دوست داري خودتو بشناسي؟ حمام و شخصيت شناسي

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
بوس دادنم خرج داره اخه:w09:درسته ما فرشته ایم اما خب ما هم خرج داریم دیگه مخصوصا واسه تحویل پرژه ام حساب کردم یه چیزی تو مایه های 200 تومن شد :w05: حالا هر چند نفر هستین اینو بین خودتون تقسیم کنین:w36:
che khabare?mage mikhay lab bedi?baba ye boose kooshooloo faghat:redface::cry:

mohsen-gh

مدیر تالار فلسفه
مدیر تالار
بوس دادنم خرج داره اخه:w09:درسته ما فرشته ایم اما خب ما هم خرج داریم دیگه مخصوصا واسه تحویل پرژه ام حساب کردم یه چیزی تو مایه های 200 تومن شد :w05: حالا هر چند نفر هستین اینو بین خودتون تقسیم کنین:w36:
che khabareee??:eek:

*TRISTAN*

عضو جدید
:w09:دوره زمونه رو نیگا بچه برو قلکتو بیار
قلك كجا بوده آبجي ! هنوز تو قرن 19 مونديا . همين كارا رو ميكنين كه ميشيم كشور در حال توسعه . حساب پس انداز ويژه ي نو نهالان رو دارم . بذار فردا ميرم بانك ميگم نصفشو قرض بديد به خانم بيات . خوبه عزيزم . تو هم ديگه ناراحت نباش عزيزم . :hypocrite::hypocrite::d

*TRISTAN*

عضو جدید
akhe kojaye harfesh khande dare?
:surprised:
ببين درسته كه پسري و من بايد طرف تو باشم اما بدجوري ضايعت كرد . البته من معذرت ميخوام اما خنده داشت ديگه. حالا اكشال نداره من هم طرف توام آقا محسن هم طرف خانم بيات . نوبتي . خوبه ؟:D:D:gol::gol:

adel_salehi2000

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جالبه:w27:
اینم پس شخصیته منه:D

اگر شما شخصی هستید که ابتدا موهای سر خود را می‌شورید:

این افراد هنرمند، خلاق، هستند و معمولا دارای افکاری مثبت هستند که باعث می‌شود دیگران را به خود جذب کنند . این افراد معمولا آنقدر در رویاهایی خود غوطه ور می‌شوند که گاهی فراموش می‌کنند در حال حاضر و در این زمان به سر می‌برند . برای به دست آوردن پیروزیها و موفقیت ها با تلاش مدام و پیوسته پیش می‌روید . شما قادر به درک موضوعاتی هستید که دیگران نمی‌توانند آن را درک کنند . موقعیت اجتماعی برای شما بسیار مهم تر از جنبه ی اقتصادی آن می‌باشد. به خانواده و دوستانتان اهمیت زیادی می‌دهید