ههه....بهنام ....ههه .....عاقا فوش نده داداشش اینجاستا
بهنام بیا بزن بکش این دختر مخترای احسانو![]()
باور کن تولدمه ها:|از این به بعد یه قانون بزارن تولد هر کی رو میخوان بگیرن اول شناسنامه ببینیم بعد تولد بگیریم...
.
.
کمرمون شکست هر روز تولد یکی کادو و کیک و بند و بساط....
اونم با این تورم....![]()
ممنووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونتولدتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مبارکااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا![]()
والا ....فکر کردن جنگ :|هه هه! بابابزرگ منو نشناختی!![]()
مگه بهنام دلقک ؟صاحب تولد کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حوصلم سررفت
بهی تو ی کاری کن![]()
خان ها رو بعد انقلاب کشتن ...بهنام خان نه بهی![]()
من بایدکادوبدم؟![]()
وای تصور کن احسونو تو ژیوناحسون کادوهه منم رسید داغ داغبرازندس انشاله چرخ برات بچرخه
![]()
![]()
![]()
![]()
دندون خر پیش کشیرو مسواک نمیزننممنون .....دستت درد نکنه اما شماره کفش ها یکم کوچیک :|
احسون کادوهه منم رسید داغ داغبرازندس انشاله چرخ برات بچرخه
![]()
![]()
![]()
![]()
خیلیییییییییییییییییی مممنون ....شما چقدر دست و دل بازی.....بچه کجاییتولد تولد تولد ت مبارک اقا من برات یه جنسیس کوپه 2013 اوردم الان فیش تو بازار نزدیکه 200 هست![]()
صاحب تولد بچه خاکیهصاحب تولد اومد کسی بهش محل نذاشت
چرا اتفاقا همشون اومدن ....دلت بسوزهاستعداد اسپم این تاپیک بالاست
راستی پارمهر اسم کسایی که تو پست اول بردی هیچکدومشون نیومدن تاحالا
من نظر بهتری دارم ...بهنام وپارمهر بشینن توش برن یه باشگاه راحت شهhttp://www.namaknews.ir/wp-content/uploads/2012/11/پورشه-300x170.jpg
اینو کادو نیاوردم این فانتزیمه اوردم اینجا دلتونو بسوزونم ازین فانتزیام ندارید
برید باش تو افق محو شید
بیا احسان سوار شو یه دور تو افق محوشو این بهنامو پارمهر از دستت خلاص شن
ممنون عسل بانواحسون خوش اومدی
نه اون خواستگاری نبود بیان شعر بود .....فن بیان کار می کردم .....عاقا خواستگاری تو روز روشن جلو چشم ملت مگه تو خواهر مادر نداری دست از سر خانم دکتر بردار
خانم دکتر متعلق به کل باشگاست![]()
سلام چتر بازسلام صاحب مجلس بابای دوستم:دی
فدا مدای دختر باباااااااااااااااااااااااااااااااااا......خیلی ممنونم باباییی.....دستت دردنکنه با اون آرزوهای قشنگ ات ...بخصوص اون اول پولللللبه به چشم روشن...!!!!!
دخی بابا نیومده ملت اومدن از دو روز قبل زنبیل گذاشتن !!
ایشششششششششش
چه جلف
خخخخخخخخخ
بابایــــــــــــــــــــــــــی مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن
تولدت مبـــــــارک
تو بهترین بابای دنیایـــــــــــــــــــی
دوست دارمممممممممممممممم
عاشقتــــــــــــــم
ایشالا به هرچی می خوای تو زندگیت برسی
اول از همه پول....!
خو چیه مگه
اگه پول داشته باشی پول تو جیبی منم میدی دیه مگه نه؟؟؟؟
مرسی پارمهر جون واسه تاپیک نازت
تاپیک نگو ،اسپم بگو>>>>>>>>>>>اسپم اسپما بگو...اداداش پرشین ..شب خوشششششششششششششششششششش تولدتم موبارک
پارمهر تاپیک فسق و فجور راه انداختیسلام بر غزاله خانم اینا .....ممنون ...خیلی ممنون از شما ...منم امیدوارم یه خانم دکتر خوب بشی برای جامعه ...بیای من برات شعر بخونم ......بلدما :
تو که سوزن میزنی بر قلب خسته ....بیا زن من بشو با چشم بسته![]()
شب خوش عسل خانوماحسان تولدت مبارک
ایشالا هر ارزویی داری براورده شه و 120 سال و 1روز عمر با عزت داشته باشی
شبخوش بای
من مسئولیت قبول نمیکنمپارمهر تاپیک فسق و فجور راه انداختی
احسان اختیار از کف داده از خوشحالی![]()
ببخشید شما ..... ؟ یوهاهاهاهاهاه ....چطوری شما ؟ کجا هستید حالی از من نمی پرسی ؟احسون منم هستم ها!
مجددا خیلی ممنوننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننعاقا خیلی تولدت مبارکااااااااااااااااااااااااااا
رفیقات میاری بهشون بگو ما اسلحه گرم داریم ....همشون با گوله میزنیم.....پارتی هم داریم زودی از زندان درمون میارننه عمو دعوا شد تو با وانت برام ادم بیار از طایفمون.....قمه و چوب و لانچیکو یادت نره...من یه تنه 5 نفرو حریفم...ولی ابنا سنگ میزنن ..
