بسیار مهم در آستانه مصاحبه دکتری (لیست سیاه ژورنال های خارجی):
دوستان حتما این فایل رو ببینید، لیست بلندی از ژورنال های نامعتبر برای کلیه رشته ها مورد تایید وزارت علوم هست.
اگر مقاله تو این ژورنال داشته باشین نه تنها هیچ امتیاز مثبتی نداره بلکه ممکنه براتون بد هم بشه.
همچنین دقت کنین از الان سراغ این ژورنال ها و مشابهش نرین !!!
لینک دانلود
بسیار مهم در آستانه مصاحبه دکتری (لیست سیاه ژورنال های خارجی):
دوستان حتما این فایل رو ببینید، لیست بلندی از ژورنال های نامعتبر برای کلیه رشته ها مورد تایید وزارت علوم هست.
اگر مقاله تو این ژورنال داشته باشین نه تنها هیچ امتیاز مثبتی نداره بلکه ممکنه براتون بد هم بشه.
همچنین دقت کنین از الان سراغ این ژورنال ها و مشابهش نرین !!!
لینک دانلود
سلام. ممنون از اینکه این فایل رو معرفی کردی. اما اگه توی اون انمن عضوی لطفا دانلودش کن و فایلش رو بذار تا بچه ها دیگه مجبور نشن برن همه اونجا عضو شن، همین جا دانلودش کنن.
ممنون
سلام بر دوستای گلم..
آقایون خانوما من می خوام دکترا بدون آزمون(استعداد درخشان) شرکت کنم اما در موردش هیچی نمیدونم، تو نتو گشتم شرایطشو میدونم، اما اینکه زمانش کی اعلام میشه، از کجا اعلام میشه، سنجش اعلام میکنه یا خود دانشگاه ها اعلام میکنن و اینکه شیمی کاربردی چه دانشگاه هایی میخوان و... رو نمیدونم، هرکس اطلاعی بدست آورد ممنون میشم کمکم کنه![]()
اینو الان دیدم شرمنده
محمدمهدی امسال یه قانون اعلام کردن، معدل لیسانس بالای 16 و معدل فوق بالای 17 بدون پایان نامه
اصلا داشتن مقاله هم مهم نیست. هر دانشگاهی میاد اطلاعیه میزنه تو وبسایتش (دوره ما اینطوری بود باز چک کن شاید عوض شده باشه، از دفتر استعداد درخشان دانشگاهتون بپرس)
بعد مدارکت را ارسال میکنی، انشالله به مصاحبه دعوت میشی و پذیرش میگیری
ولی بدون که نتایج استعداد درخشان معمولا یه ماه بعد از شروع ترم اعلام میشه، یه ترم هم طول میکشه تا نتیجه صلاحیت از سنجش بیاد.
الان دیدی؟؟ آقای مدیر از شما بعیده![]()
شرایطشو دارم، فعلا فقط رازی کرمانشاه گرایش مارو میگیره.
حالا درخواستمو میدم و مدارکمو میفرستم تا ببینیم چی بشه، ولی چشم آب نمیخوره زیاد ...کی بهتر از تو؟؟ با اعتماد به نفس برو جلو. دکترا همش به مصاحبه س. به این برمیگرده که خودتو چطور نشون بدی. مودب باش و فروتن در کنارش اعتماد به نفس داشته باش و محکم. یه طوری برو که میخوان فقط تو را بگیرن بقیه سیاهی لشگرن
علی ینی داغونما، این استاد راهنمای لعنتی از درسخوندن بیزارم کرده، اشتباه کردم به حرفشون اعتماد کردم و موندم، خریت کردم، باید میرفتم همون نانو تحصیلات تکمیلی...
عین اسکلا اعتماد کردم بشون، خیلی پشیمونم.. خدا ازشون نگذره
امسال همینجوری الکی بدون یه کلمه خوندن رفتم، استعداد 34 زدم و تخصصی چن تا رو با پیشزمینه قبلی زدم 18
بزرگ میشی یادت میره
اول و آخر درس تمام میشه، میشی آق دکتر، دیگه کسی کار نداره چی خوندی، کجا خوندی و با کی
تازه دانشگاه های مختلف را هم امتحان کردی، آدمای زیادی را دیدی
تو نانو هم خبری نیست، اشتباه کردن که رشته نانو شیمی گذاشتن، چون یه رشته ایه که بین رشته ایه. جوونه و نو پا. همه رشته ها دارن روش کار میکنن اصلن بی مزه ش کردن.
