دوره های مجازی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع

www.sungroup.ir

عضو جدید
سلام

من به تازگی عضو این باشگاه شدم. اگه امکان داشته باشه اسم دانشگاه هایی را که دوره مجازی مهندسی صنایع را دارند رو به من معرفی کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

anathema

عضو جدید
کاربر ممتاز
توجه

توجه

سلام به همه دوستان عزيز

با توجه به اينکه در حال حاضر دوره های خوبی به صورت مجازی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های معتبر ايران داره برگزار ميشه و اين دوره ها نيز دارای قابليت ها و مزايای متنوعی هستن ، به زودی مطالب کاملی رو در اين مورد خواهم نوشت.

عزيزانی که به هر دليلی نمی تونن يا نتونستن تو کنکور سراسری موفق بشن ، ميتونن از اين دوره ها استفاده کنن.

چنانچه سوالاتی در اين زمينه داشتين مطرح کنين تا رسيدگی بشه.

موفق باشين

mazahery

عضو جدید
سلام دوست عزیز
من هم مایلم درباره این دوره ها اطلاعاتی کسب کنم،اگر ممکنه در مورد دانشگاه های دارای این دوره ،کیفیت دوره و مدرک،گرایشهای ارائه شده و... راهنمایی کنید.
ممنون

n.aslani

عضو جدید
سلام من در حال حاضر در مقطع كارشناسي ارشد صنايع دانشگاه اميركبير مشغول به تحصيل هستم براي آشنايي ميتونين به سايت دانشگاه امير كبير قسمت دوره هاي مجازي مراجعه كنين

helena84

عضو جدید
با سلام
اگر امکان داشته باشه اسم دانشگاه ها يا آدرس لينك دانشگاهايي را که دوره مجازی مهندسی صنایع را دارند رو به من معرفی کنید از شما ممنون مي شوم
mohammadi_eng@yahoo.com

atarod2000

عضو جدید
با سلام و احترام
لطفا اگر تونستيد اطلاعات خوبي در اين زمينه به دست بياوري لطف كنيد براي من هم ايميل كنيد خيلي خيلي سپاس گزارم
zand1354@gmail.com

hana64

عضو جدید
د.ره های مجازی

د.ره های مجازی

سلام

اگه امکان داشته باشه اسم دانشگاه هایی را که دوره مجازی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع را دارند رو به من معرفی کنید. در مورد اعتبار مدارک این دانشگاه ها راهنمایی کنید.

mozhgan22

عضو جدید
ميشه يكي بگه اخرين رتبه مورد قبول واسه قبولي تو صنايع-سيستم چيه؟:)

aramkeshtvarz

عضو جدید
با سلام
اگر لطف كنيد و اطلاعاتي رو در مورد دوره مجازی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع براي منم ارسال كنيد . خيلي ممنونتون ميشم. ايميلم aramkeshtvarz@yahoo.com)
با سپاس فراوان

jmie1980

عضو جدید

پیوست ها

• Soalat Arshad Sanaye 89 (www.qie.ir).pdf
    741.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Kelid 1259_Arshad 1389.pdf
    138.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

b.mohammadi

عضو جدید
سلام دوستان، بنده خودم ارشد صنایع -صنایع رو تو پیام نور تهران بصورت حضوری می خونم ولی از امسال دانشگاه ما دوره مجازی رو هم راه انداخته اگه به سایتش مراجعه کنین اطلاعاتی در این مورد داره.

yaldaaa

عضو جدید
سلام من در حال حاضر در مقطع كارشناسي ارشد صنايع دانشگاه اميركبير مشغول به تحصيل هستم براي آشنايي ميتونين به سايت دانشگاه امير كبير قسمت دوره هاي مجازي مراجعه كنين
سلام می شه لطفا بگین ورودی چه سالی هستید و آیا واحد تهران پذیرش شدید؟