رازی که علی دایی نمی‌خواست فاش شود! فرار از اردو و حضور در خانه مجردی 2ملی پوش!!

ستاره ي سهيل

عضو جدید
دست و بال دایی برای زدن حرف های پشت پرده تیم ملی و اینکه شب بازی با امارات چه اتفاقاتی در سرزمین اعراب افتاده بود در نود بسته بود.او می خواست تا این اتفاق برای همیشه به عنوان یک راز برایش باقی بماند...​
راز مگوی علی دایی از بازی ایران و امارات ، فرار دو ملی پوش از اردو بود!
دست و بال دایی برای زدن حرف های پشت پرده تیم ملی و اینکه شب بازی با امارات چه اتفاقاتی در سرزمین اعراب افتاده بود در نود بسته بود.او می خواست تا این اتفاق برای همیشه به عنوان یک راز برایش باقی بماند. وقتی بامداد جمعه و در برنامه نود علی دایی در مورد تیم ملی و نتایجی که آن زمان گرفته بود حرف می زد در لابلای صحبت هایش این حرف را به میان آورد:
«در مرحله مقدماتی جام جهانی تمام تیم های گروه ما که به جام جهانی صعود کردند امارات را شکست داده بودند،اما ما به دلیلی که نمی توانم آن را بیان کنم و برای همیشه پیش خودم نگه اش می دارم نتوانستیم امارات را شکست دهیم».
دایی این حرف را زد تا روی اتفاقی که در امارات افتاده بود سرپوش بگذارد.درست چند روز پس از اتفاقی که روی زبان دایی نمی چرخد تا آن را از رسانه ملی بیان کند،بیشتر روزنامه ها این اتفاق را روی جلد بردند و به صورت کاملا کد دار پرده از ماجرا برداشتند.اما اصل ماجرا چه چیزی بوده که سرمربی وقت تیم ملی از آن به عنوان عاملی برای توقف مقابل امارات نام برده است؟
ماجرا خبری بود که همان زمان رسانه ای و البته خیلی زود از سوی فدراسیون تکذیب شد تا همه درباره اش سکوت کنند اما 18 ماه بعد دایی با زبان بی زبانی بر آن اتفاق تلخ مهر تائید می زند.​
شب قبل از بازی با امارات و در حالی که دو بازیکن ملی پوش ایران اردوی تیم را ترک کرده بودند دایی متوجه این قضیه می شود.آنها تا صبح روز بعد به هتل بر نمی گردند و این اتفاق خشم دایی را به همراه دارد. آن شب دایی تا صبح در لابی هتل نشسته بوده و منتظر شاگردانش ماند تا ببیند چه ساعتی به هتل بر می گردند. آن دو بازیکن که هر دو سابقه سالهای متمادی زندگی در امارات را داشتند. شب را به خانه مجردی شان رفتند و ساعت 9 صبح روز بعد به هتل برگشتند.
این اتفاق در حالی افتاده است که وقتی آنها به هتل بر می گردند دایی حرفی به آنها نمی زند و فقط برای اینکه ثابت کند مچ آنها را گرفته است نگاه معنی داری به آنها می کند
.
البته در این بین نباید فشار فدراسیون برای عدم رسانه ای شدن این خبر را نادیده گرفت.مقامات فدراسیون از جمله علی کفاشیان تاکید می کنند تا دایی چشمش را روی این قضیه ببندد و به خاطر منافع ملی، به همان اخم و کنایه پس از رویت آنها در لابی هتل بسنده کند.
دایی پس از آن این دو بازیکن را در بازی با امارات بازی می دهد و اصلا به روی خودش هم نمی آورد که چه چیزی را دیده است.این همان اتفاقی بود که دایی با توجه به اینکه این دو بازیکن از مهره های کلیدی تیم ملی بوده اند مجبور به قرار دادن شان در ترکیبت اصلی مقابل امارات شده است.
ساوی مقابل امارات نه ربطی به مسائل سیاسی داشت و نه ربط به دعوا و درگیری در اردوی تیم ملی. ماجرا شیطنت دو بازیکن سرشناس و البته حرفه ای ایران بود که در باشگاه های سرشناس اروپایی بازی می کنند. آنها که حتما در اردوی تیم باشگاهی شان هم می توانند اینگونه مخفیانه فرار کنند​

آخرین ویرایش:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
آن دو بازیکن که هر دو سابقه سالهای متمادی زندگی در امارات را داشتند.

دو بازیکن سرشناس و البته حرفه ای ایران بود که در باشگاه های سرشناس اروپایی بازی می کنند.

فقط نكونام و شجاعي هستن كه ميتونن اين دو تا ويژگي رو داشته باشن ! :smile:

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط نكونام و شجاعي هستن كه ميتونن اين دو تا ويژگي رو داشته باشن ! :smile:

چشم بسته غیب گفتی ؟؟؟

همون موقع توی روزنامه ها هم نوشتن ...

بابا توی این تیم ملی خبر از همه چیز هست الان بازی برای ایران ...

فلان بازیکن تا دیروز از بیسوادی پای قرارداداش بجای امضا انگشت ویزد 2 بار رفته تیم ملی شده تاجر و برای خودش کارخونه میزنه

اون یکی چون همبازیش الان اسپانیا بازی میکنه و ماشینش داره توی ایران خاک میخوره برای کمک به رفیقش میخردش ...

تشریف ببرین بانه تا ببینید هر بازیکن محترم تیم ملی هر کدوم یه پاساژ دارن ...

بابا کجای کارین ؟؟؟

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشم بسته غیب گفتی ؟؟؟

همون موقع توی روزنامه ها هم نوشتن ...

بابا توی این تیم ملی خبر از همه چیز هست الان بازی برای ایران ...

فلان بازیکن تا دیروز از بیسوادی پای قرارداداش بجای امضا انگشت ویزد 2 بار رفته تیم ملی شده تاجر و برای خودش کارخونه میزنه

اون یکی چون همبازیش الان اسپانیا بازی میکنه و ماشینش داره توی ایران خاک میخوره برای کمک به رفیقش میخردش ...

تشریف ببرین بانه تا ببینید هر بازیکن محترم تیم ملی هر کدوم یه پاساژ دارن ...

بابا کجای کارین ؟؟؟
ولي من خودم حدس زدم :(

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولي من خودم حدس زدم :(

دارم فکر کردن و حدس زدنتو تصور میکنم :

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز

لابد کار داشتن که رفتن !:D
نننننننننننه جوااااااااااااد،آخه چراااااااااااا؟ :wallbash:
چرا خیانت کردی بهم؟:wallbash:
من شکست عشقی خوردم،دیگه انگیزه برای زندگی ندارم:w47:

paeeizan

اخراجی موقت
چشم ها ررا بايد شست ..جور ديگر بايد ديد .......
.
.
.
هنوز نرفتين خارج ...

forsha

عضو جدید
چرا راجع به مردم فکر بد میکنین شاید لباس و خرت و پرت تو خونه داشتن و رفتن بیارن بعد همونجا خوابیدن آخه میدونید که هیچ جا خونه ی آدم نمیشه وصله ی چیزای بد به بازیکنای نجیییییییییییییییب ما نمیچسبه

arman23

عضو جدید
دست و بال دایی برای زدن حرف های پشت پرده تیم ملی و اینکه شب بازی با امارات چه اتفاقاتی در سرزمین اعراب افتاده بود در نود بسته بود.او می خواست تا این اتفاق برای همیشه به عنوان یک راز برایش باقی بماند...​
راز مگوی علی دایی از بازی ایران و امارات ، فرار دو ملی پوش از اردو بود!
دست و بال دایی برای زدن حرف های پشت پرده تیم ملی و اینکه شب بازی با امارات چه اتفاقاتی در سرزمین اعراب افتاده بود در نود بسته بود.او می خواست تا این اتفاق برای همیشه به عنوان یک راز برایش باقی بماند. وقتی بامداد جمعه و در برنامه نود علی دایی در مورد تیم ملی و نتایجی که آن زمان گرفته بود حرف می زد در لابلای صحبت هایش این حرف را به میان آورد:
«در مرحله مقدماتی جام جهانی تمام تیم های گروه ما که به جام جهانی صعود کردند امارات را شکست داده بودند،اما ما به دلیلی که نمی توانم آن را بیان کنم و برای همیشه پیش خودم نگه اش می دارم نتوانستیم امارات را شکست دهیم».
دایی این حرف را زد تا روی اتفاقی که در امارات افتاده بود سرپوش بگذارد.درست چند روز پس از اتفاقی که روی زبان دایی نمی چرخد تا آن را از رسانه ملی بیان کند،بیشتر روزنامه ها این اتفاق را روی جلد بردند و به صورت کاملا کد دار پرده از ماجرا برداشتند.اما اصل ماجرا چه چیزی بوده که سرمربی وقت تیم ملی از آن به عنوان عاملی برای توقف مقابل امارات نام برده است؟
ماجرا خبری بود که همان زمان رسانه ای و البته خیلی زود از سوی فدراسیون تکذیب شد تا همه درباره اش سکوت کنند اما 18 ماه بعد دایی با زبان بی زبانی بر آن اتفاق تلخ مهر تائید می زند.​
شب قبل از بازی با امارات و در حالی که دو بازیکن ملی پوش ایران اردوی تیم را ترک کرده بودند دایی متوجه این قضیه می شود.آنها تا صبح روز بعد به هتل بر نمی گردند و این اتفاق خشم دایی را به همراه دارد. آن شب دایی تا صبح در لابی هتل نشسته بوده و منتظر شاگردانش ماند تا ببیند چه ساعتی به هتل بر می گردند. آن دو بازیکن که هر دو سابقه سالهای متمادی زندگی در امارات را داشتند. شب را به خانه مجردی شان رفتند و ساعت 9 صبح روز بعد به هتل برگشتند.
این اتفاق در حالی افتاده است که وقتی آنها به هتل بر می گردند دایی حرفی به آنها نمی زند و فقط برای اینکه ثابت کند مچ آنها را گرفته است نگاه معنی داری به آنها می کند
.
البته در این بین نباید فشار فدراسیون برای عدم رسانه ای شدن این خبر را نادیده گرفت.مقامات فدراسیون از جمله علی کفاشیان تاکید می کنند تا دایی چشمش را روی این قضیه ببندد و به خاطر منافع ملی، به همان اخم و کنایه پس از رویت آنها در لابی هتل بسنده کند.
دایی پس از آن این دو بازیکن را در بازی با امارات بازی می دهد و اصلا به روی خودش هم نمی آورد که چه چیزی را دیده است.این همان اتفاقی بود که دایی با توجه به اینکه این دو بازیکن از مهره های کلیدی تیم ملی بوده اند مجبور به قرار دادن شان در ترکیبت اصلی مقابل امارات شده است.
ساوی مقابل امارات نه ربطی به مسائل سیاسی داشت و نه ربط به دعوا و درگیری در اردوی تیم ملی. ماجرا شیطنت دو بازیکن سرشناس و البته حرفه ای ایران بود که در باشگاه های سرشناس اروپایی بازی می کنند. آنها که حتما در اردوی تیم باشگاهی شان هم می توانند اینگونه مخفیانه فرار کنند​