شیمی کاربردی از همه بهتره قدرش را بدون
بیکاریااااااااااا!!!!!!!! امیرکبیر چرا؟!!!!! شیمی ش اصلن به درد نمیخوره بابا!! دیدم که میگمامسال همینجوری الکی بدون یه کلمه خوندن رفتم، استعداد 34 زدم و تخصصی چن تا رو با پیشزمینه قبلی زدم 18
میشنم میخونم، رتبم خوب میشه، اما برا رزومه چی؟ من دلم میخواد برم امیر کبیر، مطمئنم رتبشو میارم اما رزومم خوب نیس، باید تا شهریور یه کار دیگم انجام بدم[/QUOTE
علیرضا اگه تجربیاتی داری برا طی این مسیر در اختیار بگذار دیگه خب
باشه سر موقع که رفتی مصاحبه بهت میگم چی بگی
باید تو مصاحبه متکلم وحده باشی
بودن بچه هایی که تو کرمانشاه رفتن مصاحبه، ازونا هم برات میگم
کرمانشاه رو برا دکتر مدائنی میگن خوبه.نه؟ برا شیمی کاربردیبیکاریااااااااااا!!!!!!!! امیرکبیر چرا؟!!!!! شیمی ش اصلن به درد نمیخوره بابا!! دیدم که میگم
کاربردیش میگن خوبه خب، پس کجا خوبه؟؟ آمار داری علی؟ دانشگاه خودتونم گرف امسال 4 تا کاربردی
باشه سر موقع که رفتی مصاحبه بهت میگم چی بگی
باید تو مصاحبه متکلم وحده باشی
بودن بچه هایی که تو کرمانشاه رفتن مصاحبه، ازونا هم برات میگم
بابا من تازه فهمیدم چقد استاد راهنما موثره
ایشالا... بابا من فک میکردم چه خبر!!! همین رفیق خودم زبان 10 زد، تخصصی 48، استعداد 15، رتبش شد 28 تجزیه، اصفهانیه ، راحتم صنعتی قبول میشه.بحث دکترا شد ...من واقعیتش امسال کارت ورود به جلسه هم گرفتم اما امتحان ندادم برا اینکه گفتم برم اول خدمت سربازی بعدش ادامه تحصیل به نوعی ضرر کردم ....البته چیزی هم نخونده بودم...امسال و اگه خدا بخواد میخوام شروع کنم به خوندن از چند وقت دیگه ...شیمی آلی دانشگاه ارم شیراز اگه قبوال بشم معرکست
ایشالا... بابا من فک میکردم چه خبر!!! همین رفیق خودم زبان 10 زد، تخصصی 48، استعداد 15، رتبش شد 28 تجزیه، اصفهانیه ، راحتم صنعتی قبول میشه.
سخت نگیر همت کنیم راحت قبول میشیم. اما منابعتو خوب شناسایی کن
امیرکبیر مهندسی هاش خوبه، جو شیمی ش بیشتر سیاسیه، استاداش بجای درس دادن میان نطق میکنن.کرمانشاه رو برا دکتر مدائنی میگن خوبه.نه؟ برا شیمی کاربردی
بابا من تازه فهمیدم چقد استاد راهنما موثره
دانشگاه تهران هم بد نیست ولی جوش را دوست ندارم، بچه ها اهل کار نیستن، آزمایشگاه معمولا دو سه نفرن. جوش هم سنگینه کلا. جای مانور نداری زیاد.
برای کاربردی بیشتر تعریف تبریز را شنیده بودم. کلا دانشگاه تبریز صنعتی کار میکنه، اخیرا هم گفتن که برای دفاع فقط پروژه های صنعتی را قبول میکنن ولی پوست میکنن.
کرمانشاه که خیلی توپه، شنیدم که برای دانشجوهای دکتراشون حتی اتاق استراحت تک نفره هم فراهم کردن!! بیشتر از آلی ش شنیدم، زیاد تو نخ کاربردی نرفتم ولی یکی از دوستام کرمانشاه درس خونده، اصلن یه وضعی. دکتر خدایی (اگه اشتباه نکنم) رییس دانشگاه بوده نمیدونم هنوزم هست یا نه، چون خودش شیمی ه، کلا دانشکده شیمی را پربار کرده. تعریف دکتر مدائنی هم خیلی شنیدم.
جناب علی رضا شما خودتون چی خوندین ارشد ؟ و کجا ؟امیرکبیر مهندسی هاش خوبه، جو شیمی ش بیشتر سیاسیه، استاداش بجای درس دادن میان نطق میکنن.
برای کاربردی بیشتر تعریف تبریز را شنیده بودم. کلا دانشگاه تبریز صنعتی کار میکنه، اخیرا هم گفتن که برای دفاع فقط پروژه های صنعتی را قبول میکنن ولی پوست میکنن.
