دوستان من دارم ميرم *مكه*

paeeizan

اخراجی موقت
سلام دوستان خوب و گلم!
امسال سهميه مكه فرودگاه ما 1 نفر بود كه قرعه كشي شد و من انتخاب شدم واسه رفتن به حج عمره_
از دوستان هركي دعايي _حاجتي داره اعلام كنه تا اگه لايق باشم نايب الزياره شما بزرگواران باشم_
و من الله التوفيق

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوش به حالتون........ما رو هم دعا کنید............خدا انشاالله زیارتتون رو قبول میکنه..............

JavadMessi

مدیر بازنشسته
انشاالله که با معرفت تو این راه قدم بگذاری.واقعا سعادتیه تو جوانی مکه رفتن.البته بنده هم انشاالله برج 4 عازمم برای اولین بار
اما خوب فرج آقامون فراموش نشه که مهمترین چیزه.یه دعاییم برای ما بکن تا انشاالله به راه راست هدایت بشیم
ضمنا انشاالله وقتی برگشتی شیرینی فراموش نشه:d

پیر بابا

عضو جدید
برا چی میری مکه. اینو بهش فکر کردی؟
مکه و حرم دل رو رفتی؟
میخوای چی بدستت بیاد؟
بعدشم میدونی که باید بعنوان یه حج رفته چه جوری زندگی کنی؟
اینا رو بهم جواب بده بعدش چند تا سئوال دیگه هم دارم که اگه صلاح بود میپرسم.

magnet

عضو جدید
سلام دوستان خوب و گلم!
امسال سهميه مكه فرودگاه ما 1 نفر بود كه قرعه كشي شد و من انتخاب شدم واسه رفتن به حج عمره_
از دوستان هركي دعايي _حاجتي داره اعلام كنه تا اگه لايق باشم نايب الزياره شما بزرگواران باشم_
و من الله التوفيق

سلام.
قبل مکه رفتن، ببینم این دخترخانوم آواتارتون محرمتونن دیگه؟!!! :D (شوخی)
منم دعا کن، اسم ما که از قرعه کشی بیرون نمیاد، دعا کن شاید دراومد.
دعا نمی کنی، الکی نگو باشه. بگو یادم میره و ... خلاص.

انشاالله که با معرفت تو این راه قدم بگذاری.واقعا سعادتیه تو جوانی مکه رفتن.البته بنده هم انشاالله برج 4 عازمم برای اولین بار
اما خوب فرج آقامون فراموش نشه که مهمترین چیزه.یه دعاییم برای ما بکن تا انشاالله به راه راست هدایت بشیم
ضمنا انشاالله وقتی برگشتی شیرینی فراموش نشه:d
برای اولین بار؟؟؟ خب نکنه انتظار داری برای چندمین بار بری؟!
شمام ایضاً. حرفای قبلی.
التماس دعا

برا چی میری مکه. اینو بهش فکر کردی؟
مکه و حرم دل رو رفتی؟
میخوای چی بدستت بیاد؟
بعدشم میدونی که باید بعنوان یه حج رفته چه جوری زندگی کنی؟
اینا رو بهم جواب بده بعدش چند تا سئوال دیگه هم دارم که اگه صلاح بود میپرسم.

ببین میتونی بیچاره رو پشیمون کنی؟!
بابا چیکار داری، بذار بره بیاد ایشالا اگه الان مشکلی هست، دیگه نمیشه.
نرفتن به بهانه ی اینکه برم بیام فرقی نمی کنه هم از وسوسه های شیطانه. نه؟

پیر بابا

عضو جدید
سلام.
ببین میتونی بیچاره رو پشیمون کنی؟!
بابا چیکار داری، بذار بره بیاد ایشالا اگه الان مشکلی هست، دیگه نمیشه.
نرفتن به بهانه ی اینکه برم بیام فرقی نمی کنه هم از وسوسه های شیطانه. نه؟
گناه که نکردم عزیز دلم. یکی دو تا سئوال پرسیدم و اونم گذاشت رفت و جوابی نداد.
هيچ چيز تا ابد همان باقي نمي ماند به جز خداوند ، بنابراين كساني كه در خدا ريشه ندارند چوب شناور باقي مي مانند ، با باد و موج به حركت در مي آيند . آنها هيچ سرنوشتي ندارند ؛ زندگي آنها تصادفي است . زندگي تصادفي نمي تواند مسأله ي اصلي را بشناسد ؛ و شناخت ذات و اصل ، شناخت خويشتن است . و با شناخت خويشتن فرد هستي و رازهاي آن را مي شناسد . قفل در درون تو پنهان است . تا وقتي كه آن قفل باز نشود ، هستي يك راز باقي مي ماند.اول خدایت را بشناس بعد برو در بزن.

