هیچ ربطی به اخذ دکترا نداره ولی بعد از قبولی برای بالا بردن پایه در دکترا امتیاز محسوب می شه همین !!!
اتفاقا 50% تو قبولی تاثیر داره، این رو چون آگاهی کامل دارم بهش میگم، و هر کسی رو از طرف بسیج اساتید جهت استفاده از این سهمیه معرفی نمیکنن به سنجش
هیچ ربطی به اخذ دکترا نداره ولی بعد از قبولی برای بالا بردن پایه در دکترا امتیاز محسوب می شه همین !!!
درود، بسیج اساتید چی هست؟یعنی هرکی بیشتر بسیجی بود احتمال پذیرشش در دکترا بیشتره؟ عجب!!!اتفاقا 50% تو قبولی تاثیر داره، این رو چون آگاهی کامل دارم بهش میگم، و هر کسی رو از طرف بسیج اساتید جهت استفاده از این سهمیه معرفی نمیکنن به سنجش
درود، بسیج اساتید چی هست؟یعنی هرکی بیشتر بسیجی بود احتمال پذیرشش در دکترا بیشتره؟ عجب!!!
همه جای دنیا سواد و لیاقت علمی و رزومه ملاکه اینجا بسیجی بودن؟
خودت داری می گی بسیج اساتید !!! یعنی باید طرف استاد باشه تا بتونه جزء بسیج اساتید باشه ... (اینقدر اردو های باحال این ور اون ور می برنشون !!!)
اساتید هم که اکثرا دکترا دارن ... اونایی هم که فوق داشتن فکر کنم2 سال پیش یه قانونی اومد که بهشون بورس داخلی می دادن میرفتن مصاحبه می دادن و دانشگاهی که درس می دادن اونا رو بورسیه می کرد به یه دانشگاه دیگه که اون هم ربطی به بسیج اساتید نداشت ... ولی یکی از امتیازات در مصاحبه عضویت در بسیج و شرکت در برنامه هایی مثل ضیافت نور بود ؟ چی بود ؟ اسمش یادم رفته ... همون ... امتیاز براشون محسوب می شد !!!
سلام دوستای عزیز
میشه یکی از شما که اطلاع داره در مورد مراحل کامل ازمون دکترای معماری توضیح بده
اول ازمون کتبی هست که تو اسفند برگزار میشه، و مراحل بعدی در صورت مجاز شدن چیه ؟؟؟ خیلی ممنون
برای استعداد تحصیلی جبر و احتمال بخونیم؟؟
منابع دیگه ای هم هست؟
واقعا زیبا بود و تحسین برانگیز...........یادمه موقعی که کاردانی میخوندم تو هر ماشینی میرفتم سوار شم به محض اینکه متوجه میشدند دانشجویم بهترین صندلی را به من میدادن.میگفتن دانشجوه..................ولی حالا آدم تاسف میخوره...........تو هر جمعی میری کلی هم رشته ای پیدا میکنی و از معماری فقط دک و پزشو دارن(که واقعا نداره ) با موهای بلند تیپ های فرهادی و پوششهای عجیب و غریب و بعضا پیپفکر می کند واقعا استاد استاد که می گویند همین موجود است و اینگونه به دانشجویان هم ظلم می شود.چرا که با این مدرک به او اجازه می دهید در کارهایی که هیچ از آن نمی داند ورود پیدا کند. به عنوان مشاور دعوت شود و مشاوره های غلط بدهد و کارها را با شکست روبرو کند.
هزینه های این بی ایمانیها باید از جیب یکایک مردم این آب و خاک پرداخته شود.چرا که به کسانیکه واقعا لیافت دارند ظلم مظاعف می شود. مدرکی که فقط حق آنها است دارد به هر بی سواد و هر بی انگیزه ای داده می شود. به همان ترتیبی که خودشان را به این صندلی رسانده اند و جای دانشجویی شایسته را گرفته اند، بعد از این هم با این مدرک نفیس می توانند در بازار کار و با استفاده از همین دلایلشان و گریه هایشان و پارتی هایشان، جای فارغ التحصیلان شایسته دکتری را هم بگیرند ومملکت را از وجود نخبگان بی بهره کنند.شما را به آنچه ایمان دارید قسم می دهم، اگر دانشجویی لیاقت گرفتن مدرک ارشد یا دکتری را ندارد، با او بر اساس قوانین واقعی و وجدانی آموزش و آموزگاری رفتار کنید و به بهانه های مختلف به او نمرات دروغین ندهید و او را با توقعی بیش از پیش به جان مردم نیندازید. به فرزندتان فکر کنید که باید زیر دست چنین شبه معلمهایی بنشیند و به مردمتان فکر کنید که باید هزینه خود بزرگ بینی کوتوله ها را از جیبشان بپردازند.
