ali $k عضو جدید Jan 3, 2008 #1 بچه ها یه سری دتایل اتصال پنجره ونحوه قرار گیری تیر در دیوار اوردم به درد من که خیلی خورد حالا شما هم ببینید پیوست ها 6-05.zip 91.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بچه ها یه سری دتایل اتصال پنجره ونحوه قرار گیری تیر در دیوار اوردم به درد من که خیلی خورد حالا شما هم ببینید
azarafrouz عضو جدید Nov 16, 2009 #2 [دیتیل های ساختمانی] دیتیل تیرچه [دیتیل های ساختمانی] دیتیل تیرچه سلام بچه ها من فقط همینارو داشتم اگه تکراری بودن ببخشید زندگی عمریست که اجل در پی آن می تازد هرکس غم بیهوده خورد می بازد پیوست ها tirche.zip 470.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
[دیتیل های ساختمانی] دیتیل تیرچه [دیتیل های ساختمانی] دیتیل تیرچه سلام بچه ها من فقط همینارو داشتم اگه تکراری بودن ببخشید زندگی عمریست که اجل در پی آن می تازد هرکس غم بیهوده خورد می بازد
مجتبی1361 کاربر فعال مهندسی عمران , Dec 29, 2013 #5 elnaz... گفت: بچه ها من سریعا به دیتیل های اتوکدی زیر نیاز دارم. اینارو از کجای تاپیک میتونم دانلود کنم کمممممممممممممممممممک.................. دیتیل سقف کاذب (اتصال سقف کاذب به سقف اصلی) دیتیل اجرای بادبند پاباز ( و نمایش پنجره در آن) کلیک کنید تا باز شود... مشاهده پیوست New folder.zip
elnaz... گفت: بچه ها من سریعا به دیتیل های اتوکدی زیر نیاز دارم. اینارو از کجای تاپیک میتونم دانلود کنم کمممممممممممممممممممک.................. دیتیل سقف کاذب (اتصال سقف کاذب به سقف اصلی) دیتیل اجرای بادبند پاباز ( و نمایش پنجره در آن) کلیک کنید تا باز شود... مشاهده پیوست New folder.zip
مجتبی1361 کاربر فعال مهندسی عمران , Jan 12, 2014 #6 دیتیل اتصالات بتنی به فونداسیون واتصالات میلگرد ریشه انتظار در فونداسیون بتنی پیوست ها پله بلوک h.zip 783.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4 آخرین ویرایش توسط مدیر: Nov 18, 2014
mpb مدیر تالار مهندسی معماری مدیر تالار Nov 18, 2014 #9 [h=3]دیتیل نظام مهندسی اتصالات پله های داخلی[/h] جزئیات پله های داخلی اتصال به کف بالا دانلود جزئیات پله های داخلی اتصال ساختار پله به همکف دانلود جزئیات پله های داخلی اتصال به کف بالا 2 دانلود جزئیات پله های داخلی اتصال ساختار پله به همکف 2 دانلود
[h=3]دیتیل نظام مهندسی اتصالات پله های داخلی[/h] جزئیات پله های داخلی اتصال به کف بالا دانلود جزئیات پله های داخلی اتصال ساختار پله به همکف دانلود جزئیات پله های داخلی اتصال به کف بالا 2 دانلود جزئیات پله های داخلی اتصال ساختار پله به همکف 2 دانلود