميتوني روش بياي ضمنن سعي كن رنگ روشن و با تيره تركيب نكني چون كارتو خشن نشون ميدهیه سوال: موقع کار کردن با پاستل گچی چه طوری می تونیم رنگ دلخواهمونو به دست بیاریم؟ پاستل من 24 رنگه ست ولی همه ی رنگها یی که من میخوام رو نداره
یه سوال دیگه: بهتره اول با کاتر پاستل رو بتراشیم بعد با یه دستمال روش بکشیم یا بهتره خود پاستل رو روی کاغذ بکشیم بعد پخشش کنیم؟
کلا" کار کردن با پاستل با چه روشی بهتره؟ اصلا" چندتا روش داره؟؟؟![]()
سلام يلدا جان البته راندو و اسكيس و...بيشتر عمليه تا گفتگو اما چنتا اصولش اينان:سلام اطلاعات خوبيه اگه ميشه در مورد راندوي پرسپكتيو داخلي هم صحبت كنيد.ممنون
ممنون که توضیح دادیسولماز جان حتما عملا شيت ميدوني چيه اما شايد نميدوني به چي شيت ميگن
وقتي ميخواي كارتو ارايه بدي مثلا طرح2رو هر كدوم از پلان برش نما و...رو روي 1كاغذ مثلا a2تحويل ميدي به هر كدوم ازين a2 ها كه شامل پلان و..شيت ميگن
و وقتي چنتا شيتو ميزاري رو هم و پروزت كامل ميشه ميگن بستن شيت و البته 1نوع شيت بندي ديگه داريم كه اونم به اين ترتيب كه كل كارتو تو 1كاغذ a0بخواي ارايه بدي كه تقسيم بندي كارات تو اين كاغذ ميشه شيت بندي
و به تكنيك قرار دادن و جا گذاري پلان نما 3بعدي و...توي 1شيت ميگن پرزانته كه يكي از مهم ترين مراحل اسكيس
حالا ديدي همشو خودت بلد بودي![]()
سلام! کتاب در زمینه ی آموزش ترسیم بافت زیاه! می تونی از کتاب راندو با قلم و مرکب و یا از آموزش کروکی صدیق استفاده کنیمن باید بنای عالی قاپو و2تا بنای تاریخی دیگه رو به صورت بافت دار بکشم کسی میتونه در مورد بافت های مختلف ونحوه ی کشیدنشون منو راهنمایی کنه.اگه عکس یه کار بافت دار رو هم بذارین مشکلم حل میشه.![]()
چرا ناراحتی با دست کار کردی؟این هم ارائه کار بیمارستانم طرح 4 هست . البته خود طرح رو نگاه نکنید فقط برای راندوش گذاشتم. فقط من دستی کار کردم همه 3d maxکار کردن
![]()
![]()
عزیزم راستش روش خاصی نیست که بخوام توضیح بدم منم از رو کارهایی که دیدم تمرین کردم حالا باید ببینم میتونم یه جوری توضیح بدم که متوجه بشیسلام دوستان من یه چند تایی سوال دارم یکی اینکه چه جوی با پاستل آسمون رو رنگ میکنید و کلا توضیح اجمالی راجع به کار با پاستل البته معذرت میخوام چون تعداد صفحات زیاد بود نتونستم همه رو بگردم ببینم که سوالم تکراریه یا نه یکیم که از نوشین عزیز به صورت خصوصی توی کار اسکیس ایستگاه اتوبوس شما و کلا توی همه کارهای مارکر حرفه ای یه جاهایی انگار ماژیک در حال تموم شدنه یعنی کمرنگتر از رنگ اصلی ولی یه حالت خاصی داره که درست نمیتونم توصیف کنم و البته به کار جلوه خیلی زیادی میده میخواستم بدونم که چه جوری اون حالت پیش میاد و اینکه در راندو با مارکر چی کار باد انجام داد که رد ماژیک نمونه !! ممنون میشم اگه به همه سوالاتم پاسخ بدین![]()
پروین جان من شماره ها رو دارم ولی الان پیداش نمی کنم فردا سعی میکنم بذارم .سلام بروبچز! لطفا" شماره و مارک ماژیک هایی رو که استفاده میکنید بگید! مرسی! راستی قیمتهاشم اگه ممکنه برام بذارین![]()
سلام بروبچز! لطفا" شماره و مارک ماژیک هایی رو که استفاده میکنید بگید! مرسی! راستی قیمتهاشم اگه ممکنه برام بذارین![]()
راستی مقداد جان ممنون بابت اموزش
اینم شماره ی چند تا از ماژک های خوب برای راندو:
مارک kurecolor (کیوکالر)
302 ...........ابی روشن
341 ...........ابی
821 ...........خاکستری کمرنگ(تن مایه ی بنفش اره واسه زیر کاری و سایه خیلی خوبه)
501 ...........سبز خیلی روشن
504 ...........سبز روشن
567 ...........سبز تیره
541 ...........سبز کمرنگ(واسه سایه برگ و درخت و... تو ترکیب با سبزهای دیگه خیلی کارو قشنگ میکنه)
736 ...........خردلی روشن
732 ...........قهوه ای روشن
723 ...........قهوه ای
w01 ..........خاکستری روشن
w06 ..........خاکستری تیره تر
مارک touch (تاچ)
62 ............سورمه ای تیره
98 ............قهوه ای تیره
91 ............قرمز قهوه ای
WG-3 ........خاکستری روشن
29 ............کرم رنگه(تو کار رنگ خاصی نداره ولی یکی میگفت چشمتو ببند و با این رنگ خط خطی کن!!!کارتو خیلی قشنگ میکنه!البته من هنوز جرئت نکردم امتحان کنم!!!)
Paint
![]()
قربوووووووووووووووووووونت
TOUCH
marker numbers......yellow:35
blue:65,76,77,67
orange:23
pink:28
beige:97
green:41,50,43
grey:cg-4
KURECOLOR
GREEN:841,520,505,504
brown:736,764
pink:741
grey:c07,w05,w07,821,801
توو درختای سبز : Touch 46,59 و Kurecolor 544
تو درختای پاییزی : Touch 29,33,36,92,96 و Kurecolor 104,106,140
اینم کل رنگ هاییه که استادمون بهم معرفی کرده :
ترکیبی از Touch و Kurecolor (همون جور که می دونید ، 2رقمی ها Touch و 3رقمی ها Kurecolor هستش) :
کرم قهوه ای : 36و96و29و26و92و106و705و736و730و841و843
سبز: 46و520و504و501و47و59
آبی: 340و304و302و67و62
آسمان: 68و65
رنگای جیغ : 262و268و104و404و4و33
آبی نفتی: BG1-3-5-7
طوسی : C01-03-05-07 و W01-03-05-07 یا WG1-3-5-7
سبز پاییزی : 130و544و140
در ضمن یکی از ارکان اساسیه کار با ماژیک، غلط گیره!