تحقيقات نشان ميدهد كه ويتامين Eدر مقابل بسياري از بيماريها به بدن كمك ميكند و سلولها را از آسيبها حفظ ميكند و طول عمرآنها راافزايش ميدهد. همچنين اين ويتامين بدن را در مقابل بعضي از اختلالات حفظ ميكند و به درمان بعضي ديگر از بيماريها كمك ميكند. بر اساس گزارش اداره تغذيه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نتايج تحقيقات اخير حاكي از آن است كه اين ويتامين درآجيل (شامل بادام، فندق و گردو)، تخم آفتابگردان، روغن ذرت، مارگارين، مايونز، روغن، سبزيجات ،ذرت، گل آفتابگردان، سويا، دانه پنبه، سبوس گندم، اسفناج و كلم پيچ و سيب زميني يافت ميشود. علاوه براين ويتامين "E" نقش مهمي در درمان بسياري از سرطانها از جمله پوست، دهان و گلو، معده، روده بزرگ ، پستان و غده پروستات ايفا ميكند. همچنين مصرف اين ويتامين خطر ابتلا به سرطانهاي ريه، مري و دهانه رحم را كاهش ميدهد و به نظر ميرسد ويتامين Eمانع از رشد سلولهاي طبيعي بدن در هنگام شيمي درماني بيمار ميشود. نتايج تحقيقات نشان ميدهد كه اين ويتامين از پيشرفت بعضي ازبيماريها مانند بيماري آلزايمر كه باعث كاهش قدرت ذهني و فيزيكي ميشود، جلوگيري ميكند و خطر بيماري قلبي را در افراد مبتلا به ديابت كاهش ميدهد. ويتامين E همچنين باعث كند كردن پديده پيري سلولها و بافت ها، تقويت فرد در مقابل آلودهكننده هاي محيط، نگهداري و سلامت سلولهاي قرمز خون و مقابله با كمخوني ميشود و در درمان بيشتر بيماريهاي پوستي و كاهش ناراحتيهاي قبل از شروع قاعدگي موثر است. اين در حالي است كه معجزه استفاده از اين ويتامين در حفظ سلولهاي پوستي است از اين رو ازاين ويتامين به عنوان راز جواني ياد ميشود. |
منبع خبر : جام جم |