JavadMessi

مدیر بازنشسته
گناه که نکردم عزیز دلم. یکی دو تا سئوال پرسیدم و اونم گذاشت رفت و جوابی نداد.
هيچ چيز تا ابد همان باقي نمي ماند به جز خداوند ، بنابراين كساني كه در خدا ريشه ندارند چوب شناور باقي مي مانند ، با باد و موج به حركت در مي آيند . آنها هيچ سرنوشتي ندارند ؛ زندگي آنها تصادفي است . زندگي تصادفي نمي تواند مسأله ي اصلي را بشناسد ؛ و شناخت ذات و اصل ، شناخت خويشتن است . و با شناخت خويشتن فرد هستي و رازهاي آن را مي شناسد . قفل در درون تو پنهان است . تا وقتي كه آن قفل باز نشود ، هستي يك راز باقي مي ماند.اول خدایت را بشناس بعد برو در بزن.

پیربابا جون هی فلسفه بچین ببین میتونی عاقبت بنده خدارو پشیمون کنی!!!
اما خوب حرفاتو قبول دارم

پیر بابا

عضو جدید
پیربابا جون هی فلسفه بچین ببین میتونی عاقبت بنده خدارو پشیمون کنی!!!
اما خوب حرفاتو قبول دارم

دارم بهش میگم که با شناخت بره تا زیارتش قبول بشه. این که حق هر مومنی است که دوستان رو ارشاد کنه. اگه همین حرفارو یکی بهم میزد اونوقت حج منم قبول میشد. اما هیشکی نگفت.

چارلز داروين كاملاً درست مي گويد ، كه انسان يك فرم تكامل يافته از حيوانات است .

اما او آنجا به پايان مي رسد ، جايي كه اشتباه او همين حاست . انسان هنوز نرسيده است ؛ در راه است . انسان از حيوانات آمده است اما به سوي خدا نيز مي رود . انسان فقط گذرگاهي براي نائل شدن حيوان به الوهيت است ، يك پل از حيوان به الوهيت كشيده شده است .

حيوانات در يك حس بي نقص اند : آنها به دنيا مي آيند و تا آخر عمرشان بدون اين كه تغييري بكنند زندگي مي كنند . اما انسان اين گونه نيست . او در حال شدن است ، در حال تغيير ، در سيلان . او مي تواند به پايين تر از حيوان سقوط كند ؛ او مي تواند به بالاتر از فرشتگان صعود كند . هر دو امكان وجود دارد . آن بستگي به تو دارد كه چگونه از فرصت زندگي ات استفاده كني .

اگر فرد به بيرون وجود فرد نگاه كند ، فرد به پايين سقوط مي كند . لحظه اي كه چشمها به درون بچرخند ، ما شروع به حركت به بالا مي كنيم . حيوان نگاه به درون را ندارد ، نمي تواند به آن نگاه كند ، آن محدوديت او است . انسان آزاد است تا به درون بنگرد ؛ آن شكوه او است. اما فرد مي تواند انتخاب كند . فرد شايد انتخاب نكند ، شايد به بيرون بنگرد . سپس فرد فقط انساني فيزيكي است نه معنوي .

( سلوك ) گامي به سوي دنياي درون است . آن چرخش به درون است ، و لحظه ي چرخش به درون لحظه ي ديدار با خداوند است. اینا رو هر کسی بدونه بد نیست. البته من برای یادآوری عرض کردم.

paeeizan

اخراجی موقت
سلام_
من خيلي دوس داشتم حضورأ برم مكه و احساسات عرفاني رو كه ميگن تجربه كنم_
آواتارم هم آره صيغه محرميت جاري شده_
پشيمونم نميشم
واسه حاجات *مجاز* همتون دعا ميكنم

paeeizan

اخراجی موقت
سلام_
من خيلي دوس داشتم حضورأ برم مكه و احساسات عرفاني رو كه ميگن تجربه كنم_
آواتارم هم آره صيغه محرميت جاري شده_
پشيمونم نميشم
واسه حاجات *مجاز* همتون دعا ميكنم

hamid_geo

عضو جدید
سلام دوستان خوب و گلم!
و من الله التوفيق
برو به سلامت خدا پشت و پناهت
نايب زياره باش

mina.eror

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش به سعادتتون امیدوارم سفر هر سالتون باشه بچه های باشگاهم دعا کنید

