دیگه ...دیگه .... اینجوریاست تا بوده همیشه این بوده

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمکهای مجدد دولت به هدیه تهرانی
شبکه جنبش راه سبز (جرس): مرکز امور مناطق آزاد وابسته به ریاست جمهوری برای برگزاری نمایشگاه عکس هدیه تهرانی در کیش، با این هنرپیشه مشهور قرارداد بست.
به گزارش «الف»، در این قرارداد، نمایشگاه عکس های گرفته شده توسط هدیه تهرانی در موضوع آب، با حمایت مالی دولت نوروز 89 در مناطق آزاد کیش و قشم برپا خواهد شد. در حمایت مالی جدید دولت از هدیه تهرانی، مرکز امور مناطق آزاد حداقل 30میلیون تومان به این بازیگر مشهور می پردازد.
پیش از این حمایت مالی 60میلیون تومانی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از نمایشگاه آبانگان در تهران با اعتراض محافل هنری و سیاسی روبرو شده بود چرا که خانم تهرانی عکاس حرفه ای نیست و عکاسان حرفه ای معمولاً از چنین حمایت هایی برخوردار نمی شوند.
خبرنگار الف در پی کسب اطلاع از حمایت مالی جدید دولت از نمایشگاه نوروزی هدیه تهرانی در کیش از مرکز امور مناطق آزاد سه سوال به شرح زیر پرسید:
1- رقم دقیق حمایت مالی مرکز امور مناطق آزاد از خانم هدیه تهرانی بابت نمایشگاه آب در نوروز 89 چقدر خواهد بود؟
2- سایر هنرمندان (از جمله عکاسان حرفه ای) چگونه می توانند از حمایت های مالی آن مرکز بهره مند شوند ضوابط و شرایط دریافت این کمک ها و فرایند دسترسی به آنها چیست؟
3- آیا صحت دارد که آقای علیرضا سمسارزاده به دلیل خودداری از امضای چک پرداخت به خانم هدیه تهرانی، از عضویت در هیات مدیره منطقه آزاد کیش معلق یا برکنار یا مستعفی شده اند؟
مرکزامور مناطق آزاد به هیچکدام از سوالات فوق پاسخ نداد.
مرکز امور مناطق آزاد زیر نظر کارگروه هماهنگی مناطق آزاد در دولت به ریاست اسفندیار رحیم مشایی فعالیت می کند. رحیم مشایی همچنین مشاور فرهنگی رئیس جمهور و رئیس کمیسیون فرهنگی دولت نیز هست.
آذرماه گذشته بازدید غیر متعارف مشایی از نمایشگاه عکس هدیه تهرانی در تهران و اقدام وی در خرید یک تابلوی عکس گرانقیمت از این نمایشگاه، توجه رسانه ها و محافل سیاسی را جلب کرده بود.
منبع
/

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب از این خبر چه نتیجه ای میشه گرفت ..
مگر اینکه ...
نبابا هدیه تهرانی از اونهایی نیست که طرف محمود باشه .
شاید که ...نه این یکی هم بعیده از هدیه تهرانی ..
البته از مشاعیی هر گندی برمیاد...

arashpak

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجیب پست هایی که میزاری خیلی زود به صفحه 1000000000می رسه اما معلومه کسی به هدیه تهرانی یعلاقه ای نداره...
در ضمن ببخشیدا سعی کنید یه عنوان بهتر انتخاب کنید اخه این که نوشتی چیه و چه ربطی به خبرتون داره.

computer-engi

عضو جدید

دیگه تو این دورو زمونه بعضی ها نون به نرخ روز خورند دیگه!
قبل از انتخابات با شال سبز تو خیابون ها پرسه می زد! و حالا..........
افراد زیادی تا شب 22 بهمن جاوید شاه می گفتند فرداش گفتند درود بر خمینی بت شکن!

زمانی که مصدق با شاه درگیر بود !میگن یک اسب سوار تو تهران داد میزد "زنده باد" 200 نفر هم دنبالش داد میزدند و میدوییدند!
یکی می پرسه کی زنده باد شاه یا مصدق؟؟؟؟
اسب سواره میگه : فردا معلوم میشه!!!!!
اینهم نوادگان کوروش .............

mehrshad53

اخراجی موقت

زمانی که مصدق با شاه درگیر بود !میگن یک اسب سوار تو تهران داد میزد "زنده باد" 200 نفر هم دنبالش داد میزدند و میدوییدند!

بیچاره کوروش که اسم تو ایرانیه.......
نوادگان پیغمبر خیلی گلن انصافا:biggrin:
خودت میدونی کیا میگم!!!!!

mary.a.m.n

عضو جدید
کاربر ممتاز

دستجردي: جناب مشايي، من موندم با اون ديدارتون از نمايشگاه عكس، چطور خانومتون گذاشتن زنده بمونيد!

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز

جدی !:surprised:
خب منم برم یه چن تا شال رنگارنگ بخرم بزارم خونه هر کدومش لازم شد اونو سرم کنم:surprised::surprised:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عجیب پست هایی که میزاری خیلی زود به صفحه 1000000000می رسه اما معلومه کسی به هدیه تهرانی یعلاقه ای نداره...
در ضمن ببخشیدا سعی کنید یه عنوان بهتر انتخاب کنید اخه این که نوشتی چیه و چه ربطی به خبرتون داره.