کرمانشاه که خیلی توپه، شنیدم که برای دانشجوهای دکتراشون حتی اتاق استراحت تک نفره هم فراهم کردن!! بیشتر از آلی ش شنیدم، زیاد تو نخ کاربردی نرفتم ولی یکی از دوستام کرمانشاه درس خونده، اصلن یه وضعی. دکتر خدایی (اگه اشتباه نکنم) رییس دانشگاه بوده نمیدونم هنوزم هست یا نه، چون خودش شیمی ه، کلا دانشکده شیمی را پربار کرده. تعریف دکتر مدائنی هم خیلی شنیدم.
امیدوارم موفق باشیبحث دکترا شد ...من واقعیتش امسال کارت ورود به جلسه هم گرفتم اما امتحان ندادم برا اینکه گفتم برم اول خدمت سربازی بعدش ادامه تحصیل به نوعی ضرر کردم ....البته چیزی هم نخونده بودم...امسال و اگه خدا بخواد میخوام شروع کنم به خوندن از چند وقت دیگه ...شیمی آلی دانشگاه ارم شیراز اگه قبوال بشم معرکست
جناب علی رضا شما خودتون چی خوندین ارشد ؟ و کجا ؟
شیمی آلی تهرانم![]()
من واقعن شیمی آلی رو دوست دارم خیلی ...متاسفانه بنا به شرایطی که این چند وقت برام پیش اومده چند وقتی هستش از درس دور شدم ... البته میخوام تازه شروع کنم به خوندن و پیگیر آزمایشا شدنامیدوارم موفق باشی
ولی همیشه به بچه ها میگم، ببینید از دکترا چی میخواین؟ اگه واقعا لذت نمیبرید نیاین 4 سال خودتونو عذاب بدین که بشین دکتر!!!!!
مورد داشتیم طرف افسردگی گرفت چون فقط به زور خانواده ادامه تحصیل داده، مورد هم داریم چون همه خانواده تحصیل کردن اینم مجبوره ادامه بده و دوست نداره.
آدم باید بره دنبال رشته ای که ازش لذت میبره و واقعا بهش علاقه داره، حاضره همه سختی ها را به جون بخره تا به هدفش برسه.
![]()
تموم کردین ؟ مقاله ای هم دارین ؟
شیمی آلی تهرانم![]()
من واقعن شیمی آلی رو دوست دارم خیلی ...متاسفانه بنا به شرایطی که این چند وقت برام پیش اومده چند وقتی هستش از درس دور شدم ... البته میخوام تازه شروع کنم به خوندن و پیگیر آزمایشا شدن
هنوز زنده متموم کردین ؟ مقاله ای هم دارین ؟خدا رحمتم کنه
![]()
مقاله دارم 10 یا 12 تایی میشه ولی به درد لا جرز دیوار هم نمیخوره جز یکیش
![]()
حله داداش، حله. یه جور بخون بهترین دانشگاه قبول شی.
عجب خدا حفظتون بکنههنوز زنده مخدا رحمتم کنه
![]()
![]()
ارشد کاربردی کرمانشاهو میاوردم، اگه بدونی استادای اینجا چی برا دانشگاه رازی میگفتن..امیرکبیر مهندسی هاش خوبه، جو شیمی ش بیشتر سیاسیه، استاداش بجای درس دادن میان نطق میکنن.
دانشگاه تهران هم بد نیست ولی جوش را دوست ندارم، بچه ها اهل کار نیستن، آزمایشگاه معمولا دو سه نفرن. جوش هم سنگینه کلا. جای مانور نداری زیاد.
پس هدف شد کرمانشاه دیگه![]()
من که شیراز.............. بیاین شیراز شهر باحالیه دانشگاه و بیخیالارشد کاربردی کرمانشاهو میاوردم، اگه بدونی استادای اینجا چی برا دامغان میگفتن..
پس هدف شد کرمانشاه دیگه![]()
حله داداش، حله. یه جور بخون بهترین دانشگاه قبول شی.
من همش به آلیا میگم، متیلو بگیر جاش اتیل بزن مقاله رو بده دیگههنوز زنده مخدا رحمتم کنه
![]()
![]()
البته شما استاد ما هستی
کاربردی کار میکنی
جز کدومش ؟ بگو بریم بگیریم ببینیم چیکار کردی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | سوالات کنکور دکتری شیمی کاربردی 92 | تحصیلات تکمیلی | 0 | |
S | منابع آزمون دکتری شیمی | تحصیلات تکمیلی | 0 | |
![]() |
آمادگی برای دکتری شیمی فیزیک | تحصیلات تکمیلی | 19 | |
![]() |
مطالعه گروهی دکتری سراسری | تحصیلات تکمیلی | 25 | |
M | مشاوره جهت تهیه بسته آموزشی دکتری | تحصیلات تکمیلی | 0 |