اینا هیچکدوم دلیل برای عدم نتیجه گیری نمیشه

من عاشق فوتبال هستم

تمام امکانات فدراسیون وایران بسیج شدن که آقای دایی تیم رو ببره به جام جهانی

اصلا مربی خوبی نیست

نمونه اش الان پرسپولیس

ستاره ي سهيل

عضو جدید
اینا هیچکدوم دلیل برای عدم نتیجه گیری نمیشه

من عاشق فوتبال هستم

تمام امکانات فدراسیون وایران بسیج شدن که آقای دایی تیم رو ببره به جام جهانی

اصلا مربی خوبی نیست

نمونه اش الان پرسپولیس

درست هست ،اینا هیچکدوم دلیل برای عدم نتیجه گیری نمیشه.
اما نبايستي همه ي تقصير ها رو تو گردن علي دايي انداخت،فدراسيون و خيلي هاي ديگه هم مقصرند،و حتي...كم و زيادش بماند.
نظر شخصي بنده:من هم بد جوري طرفدار علي دايي هستم.;)
الان مگه پرسپوليس تو صدر جدول نيست.
دايي آدم كوچكي نيست.مربي توانايي هست،حداقل تو كشور ما.

alireza-1991

عضو جدید
درست هست ،اینا هیچکدوم دلیل برای عدم نتیجه گیری نمیشه.
اما نبايستي همه ي تقصير ها رو تو گردن علي دايي انداخت،فدراسيون و خيلي هاي ديگه هم مقصرند،و حتي...كم و زيادش بماند.
نظر شخصي بنده:من هم بد جوري طرفدار علي دايي هستم.;)
الان مگه پرسپوليس تو صدر جدول نيست.
دايي آدم كوچكي نيست.مربي توانايي هست،حداقل تو كشور ما.
مقصر اصلی نرفتن تیم ملی به جام جهانی دایی خودخواه بود
کسی که تا 6 ماه بعد بازی عربستان جرات نداشت از خونش بیاد بیرون
حالا که 4 تا تیم ته جدولی رو برده زبون در اورده
میخوام بدونم اگه دایی با این تیم نتیجه نگیره باز طرفدار ش باقی میمونی ؟

M&SH

عضو جدید
کاملا درسته هنوز نوبت به بازیهای سخت اقای دایی نرسیده .وقتی وقتش شد همچین کم میاره که نگو ونپرس

ستاره ي سهيل

عضو جدید

آره...
از زماني كه بازيكن تيم ملي بوده،با سايپا و...من طرفدارش بودم،هم بازيكن بودنش رو و هم مربي بودنش رو.

باشه ،نظر شما محترم هست.
من مي گم نه..همه تقصير ها ماله آن نيست.
به هر حال ممنونم.

بالا