ربط داره برادر من... شما باید زاویه دیدتونو عوض کنین
ربطه عنوان به موضوع تاپیک مثه ارتباطه این عکسا با عنوان تاپیکه ...

تا دیرو تو گروه فشار بودا، امرو واسه من شده کارگردان

در ضمن شما که از دل هدیه تهرانی خبر ندارین، دلیل نمیشه چون دولت بهش کمک کرده با مردم نباشه... مسخره ست. اولا قرار نیست همه زندگیشونو فدای سیاست کنه، حالا یه عده این وسط اصطلاح نون به نرخ روزو به کار میبرن، اصلا خود شما چیکار کردین؟ اگه همین الان دولت بهتون بگم یارانه تون دو برابر میکنم قبول نمیکنین؟ هر کی بگه اره دروغ میگه عینه ...

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا داداشی هر چی تو این کشوره حق مادرزادی و ژنتیکی تک تک افراد این ملت :)
ثانیا گرفتن پول از دولت اگه باعث بردگی و بندگی انسان و زیر سوال رفتن شرف انسان بشه
باور کن هنو هستن کسایی تو این کشور که حاضرن بمیرن اما زیر بار ذلت و نامرد نرن به اصطلاح خودشونو نفروشن
اما ظاهرا هدیه خانوم خیلی به قیافه خودش می باله فکر می کنه کل گیتی و اجناس نرش برا این می میرن اینم حقشه که پول بگیره وفلان :razz:
همون احساس خود خشگل پنداری کاذب:surprised:

فرشید_civil

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اولا داداشی هر چی تو این کشوره حق مادرزادی و ژنتیکی تک تک افراد این ملت :)
ثانیا گرفتن پول از دولت اگه باعث بردگی و بندگی انسان و زیر سوال رفتن شرف انسان بشه
باور کن هنو هستن کسایی تو این کشور که حاضرن بمیرن اما زیر بار ذلت و نامرد نرن به اصطلاح خودشونو نفروشن
اما ظاهرا هدیه خانوم خیلی به قیافه خودش می باله فکر می کنه کل گیتی و اجناس نرش برا این می میرن اینم حقشه که پول بگیره وفلان :razz:
همون احساس خود خشگل پنداری کاذب:surprised:

خوب...
سارا من چون یکم دوزاریم کجه موضوع رو نگرفتم...
شما چجور به همچین شناختی از هدیه تهرانی رسیدین؟ ببینین اگه بحثو بخوایم شخصی تر کنیم این خانوم اگه در حمایت از جنبش سبز حرفی نزدن (که خیلیا هم نزدن) در حمایت از دولتم چیزی نگفتن (که باز خیلیا گفتن، از جهانگیر الماسی بگیر تا محمد رضا شریفی نیا که تو مراسم تالیف احمدی نژاد شرکت کردن. در صورتیکه خیلی از مراجع عظام قم هم شرکت نکرده بودن:surprised: این یعنی حمایت کامل از یه جنایتکار) . صرفا صحبت نکردن یا تحت پوشش سازمان یا حمایت یه گروه خاصی قرار گرفتن که نشد دلیل ... البته من تو جریان نمایشگاه عکس اولش هستم و یادمه یه خبرنگار بیرحمانه انتقاد میکرد اخرشم اشک هدیه تهرانی رو در اورد. خودشم گفت که من به جمیع امواتم بخندم که تو ایران نمایشگاه بزارم.
در اینکه هر چی تو این مملکت حق تمومه هموطنا از تمومه اقوامه شکی نسیت... لااقل تو این یکی باهات موافقم:D
ولی همه بازیگران هم تحت پوشش یه سازمانن و حتی تو بعضی موارد از سایر نهاد ها هم بهشون کمک شده، در اینکه یه عکاس اماتوره که شکی نیست شاید این کمک صرفا بخاطر بازیگر بودنشون بهش تعلق گرفته...
ولی خوشگله دیگه ... نیست؟
من خودمم احساس خود خشگل پنداری دارم:D... همین الان که از سر کوچه میومدم میدونی چن تا دختر چپ و راست واسم غش کردن:heart: ...
تو خودت نداری؟!

بترکه چشه حسود ... الهی پیر نشی مادر... همینجور جوونه خوشگل بمونی:D

[URL=http://tisfoon.net/]
[/URL]

آخرین ویرایش:

nimaparham

عضو جدید
کاربر ممتاز

نوشته شده: هزينه گار مصرفى شما 28 هزار تومان، يارانه پرداختى توسط دولت 24500 تومان، مبلغ قابل پرداخت توسط من 3500 تومان بسيار خب، من هم براى دولت فيش صادر مى كنم حقوق هر ساعت 8 دلا‌ر، روزانه 60800تومان، حقوق ماهيانه من يك ميليون و824 هزار تومان، دريافتى من از دولت 200 هزار تومان و يارانه پرداختى من به دولت يك ميليون و 624 هزار تومان، حالا‌ کي بايد سر کي منت بذاره؟

بالا