من همشون دیدم ....از اول شروع کردم خب.....وگرنه من خودم پایه اسپمم :|اصلا ایشون به کل فامیلا ما توهین کرد نه کادوی منو دید جنسیس کوپه 2013 اوردم...نه 14 صفححه اسپم دختر برادر گلمو...بیا بریم عمو ازین تاپیک زاغارت من قهرم![]()
ممنونمممممممممممممممممم.......اما اگه میشه اون عدد بیار پایین 120 تا خیلیهتوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووولدت مبارک
انشالله 120ساله بشید
آتیش پاره شاهی.....فاطمه خودمون ....همون که زن من بود ....یادش بخیررر....چه دورانی بود .....کوم خواهر؟
دستت درد نکنه ....هرچه از دوست رسد نیکوست .....مگه چی کم از آقای پراید داره .....یه وقت دیدی اینقده همه ماشین ها گرون شد همه اومدن دنبال ایناحسون کادوهه منم رسید داغ داغبرازندس انشاله چرخ برات بچرخه
![]()
![]()
![]()
![]()
تصور کن تصور کن .... من که پول پراید ندارموای تصور کن احسونو تو ژیون![]()
آقا شما خیلی لطف می کنی ....دستت طلا و ممنون و سپاسگذارررررررررررررررررررررررررررردرود داش احسان..........
من به خودم خیلی زحمت نمیدم و تبریک پارسالو تمدید میکنم:پی
امیدوارم زندگیت پرنشاط باشه (البته اگه بعضیا بذارن)
نه بابا برات شعر خوندم کیف کنی ....پارمهر تاپیک فسق و فجور راه انداختی
احسان اختیار از کف داده از خوشحالی![]()
نمیشه 50 سال عمر با عزت بشه ؟ ممنون عسل بانو ....ممنون از حضور ات ....شبت خوشاحسان تولدت مبارک
ایشالا هر ارزویی داری براورده شه و 120 سال و 1روز عمر با عزت داشته باشی
شبخوش بای
کادو نمیده که ....کلا همش همینجوریه ....:|شب خوش عسل خانوماخرشم کادو ندادی این همه اسپم کردی فک کردیم اخرش خبریه
![]()
دایی خاک تو سرم از این شعرا میخونی ملت فک مکنن زن میخوای هاسلام بر غزاله خانم اینا .....ممنون ...خیلی ممنون از شما ...منم امیدوارم یه خانم دکتر خوب بشی برای جامعه ...بیای من برات شعر بخونم ......بلدما :
تو که سوزن میزنی بر قلب خسته ....بیا زن من بشو با چشم بسته![]()
چی نیسبهی مرجی چیه؟
هومن میزنم لهت میکنما:|عاقا فوش نده داداشش اینجاستا
بهنام بیا بزن بکش این دختر مخترای احسانو![]()
من دست رو زنم بلند نمیکنم:|خندم گرفت...صورتت رو درست کن وگرنه دختر خاله رو میارم برات ها![]()
پسر خالهنه هومن کاری بهشون نداشته باش..اینا فامیل های منم میشن
یه مرجی داریم ما...خدا نصیب کسی نکنه..یه آتیشیه که نگو..(موهای بدنم سیخ شد)
تو رو خدا طرفشون نرو
ممنون از شمااااااا......اومدنتون تشکرا باشههههه
حیف که دخترت پارمهر این تاپیک زد وگرنه آتیش ات میدادم میگذاشتم سر در تاپیک .....
ممنون بهنام جان
نگو که دندونای عقبم بد درد می کنه ...پیری و هزار درد
آره راست میگه ..من از بچگی حیا داشتم :|
بعدا به حساب ات با کمربند رسیدگی می کنم نوه گلم
ممنون مرسیییییییییییییییییی......
والا در نظر دارم کادو پارمهر که جوراب باشه رو بدم ناصر بخوره .....ناصر جوراب خور خودمون همون جاست مکانیک
ممنون ...خیلی خیلی ممنون .......من یه خواهرزاده دارم اینجا اسمش نیلوفر ....میدم از این خرگوش به نحو احسنت نگهداری کنه ....دوستان در جریانند
ممنونننننننننننننننننننن.......آقا من که زن ندارم حکم ام چیه ؟؟؟ نه این دنیا نه اون دنیا؟ عجب بساطیه ها
:|تولدِ داییم 4 اردیبهشته :|
من میخواستم تاپیک بزنم :|
آی هیت یو پارمهر :|
![]()
تولدت مبارک![]()
خیلی ممنون قابل شمارونداشتتولدتون مباركككككككككككككككككككككككككككككككككككك![]()
تولدتون مبارک امیدوارم به همه آرزوهاتون برسین.
تولدت مبارک ...
سلام بر نسترن خانم اینا .........به شما میگن دختر خوب و همه چیز فهم .....ببینین کادو رو آورد همین اول ....به ایشون کیک می دیم..تولدت مبارک احســـــــــان...![]()
ایشالا دومادیت...![]()
حالا شما خودت عروس شدی باید بیای اینجا دل بچه های مردم ببری؟ ؟؟؟؟
اوه اوه ...میشه یه بار دیگه تکرار کنی من گیج شدم .....اقا گمرگی این جنسیس کوپه را ندادیم میشه حدودا 80 تومان.....اینو سریع بریز به حساب پلاک و کارت ماشینو برات بیارم....داداش احسان خیلی گلی امیدوارم 198 سال عمر با عزت از خداوند بگیری......من با هیچکس موشکل ندارم....یه دانه چ.بم ندارم وقتی شوما سلاح گرم داری....دعوا منتفیه...حیف...من بچه تهران حساب میشم ...ولی اردبیل دنیا اومدم....الانم اصفهان زندگی میکنم...تو خود بخوان حدیث مفصل من چیم؟
تولدتون مبارک.....
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
●ஜ● خبر فوری!!!●بابام دنیارو شگفت زده کرد●ஜ● | مناسبتها | 103 |