تیران را ببینی از زندگی سیر میشیمشتاقم تیران روبرای اولین بار ببینم![]()
از بس خسیسه، اصفهانیه دیگهاصول دورهمی اینه اندازه یکی دو ساعت کافه ای یا رستورانی قرار میزارن میرن معمولا هم دنگی حساب میشه که به کسی فشار مالی نیاد
حالا چه اصراریه علیرضا میخواد بره گرگان و میگه مهمون مهدیه جون نمیدونم
تو هم عوض کنچرا همه عکساشون عوض شده؟![]()
آخه هیچ کدوم از بچه ها شیرازی نیستنعه ... چه جالب
...
بریم شیراز
خانومها، آقایون توجه داشته باشین که علیرضا به این کامنتم هیچ واکنشی نداشت، اونو دید و ازش گذشتمن امشب داشتم فکر میکردم که نکنه علیرضا همون ادمین باشه
یه جور عجیبی همه جا هست و توی همه ی این سالهایی که ما یه مدتی نبودیم ولی اون بوده![]()
من از روز اول همینو گذاشتم تغییری ندادمتو هم عوض کن![]()
اره دیگه خودشهمن امشب داشتم فکر میکردم که نکنه علیرضا همون ادمین باشه
یه جور عجیبی همه جا هست و توی همه ی این سالهایی که ما یه مدتی نبودیم ولی اون بوده![]()
دقیقااره دیگه خودشه
ادمینم اصفهانی بود انگار
تازه دقت کرده باشی توی همه تاپیکا هم یه رد پایی به جا گذاشته
من میخوام مهمون نوازی و مهمون دوستی و تمام خصایل خوبی که شمالیها دارن و خانم مهندس سرآمد همه این خوبیهاست را همگی ببینیم و از خانم مهندس یاد بگیریماصول دورهمی اینه اندازه یکی دو ساعت کافه ای یا رستورانی قرار میزارن میرن معمولا هم دنگی حساب میشه که به کسی فشار مالی نیاد
حالا چه اصراریه علیرضا میخواد بره گرگان و میگه مهمون مهدیه جون نمیدونم
بحث را عوض نکن که از زیر دورهمی در بریخانومها، آقایون توجه داشته باشین که علیرضا به این کامنتم هیچ واکنشی نداشت، اونو دید و ازش گذشت
حق با مرتضی ست، حتی توی تیران زندگی کردن علیرضا هم شک کنین، توی همین عکسش هم شک کنین، کلا توی انسان بودنش هم شک کنین، چون ممکنه یهو ربات از آب در بیاد![]()
مهمون نوازی شمالی ها ثابت شده هستشمن میخوام مهمون نوازی و مهمون دوستی و تمام خصایل خوبی که شمالیها دارن و خانم مهندس سرآمد همه این خوبیهاست را همگی ببینیم و از خانم مهندس یاد بگیریم
شنیدن کی بود مانند دیدنمهمون نوازی شمالی ها ثابت شده هستش
نیاز به دیدن نیست
سالهاست تو فیلمها و سریالها و دور همی ها هم دیدن هم شنیدنشنیدن کی بود مانند دیدن
تازه با دیدن یاد میگیرم نه با شنیدن؟
حالا مگه اشکالی داره از نزدیک و بصورت حضوری ببینیم که بیشتر باورمون بشه و دلمون آروم بگیرهسالهاست تو فیلمها و سریالها و دور همی ها هم دیدن هم شنیدن
حضرت موسی نبود؟حالا مگه اشکالی داره از نزدیک و بصورت حضوری ببینیم که بیشتر باورمون بشه و دلمون آروم بگیره
مثل حضرت ابراهیم که به خدا عرض کرد خدایا چگونه مردگان زنده میشوند ، گفت مگر مرا باور نداری؟ گفت باور دارم اما میخواهم به چشم خودم ببینم تا دلم آرام گیرد
بزرگراه کلانتری گذاشت؟بالاخره رسیدم شهرمهدیه
بزرگراه کلانتری
از کلانتری وارد بلوارجرجان شدیمبزرگراه کلانتری گذاشت؟
همون کمربندی منظورته؟
من نمیدونم چرا اسم شما رو میبینم یاد آناستازیا میوفتم :| فیلم سیندرلا فیلم خوبی بوداز کلانتری وارد بلوارجرجان شدیم
الانم منتظرم کارم انجام بشه
آدرس رو درست داده بودم؟از کلانتری وارد بلوارجرجان شدیم
الانم منتظرم کارم انجام بشه
نه باباآدرس رو درست داده بودم؟
فرصت کردین برین توی شهر هم یه دوری بزنین![]()
آره آدرس همونی بودکه گفتیآدرس رو درست داده بودم؟
فرصت کردین برین توی شهر هم یه دوری بزنین![]()
فکرشم نمیکرد اینجوری رکب بخورهانتخاب من هم تیران
دقیقافکرشم نمیکرد اینجوری رکب بخوره![]()