دورهمی

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصول دورهمی اینه اندازه یکی دو ساعت کافه ای یا رستورانی قرار میزارن میرن معمولا هم دنگی حساب میشه که به کسی فشار مالی نیاد
حالا چه اصراریه علیرضا میخواد بره گرگان و میگه مهمون مهدیه جون نمی‌دونم

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
اصول دورهمی اینه اندازه یکی دو ساعت کافه ای یا رستورانی قرار میزارن میرن معمولا هم دنگی حساب میشه که به کسی فشار مالی نیاد
از بس خسیسه، اصفهانیه دیگه😒

eterno

کاربر ممتاز
من امشب داشتم فکر میکردم که نکنه علیرضا همون ادمین باشه🤔🤔
یه جور عجیبی همه جا هست و توی همه ی این سالهایی که ما یه مدتی نبودیم ولی اون بوده🤔🤔
خانوم‌ها، آقایون توجه داشته باشین که علیرضا به این کامنتم هیچ واکنشی نداشت، اونو دید و ازش گذشت😒
حق با مرتضی ست، حتی توی تیران زندگی کردن علیرضا هم شک کنین، توی همین عکسش هم شک کنین، کلا توی انسان بودنش هم شک کنین، چون ممکنه یهو ربات از آب در بیاد🙄🙄🤦‍♀️🤦‍♀️

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من امشب داشتم فکر میکردم که نکنه علیرضا همون ادمین باشه🤔🤔
یه جور عجیبی همه جا هست و توی همه ی این سالهایی که ما یه مدتی نبودیم ولی اون بوده🤔🤔
اره دیگه خودشه
ادمینم اصفهانی بود انگار
تازه دقت کرده باشی توی همه تاپیکا هم یه رد پایی به جا گذاشته

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من میخوام مهمون نوازی و مهمون دوستی و تمام خصایل خوبی که شمالیها دارن و خانم مهندس سرآمد همه این خوبیهاست را همگی ببینیم و از خانم مهندس یاد بگیریم

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانوم‌ها، آقایون توجه داشته باشین که علیرضا به این کامنتم هیچ واکنشی نداشت، اونو دید و ازش گذشت😒
حق با مرتضی ست، حتی توی تیران زندگی کردن علیرضا هم شک کنین، توی همین عکسش هم شک کنین، کلا توی انسان بودنش هم شک کنین، چون ممکنه یهو ربات از آب در بیاد🙄🙄🤦‍♀️🤦‍♀️
بحث را عوض نکن که از زیر دورهمی در بری

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من میخوام مهمون نوازی و مهمون دوستی و تمام خصایل خوبی که شمالیها دارن و خانم مهندس سرآمد همه این خوبیهاست را همگی ببینیم و از خانم مهندس یاد بگیریم
مهمون نوازی شمالی ها ثابت شده هستش
نیاز به دیدن نیست

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سالهاست تو فیلمها و سریالها و دور همی ها هم دیدن هم شنیدن
حالا مگه اشکالی داره از نزدیک و بصورت حضوری ببینیم که بیشتر باورمون بشه و دلمون آروم بگیره

مثل حضرت ابراهیم که به خدا عرض کرد خدایا چگونه مردگان زنده میشوند ، گفت مگر مرا باور نداری؟ گفت باور دارم اما میخواهم به چشم خودم ببینم تا دلم آرام گیرد

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا مگه اشکالی داره از نزدیک و بصورت حضوری ببینیم که بیشتر باورمون بشه و دلمون آروم بگیره

مثل حضرت ابراهیم که به خدا عرض کرد خدایا چگونه مردگان زنده میشوند ، گفت مگر مرا باور نداری؟ گفت باور دارم اما میخواهم به چشم خودم ببینم تا دلم آرام گیرد
حضرت موسی نبود؟🤔
دنبال زیر بغل مار میگردی؟
دوست نداره دعوتت کنه تمام

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از کلانتری وارد بلوارجرجان شدیم
الانم منتظرم کارم انجام بشه
من نمی‌دونم چرا اسم شما رو میبینم یاد آناستازیا میوفتم :| فیلم سیندرلا فیلم خوبی بود
خیلیامون مصداق فیلم ها هستیم !

eterno

کاربر ممتاز
اتفاقا همه جواب دادند، منتها جوابی که تو میخواستی رو ندادند😏

بالا