عمرانی، ابراهیم. «هر که دانشجو شد لزوما توانایی گرفتن مدرک را هم دارد؟؟؟؟؟». سخن هفته شماره 154. 6 آبان 1392.
مهشید خانوم من این مشکل رو تو دانشگاه آزاد می بینم، دانشگاه آزاد انقدر این مسائل رو دامن زد که حتی دانشگاه های سراسری هم دهنشون آب افتاد
شما که خودتون از نزدیک با دانشگاه آزاد کاملا آشنا هستید؛ مطمئنن همه حرف های بالا رو دیدید و شنیدید و تجربه کردید
این نظر منه: دیگه کارشناسی ارشد و حتی دکتری تو این کشور حتی از دانشگاه تهران هم ارزش نداره؛ دکتری هم بگیری همیشه حرف و حدیث پشت مدرکت هست، همین دانشگاه تهرانمون تو معماری تو دنیا رتبه اش چنده؟ تو خاورمیانه چنده؟ کتابایی که میخونیم تو کارشناسی، تو ارشد، یا رفرنس هایی که استناد میشه تو دکتری همه تاریخ مصرفشون گذشته، از قدیمی هم اونورترن
اینکه آدم درس بخونه برا کار و موقعیت بهتر تو این مملکت اکثریت رو وادار میکنه هر طور شده چه با پول چه با تلاش برن مقاطع بالاتر، اما اونی که واقعا علم و تحصیل و سواد درست حسابی براش مهمه مطمئن باشید حتی به دانشگاه تهرانشم اکتفا نمیکنه و راه تحصیل در خارج از کشور رو پیش میگیره، جاهایی مثل انگلیس، آلمان، دانمارک، ایتالیا و اسپانیا و حتی آمریکا
باور کنید خرج دکتری خارج از کشور خیلی خیلی کمتر از دکتری آزاده، یا خیلی وقت ها هم رایگان و با حقوق مکفی
مهشید خانوم من این مشکل رو تو دانشگاه آزاد می بینم، دانشگاه آزاد انقدر این مسائل رو دامن زد که حتی دانشگاه های سراسری هم دهنشون آب افتاد
شما که خودتون از نزدیک با دانشگاه آزاد کاملا آشنا هستید؛ مطمئنن همه حرف های بالا رو دیدید و شنیدید و تجربه کردید
این نظر منه: دیگه کارشناسی ارشد و حتی دکتری تو این کشور حتی از دانشگاه تهران هم ارزش نداره؛ دکتری هم بگیری همیشه حرف و حدیث پشت مدرکت هست، همین دانشگاه تهرانمون تو معماری تو دنیا رتبه اش چنده؟ تو خاورمیانه چنده؟ کتابایی که میخونیم تو کارشناسی، تو ارشد، یا رفرنس هایی که استناد میشه تو دکتری همه تاریخ مصرفشون گذشته، از قدیمی هم اونورترن
اینکه آدم درس بخونه برا کار و موقعیت بهتر تو این مملکت اکثریت رو وادار میکنه هر طور شده چه با پول چه با تلاش برن مقاطع بالاتر، اما اونی که واقعا علم و تحصیل و سواد درست حسابی براش مهمه مطمئن باشید حتی به دانشگاه تهرانشم اکتفا نمیکنه و راه تحصیل در خارج از کشور رو پیش میگیره، جاهایی مثل انگلیس، آلمان، دانمارک، ایتالیا و اسپانیا و حتی آمریکا
باور کنید خرج دکتری خارج از کشور خیلی خیلی کمتر از دکتری آزاده، یا خیلی وقت ها هم رایگان و با حقوق مکفی
---------------------------------بعضی از حرف های شما درسته بعضی رو قبول ندارم. اگه همه به فکر رفتن از این مملکت باشند به خاطر مسائل حاشیه ای و عدم ارزش متناسب مدرک تحصیلی که دیگه هیچی! مملکت در دانشگاهاشو میبایست تخته کنه. متاسفانه موج جدید مدرک گرایی قشر روشنفکر ما رو هم درگیر کرده و پیشوند دکتر و استاد تمام فقط دستاویزی برای "مطرح شدن" و "در اذهان عمومی ماندن" شده. اگه حتی ادامه تحصیل مقدور نباشه....اگه کسی علاقه به علم یا دانش داشته باشه توی هر حوزه ای میتونه شخصا بشینه و پژوهش کنه. اگر هم صرفا برای پول کسی بخواد مدرک بگیره که بره توی بازار کار جذب بشه چه بسا زودتر "پولدار" میشه....
