سلام دوستان خوب و گلم!
امسال سهميه مكه فرودگاه ما 1 نفر بود كه قرعه كشي شد و من انتخاب شدم واسه رفتن به حج عمره_
از دوستان هركي دعايي _حاجتي داره اعلام كنه تا اگه لايق باشم نايب الزياره شما بزرگواران باشم_
و من الله التوفيق
برای اولین بار؟؟؟ خب نکنه انتظار داری برای چندمین بار بری؟!انشاالله که با معرفت تو این راه قدم بگذاری.واقعا سعادتیه تو جوانی مکه رفتن.البته بنده هم انشاالله برج 4 عازمم برای اولین بار
اما خوب فرج آقامون فراموش نشه که مهمترین چیزه.یه دعاییم برای ما بکن تا انشاالله به راه راست هدایت بشیم
ضمنا انشاالله وقتی برگشتی شیرینی فراموش نشه![]()
برا چی میری مکه. اینو بهش فکر کردی؟
مکه و حرم دل رو رفتی؟
میخوای چی بدستت بیاد؟
بعدشم میدونی که باید بعنوان یه حج رفته چه جوری زندگی کنی؟
اینا رو بهم جواب بده بعدش چند تا سئوال دیگه هم دارم که اگه صلاح بود میپرسم.
گناه که نکردم عزیز دلم. یکی دو تا سئوال پرسیدم و اونم گذاشت رفت و جوابی نداد.سلام.
ببین میتونی بیچاره رو پشیمون کنی؟!
بابا چیکار داری، بذار بره بیاد ایشالا اگه الان مشکلی هست، دیگه نمیشه.
نرفتن به بهانه ی اینکه برم بیام فرقی نمی کنه هم از وسوسه های شیطانه. نه؟
گناه که نکردم عزیز دلم. یکی دو تا سئوال پرسیدم و اونم گذاشت رفت و جوابی نداد.
هيچ چيز تا ابد همان باقي نمي ماند به جز خداوند ، بنابراين كساني كه در خدا ريشه ندارند چوب شناور باقي مي مانند ، با باد و موج به حركت در مي آيند . آنها هيچ سرنوشتي ندارند ؛ زندگي آنها تصادفي است . زندگي تصادفي نمي تواند مسأله ي اصلي را بشناسد ؛ و شناخت ذات و اصل ، شناخت خويشتن است . و با شناخت خويشتن فرد هستي و رازهاي آن را مي شناسد . قفل در درون تو پنهان است . تا وقتي كه آن قفل باز نشود ، هستي يك راز باقي مي ماند.اول خدایت را بشناس بعد برو در بزن.
پیربابا جون هی فلسفه بچین ببین میتونی عاقبت بنده خدارو پشیمون کنی!!!
اما خوب حرفاتو قبول دارم
برو به سلامت خدا پشت و پناهتسلام دوستان خوب و گلم!
امسال سهميه مكه فرودگاه ما 1 نفر بود كه قرعه كشي شد و من انتخاب شدم واسه رفتن به حج عمره_
از دوستان هركي دعايي _حاجتي داره اعلام كنه تا اگه لايق باشم نايب الزياره شما بزرگواران باشم_
و من الله التوفيق
بابا تو که خیلی خوش شانسیسلام دوستان خوب و گلم!
و من الله التوفيق
سلام دوستان خوب و گلم!
و من الله التوفيق
ماراهم خيلي دعا كن.التماس دعاسلام دوستان خوب و گلم!
و من الله التوفيق
سلام دوستان خوب و گلم!
و من الله التوفيق
نگفتی انگیزت از مکه رفتن چیه؟مرسي از لطف شما دوستان_
اسم همه رو مي نويسم رو كاغذبا خودم ميبرم! كه كسي از قلم نيوفته!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سال 1404 مبارک دوستان | مناسبتها | 12 | |
![]() |
*-.*-.*-.*دوستان بیاین ببینین تولد کیه؟ *-.*-.*-.* | مناسبتها | 21 | |
![]() |
بدویید دوستان تشریف بیارید تولد اقا سید هستش!!!!!!!!!!!! | مناسبتها | 443 | |
M | طرح شرمنده سازیه دوستان... | مناسبتها | 222 | |
![]() |
دوستان عزیز، کم کم وقت خداحافظی فرا میرسد! | مناسبتها | 2 |