دوستداران شیراز بفرمایین دور هم باشیم

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انصافا خجالت نکشیدی این حرفو زدی
... جد و اباد ...

این چیزا برا ما حرمت داره
همه جاها که مثل بعضی جاها نیست
باز شروع کردیا
هی من هیچی نمیگم هی ادامه میده
فکر کردی فقط خودتون احترام سرتون میشه ( که من البته شک دارم با این چیزی که امشب دیدم )
من نمیدونم تو کدوم قسمت تهران رفتی که این حرفارو میزنی ولی ...
بیخیال

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
................ هرکی بعد از این پست من ... کامنت دعوا ارسال کنه با من طرفه
.... نمیخایم بدونیم کی شروع کرد و کی مقصره ...تمومش کنید ..... مچککرم.......

danaye

عضو جدید
من بیرون از تهران زیاد بودم
امثال شمارو خوب میشناسم، میدونم برای چی جنجال میکنید
میدونم هدفتون چیه...
هر دفعه هم با خودم میگم که هم کلام نشم، ولی نمیشه...

مشکل شما خودبینی و بزرگ بینی (تهرونی ها)
شهرتونو از کل کشور جدا کردین
انگار ایران که میگن منظورشون فقط شماست
بقیه شهرها هم میشن دهات اطراف تهران
مطمئن باش پایتختو ازتون میگیریم
جدی میگم
(منظورم پایتخت سیاسیه بقیه که ....)

danaye

عضو جدید
باز شروع کردیا
هی من هیچی نمیگم هی ادامه میده
فکر کردی فقط خودتون احترام سرتون میشه ( که من البته شک دارم با این چیزی که امشب دیدم )
من نمیدونم تو کدوم قسمت تهران رفتی که این حرفارو میزنی ولی ...
بیخیال

اره بیخیال ولی مطمئن باش خیلی بهتر از تو شهرتونو میشناسم
البته اگه تهرونی باشی
که ...

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشکل شما خودبینی و بزرگ بینی (تهرونی ها)
شهرتونو از کل کشور جدا کردین
انگار ایران که میگن منظورشون فقط شماست
بقیه شهرها هم میشن دهات اطراف تهران
مطمئن باش پایتختو ازتون میگیریم
جدی میگم
(منظورم پایتخت سیاسیه بقیه که ....)
باشه
موفق باشید

SHELLBY

کاربر بیش فعال
13 ساله شیراز زنگی میکنم.
شیراز شهر خوبیه. مخصوصا هواش.اما تابستان ها خیلی بده یعنی گرماش میسوزونه!
جاهای دیدنی و تفریحی زیادی داره.این اواخر هم بنظر میاد به بحث عمرانی و زیبا سازی شهر بیشتر دارن اهمیت میدن. حداقل در بخشی که من زیاد رفت و امد میکنم .
پلهای هوایی زبادی در حال ساخت هست که فکر کنم میخوان با اصفهان وارد رقابت بشن!
اما من از یه چیز در این شهر شاکیم! ان هم نحوه رانندگی شیرازیای عزیزه. واقعا تو شیراز خیلی بد رانندگی میکنن. حداقل در مقایسه با شهرهای دیگه حتی تهران.
البته بنده به راننده های خوب شهر جسارت نمیکنم.
در پایان:خوشا شیراز و وصف حال بی مثالش...موفق باشید

13 ساله شیراز زنگی میکنم.
شیراز شهر خوبیه. مخصوصا هواش.اما تابستان ها خیلی بده یعنی گرماش میسوزونه!
جاهای دیدنی و تفریحی زیادی داره.این اواخر هم بنظر میاد به بحث عمرانی و زیبا سازی شهر بیشتر دارن اهمیت میدن. حداقل در بخشی که من زیاد رفت و امد میکنم .
پلهای هوایی زبادی در حال ساخت هست که فکر کنم میخوان با اصفهان وارد رقابت بشن!
اما من از یه چیز در این شهر شاکیم! ان هم نحوه رانندگی شیرازیای عزیزه. واقعا تو شیراز خیلی بد رانندگی میکنن. حداقل در مقایسه با شهرهای دیگه حتی تهران.
البته بنده به راننده های خوب شهر جسارت نمیکنم.
در پایان:خوشا شیراز و وصف حال بی مثالش...موفق باشید

مرسی از اظهار نظرتون
منم رانندگی بعضیا رو تایید نمیکنم
اما رقابت رو خوب گفتی آ

*Navid

کاربر فعال
ما از شیراز خیلی دور هستیم با این حال یه بار اومدم شیراز و مرو دشت. واقعا شهر جالبی بود. اگر از خیلی ها بپرسین بهترین شهرهای ایران کدوم هستن همه فورا می گن : اصفهان ، مشهد ، تهران و ... . ولی اگه از من بپرسین می گم شیراز و ارومیه. واقعا این دو تا شهر خیلی فرهنگ بالایی دارن و مردم اصیلی دارن. چون ملاک من برای سنجش هر شهری اول فرهنگشه . نه تعداد کارخونه ها و مغازه هاش شیکش .این دو تا شهر و بعضی شهرهای دیگه چه برای مسافرت و چه برای زندگی خیلی خوبن.امیدوارم همیشه همینطور باقی بمونن!

محمد مراغه ای

عضو جدید
ما از شیراز خیلی دور هستیم با این حال یه بار اومدم شیراز و مرو دشت. واقعا شهر جالبی بود. اگر از خیلی ها بپرسین بهترین شهرهای ایران کدوم هستن همه فورا می گن : اصفهان ، مشهد ، تهران و ... . ولی اگه از من بپرسین می گم شیراز و ارومیه. واقعا این دو تا شهر خیلی فرهنگ بالایی دارن و مردم اصیلی دارن. چون ملاک من برای سنجش هر شهری اول فرهنگشه . نه تعداد کارخونه ها و مغازه هاش شیکش .این دو تا شهر و بعضی شهرهای دیگه چه برای مسافرت و چه برای زندگی خیلی خوبن.امیدوارم همیشه همینطور باقی بمونن!

ارومیه....لایک

veryyyyyyyyyyy liiiiiiiiiiiiiiiiiiike:w17:
شما خودتون با فرهنگین که تشخیص میدین شیرازیا اصیل ,خونگرم,مهمان نواز و انسان های با اصالتی هستن(توف تو ریا:D)