چشمه قیرخ قیزلو درروستای کمالو بخش نوبراندقیقا کجاشه؟
چشمه قیرخ قیزلو درروستای کمالو بخش نوبراندقیقا کجاشه؟
اون یه تیران دیگه هستشمحصولات تیران
هر چه خوبان همه دارند تو یکجا داری
- انگور
- گردو
- بادام
- به
- زردآلو
- آلوچه(گوجه سبز)
- انار
نوبران از توابع ساوه هستش که خودش کلی روستا داره دور هم هست نرفتم بلد نیستمچشمه قیرخ قیزلو درروستای کمالو بخش نوبران
اره اصلا قاره دیگه زندگی میکنیاون یه تیران دیگه هستش
خیلی قشنگهنوبران از توابع ساوه هستش که خودش کلی روستا داره دور هم هست نرفتم بلد نیستم
توعکس همه جا قشنگه باید از نزدیک دیده بشهخیلی قشنگه
خوب من ساده ام ، معلومه شما دوستان ساده نیستید ، باهوش و فهمیده هستیناره اصلا قاره دیگه زندگی میکنی
ما مثل تو نیستیم اصلا قصد اومدن نداشتیم حتی اگه دعوت بشیم 🫤
اره خیلیخوب من ساده ام ، معلومه شما دوستان ساده نیستید
یعنی این زرنگ بازیهاش و مدل حرفهاش منو یاد آدمهایی میندازه که توی اطرافم حتی دلم نمیخواد نگاهشون کنماره خیلی
حرص نخور عزیزمیعنی این زرنگ بازیهاش و مدل حرفهاش منو یاد آدمهایی میندازه که توی اطرافم حتی دلم نمیخواد نگاهشون کنم![]()
نه بابا حرص نمیخورم، داشتم فکر میکردم کاش واقعا این حرفهاش شوخی باشه و اونجوری نباشهحرص نخور عزیزم
به قول خودش برای سرگرمی میگه منظور خاصی ندارهنه بابا حرص نمیخورم، داشتم فکر میکردم کاش واقعا این حرفهاش شوخی باشه و اونجوری نباشه![]()
بله حتما درست میگن ایشونبه قول خودش برای سرگرمی میگه منظور خاصی نداره
طرفهای شما باغ رو آسفالت میکنند؟من زرنگم؟؟؟؟؟
من ساده و مظلوم
الان اومدم باغ علفهای هرز را بچینم
مشاهده پیوست 24095558
اینم درخت گردوی باغ
مشاهده پیوست 24095559
اون جاده کنار باغ هستشطرفهای شما باغ رو آسفالت میکنند؟![]()
گردوها پوست نازکه؟اون جاده کنار باغ هستش
باغ دقیقا از کنار درخت گردو به بعد شروع میشه و اون طرف درخت گردو جاده هست
بابا پس وضعتون توپه.درخت گردو هم چوبش گرونه هم میوشاون جاده کنار باغ هستش
باغ دقیقا از کنار درخت گردو به بعد شروع میشه و اون طرف درخت گردو جاده هست
تازه باغشون هم کنار جاده ست، ببین چه قیمتی اون باغ دارهبا
بابا پس وضعتون توپه.درخت گردو هم چوبش گرونه هم میوش
روی درخت که نمیفروشند، یا با پوست سبز میفروشن که تازه باشه یا پوستش میگیرن و گردو که خشکید میفروشنگردوها پوست نازکه؟
همینجوری روی درخت گردو رو میفروشین یا اینکه بعد از چیدن و پوست کندن، اونا رو میفروشین؟
برای خوردن استفاده میکنیمبا
بابا پس وضعتون توپه.درخت گردو هم چوبش گرونه هم میوش
اینجا روستاست قیمتی ندارهتازه باغشون هم کنار جاده ست، ببین چه قیمتی اون باغ داره![]()
من که دعوت کردم اما کسی نیومداصن راه فرار نداره
چه کویر باشه چه باغ بهشت باید دعوت کنه همه رو![]()
پس قیمت زمین طرفهای شما نسبت به مازندران خیلی ارزونتره.اینجا روستاست قیمتی نداره
این باغ که عکسشو دیدید حدود ۲۰۰۰متر هستش اما نهایتا ۲ میلیارد بخرن
ما در حد یکی دوتا درخت گردو داریم که برای مصرف هست و اگه کسی مصرف نداشته باشه یا از مصرفش زیاد بیاد خودش میبره مغازه میفروشهپس قیمت زمین طرفهای شما نسبت به مازندران خیلی ارزونتره.
منظورم ازین که روی درخت میفروشین این بود که مثلا ما کیوی و پرتقال رو خودمون نمیچینیم، یکی میاد و کل محصولات باغ رو کیلویی میخره، بعد خودش کارگر میاره و میچینه و میبره وزن میکنه، با توجه به وزن محصول و قیمتی که توافق کردیم، پول میده.
شما محصول اصلی باغتون چیه؟ما در حد یکی دوتا درخت گردو داریم که برای مصرف هست و اگه کسی مصرف نداشته باشه یا از مصرفش زیاد بیاد خودش میبره مغازه میفروشه
شاید اگه کسی مثلا ۱۰۰ تا درخت گردو داشته باشه همین کار را بکنه
انگورشما محصول اصلی باغتون چیه؟