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوب و گلم!
و من الله التوفيق
بابا تو که خیلی خوش شانسی
رفتی مارو هم دعا کن

تک ستاره*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوب و گلم!
و من الله التوفيق

امیدوارم به سلامت برید و به سلامت برگردید.
منم دعا کنید مخصوص مخصوص.
ولی انصافا یادت نره هاااااااااااااااااااااااااااااا

anjam.vazife

عضو جدید
ای قوم به حج رفته کجایید کجایید-----معشوق همین جاست بیایید بیایید
معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار----در بادیه سرگشته شما در چه هوایید
گر صورت بی‌صورت معشوق ببینید-----هم خواجه و هم خانه و هم کعبه شمایید
ده بار از آن راه بدان خانه برفتید-----یک بار از این خانه بر این بام برآیید
آن خانه لطیفست نشان‌هاش بگفتید----از خواجه آن خانه نشانی بنمایید
یک دسته گل کو اگر آن باغ بدیدید-----یک گوهر جان کو اگر از بحر خدایید

simaa

عضو جدید
سلام دوستان خوب و گلم!
و من الله التوفيق
ماراهم خيلي دعا كن.التماس دعا

elyana

عضو جدید
سلام.خوش به حالتون.
مارو هم دعاکنید.برا کنکوریای باشگاه دعا یادتون نره.

pari ko0cho0lo0

عضو جدید
الان یه هفته-ست یه غمی تو دلمه که نمیدونم مال چیه.

واسه منم دعا میکنی؟
:cry::cry::cry:

paeeizan

اخراجی موقت
سلام دوستاي گلم_ چشم واسه همه تون دعاي مخصوص ميكنم_مخصوصأ واسه كنكوريا و اونايي كه اينروزا دلشون گرفتست_
_‏
‏_‏ فقط يكي يكي كه حاجتا قاطي نشه كه ممكنه ...

آراز ائل سس

اخراجی موقت
سلام دوستان خوب و گلم!
و من الله التوفيق

من میخواستم کنار بقیع یه نوحه ترکی هست اونا بخونید
چون ترک نیستید و بلد نیستید برا همه مریضا دعا کنید
میگن خونه خدا اگه تو مکست خدا خودش تو مدینست
التماس دعا

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

خیلی تبریک میگم انشاالله که نائب الزیاره ما هم باشید واقعا سعادتی هست تو این سن رفتن به زیارت بقیع و مدینه و مکه خوشا به سعادتون :redface:

منو هم یادتون نره اونجا دعا کنید :cry:

پیشاپیش تبریک میگم بهتون :gol:

paeeizan

اخراجی موقت
مرسي از لطف شما دوستان_
اسم همه رو مي نويسم رو كاغذبا خودم ميبرم! كه كسي از قلم نيوفته!

پیر بابا

عضو جدید
شما نوشتی که داری میری مکه. نگفتی که داری میری زیارت خانه خدا.
اون سئوال های منم که جواب ندادی. منم دیگه بیخیال شدم داداش. مکه برو ولی وقت کردی یه سری هم به کعبه یزن. قرعه کشی برای حج معنیش همینه . انسان خودش نمیره میبرنش. برا همین من این نوع رفتن ها رو باور نمیکنم. باشد که موقع برگشتن برامون تعریف کنی که قضیه چی بود و چی شد. امیدوارم به سلامتی بری و با سلامتی و شادکامی هم به جمع خانواده و ما برگردی. :gol:

sami0066

عضو جدید
:gol:سلام خوش به حالت
منم تابستون قبل رفتم ، قدر اونجارو بدون حسابی ، من خیلی پشیمونم چراخوب استفاده نکردم
امیدوارم وقتی میای ازخودت راضی باشی
التماس دعا ، واقعا نیازمندم :gol:

persian golf

عضو جدید
دوست عزیز پیشاپیش ایشالله زیارتت قبول باشه.
.......... التماس دعا