سلام دوستاننمیدونم چرا بعد از گذشت انتخابات یا انتصابات ( هرچی شما بگید ) هنوز جو باشگاه آروم نشده.بهتر نیست به دوستیهای گذشتمون برگردیم؟یه تاپیک میزنیم ، به جای بحث در مورد مطلب اصلی یه جورایی سیاسیش می کنیم ، بعضی ها هم در حد فهم و شعور خودشون سعی می کنن همه چی رو به یکی نسبت بدن و اغتشاش کنن.نمونه بارزش هم http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=95477&page=3واقعا نمیدونم چرا اینجوری داریم پیش میریم.قبول دارم تحمل طرافداران دیگری با روحیات ، طرز تفکر و برخورد سخت است ، ولی بهتر نیست همه چیز رو در اینجا فراموش کنیم؟اگر واقعا تحمل همدیگر رو نداریم باید فکری کنیم:یا در بحث های همدیگر شرکت نکنیم. وقتی می بینیم که تاپیک مربوط به طرفداران مقابل هست برای جلوگیری از روی اعصاب همدیگر راه رفتن و توهین و طرفداری ..... در اون تاپیک شرکت نکنیم.یا کلا این بحث ها رو به فرومی دیگه ببریم. یکی زحمت بکشه یه فروم درست کنه ، اونجا هر قدر خواستیم همدیگر رو بزنیم.من خودم روش اول رو انتخاب کردم. وقتی میبینم از یکی خوشم نمیاد اصلا در اون بحث شرکت نمی کنم. چون طرز فکرش مشخص هست. حالا من هر چی بگم به دلیلی حرف من رو قبول نمی کنه. پس چرا بیخودی اعصاب خودم رو بهم بریزم؟من از این وضع خسته شدم.بعداز 2 روز که اومدم میبینم تاپیکی که سیاسی نبوده قفل کردند. واقعا متاسفم که در جمع مهندسان و تحصیلکردگان ایران ، این مشکلات هنوز وجود داره.اختلاف نظر همیشه هست ولی باید یه جوری حلش کرد.دوستان راه دیگری به نظرشون نمی رسه؟