امیدوارم جامعه علمی کشور به جای این موج راه انداختن و تب کنکور و کلاسای متعدد آمادگی آزمون و انواع کتابها و جزوه ها کمی هم به فکر پیشرفت مملکت باشند...
این نظر شخص من بود
---------------------------------
به طور 100 درصد با حرفت موافقم و باید اینو اضافه کنم که مگر تحصیل به هرقیمتی تو هر کشور دیگه تضمین کننده ی سرآمد شدنه اون نفر محسوب میشه؟
خدا رفتگانت رو بیامرزه!مسلما نه....![]()
دوستان میشه یکی مفصل در مورد این ازمون جامع در مقطع دکترا توضیح بده ببینیم چطور هست؟کی برگزار میشه؟سخته یا اسونه؟منابع مشخصی داره؟با زبان لاتینه یا فارسی و...
منظورم ازمون جامع دکتری در رشته معماری هست.که میگن بعد این ازمون میرن رو پایان نامه
معدل دوره کارشناسی باید بالای چه نمرهای باشه که واسه دکتری و کلا ادامه تحصیل دچار مشکل نشیم؟ (دانشگاه سراسری هستم)
من هدف اصلیم استادی دانشگاه هست و انگیزه اصلیم واسه درس خوندن و ادامه تحصیل همینه، کسی میتونه اطلاعات مختصری از شرایط پذیرفته شدن بعنوان هیئت علمی، بده؟ (منظورم بلحاظ معدل هست و تجربههایی که داشتین نه آییننامه استخدامی)
مهشيد جون ميشه از اولشو بگي؟
براي دكتر شدن چيكار بايد كرد؟
فرض كنين من فارغ التحصيل مقطع ارشدم ميخام دكترا بگيرم
چيكار بايد كنم؟
سلام خانم دکتر.من تقریبا جمع بندی مطالبمو انجام دادم.میخوام از شما بپرسم که واسه دانشگاه آزاد هم سوالای استعداد تحصیلی وجود داره؟برای امتحان دکتری که میتونی به بقیه تاپیک ها سر بزنی، مطالب خوبی ازشون یاد میگیری. نمیخوام تکرار مکررات بشه.
اول باید امتحان کتبی رو قبول بشی (که تخصصی هاش خیلی سخت نیست، اما زبان و استعداد تحصیلی یه کمی گیر داره!)، بعد واسه مصاحبه دعوتت می کنن دانشگاه که قبلاً مفصل توضیح دادن. (سوال ریزتری داشتی بپرس)
بعد هم به حول و قوه الهی میشی دانشجوی دکتری!
مدرک دکتری معماری کلاً فقط به درد تدریس میخوره و اگر آشنا داشته باشی، مشاور پروژه های شهرداری.
تا وقتی دانشجو هستی، کاملاً مثل کارشناس ارشد باهات برخورد میکنن، فقط یه امتیاز کوچیک مثبت داری
اما وقتی مدرکت رو گرفتی، حق التدریست مثلاً 2برابر میشه!
بازم سوال داشتی، بپرس.
سلام خانم دکتر.من تقریبا جمع بندی مطالبمو انجام دادم.میخوام از شما بپرسم که واسه دانشگاه آزاد هم سوالای استعداد تحصیلی وجود داره؟
و همچنین آزمون اسکیس چه زمانی برگزار میشه؟همزمان با آزمون تئوری هست؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
[دکتری] مشاوره مصاحبه دکتری | دکتری | 9 | |
A | مطالعه گروهی دکتری معماری 98 | دکتری | 6 | |
A | مطالعه گروهی دکتری معماری 97 | دکتری | 4 | |
J | برای آزمون دکتری معماری کدام موسسه بهتر است؟ | دکتری | 0 | |
![]() |
دکتری پژوهش محور | دکتری | 0 |