دوست دارید چهره کدوم یک از اعضارو ببینید؟

jafar mehrkhani

عضو جدید
سلام به همه.
تشکر خاصی از گلرخ خانوم داشتم بابت افتتاح این تاپیک.
ولی بهتره که نتیجه بده و بچه ها از خر شیطون پیاده شن و اجازه بدن چشممون به جمالشون روشن بشه!

medi2536

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تقصیر دلم چیست اگر روی تو زیباست حاجت به بیان نیست که از روی تو پیداست من تشنه یک لحظه تماشای تو هستم افسوس که یک لحظه تماشای تو رویاست...:love::love::love::love::love:

golrokh

اخراجی موقت
سلام به همه.
تشکر خاصی از گلرخ خانوم داشتم بابت افتتاح این تاپیک.
ولی بهتره که نتیجه بده و بچه ها از خر شیطون پیاده شن و اجازه بدن چشممون به جمالشون روشن بشه!

سلاااااااااااااااااااامممم پسر گلممم منور کردی تاپیکو مادرجووون!!!:gol::gol::gol::redface:
حالا شووووما کیو میخوای ببینی؟؟؟:surprised:

golrokh

اخراجی موقت
تقصیر دلم چیست اگر روی تو زیباست حاجت به بیان نیست که از روی تو پیداست من تشنه یک لحظه تماشای تو هستم افسوس که یک لحظه تماشای تو رویاست...:love::love::love::love::love:

مرسی عزیز دلممممممممممم !!!
شما چرا انقد منو شرمنده میکنین عزیزم!:redface:
ریاضیاتم ضعیفه واسه همینه هنوز نتونستم محاسبه کنم!:D

jafar mehrkhani

عضو جدید
سلاااااااااااااااااااامممم پسر گلممم منور کردی تاپیکو مادرجووون!!!:gol::gol::gol::redface:
حالا شووووما کیو میخوای ببینی؟؟؟:surprised:
سلام خوبی؟
من اول از همه تو رو میخوام ببینم
راستی عکس بابکو هم که زدم تو تاپیک دیدی؟شعرم داشت؟:gol::gol:

m_dabiri

عضو جدید
دوستان عزیز یه کم فکر کنین حیف وقت شما نیست که دارین با این کارای بیهوده تلف میکنین؟بجاش میتونین تو تالار رشته ی خودتون برین و اونجا درباره ی رشتتون تبادل اطلاعات کنین اطلاعات خودتونو در اختیار دیگران قرار بدین یا اطلاعات بگیرین.یا جزوه دانلود کنین یا جزوه قرار بدین تا دیگران استفاده کنن یا اگه جزوه ای میخواین درخواست جزوه بدین این همه استفاده ی مفید از کامپیوتر و اینترنت میشه کرد اون وقت شما این کارا رو میکنین که دوست داشتین عکس کدوم یکی از اعضای باشگاهو ببینین؟

jafar mehrkhani

عضو جدید
دوستان عزیز یه کم فکر کنین حیف وقت شما نیست که دارین با این کارای بیهوده تلف میکنین؟بجاش میتونین تو تالار رشته ی خودتون برین و اونجا درباره ی رشتتون تبادل اطلاعات کنین اطلاعات خودتونو در اختیار دیگران قرار بدین یا اطلاعات بگیرین.یا جزوه دانلود کنین یا جزوه قرار بدین تا دیگران استفاده کنن یا اگه جزوه ای میخواین درخواست جزوه بدین این همه استفاده ی مفید از کامپیوتر و اینترنت میشه کرد اون وقت شما این کارا رو میکنین که دوست داشتین عکس کدوم یکی از اعضای باشگاهو ببینین؟
بیا برو بیرون ببینم ....اصلا کی تو رو اینجا را داد.
تو هنوز سلام کردن بلد نیستی!:mad:

golrokh

اخراجی موقت

اقا یا خانومه عزیز شما که عنوانه تاپیک رو دیدین خوب وارد نمیشدین!!!
من خودم با وقت تلف کردن مخالفم ولی هرچیزی اندازه ای داره!!!;)
در هرصورت خوش اومدین!:gol:

golrokh

اخراجی موقت
بیا برو بیرون ببینم ....اصلا کی تو رو اینجا را داد.
تو هنوز سلام کردن بلد نیستی!:mad:

جعفر جان خودتو ناراحت نکن،پیش میاد این تاپیک به درخواسته بچه ها انقد صفحه داشته و اگر کسی مشکل داره میتونه نیاد اینجا!;)

medi2536

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

m_dabiri

عضو جدید
اقا یا خانومه عزیز شما که عنوانه تاپیک رو دیدین خوب وارد نمیشدین!!!
من خودم با وقت تلف کردن مخالفم ولی هرچیزی اندازه ای داره!!!;)
در هرصورت خوش اومدین!:gol:

مثل اینکه منظورمنو از وارد شدن به تاپیک متوجه نشدین من وارد شدم که بگم میتونین به جای این کارا یه استفاده ی مفید تری از کامپیوتر و اینترنت بکنین در هر صورت خودتون میدونین و کسانی که پست منو میخونن قضاوت میکنن

ati.art

عضو جدید
:biggrin::biggrin:منکه کنجکاوم همرو ببینم:)کاش بچه ها عکس اشونو بزارن منم میزارمممم;)

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم .............:redface: یه خوشگله عکسش رو بزاره ببینیم...............:biggrin::whistle: