نداند رسم ياري بي وفا ياري كه من دارم
به آزار دلم كوشد دل آزاري كه من دارم...
به آزار دلم كوشد دل آزاري كه من دارم...

خیلی شعر قشنگیه.[FONT="]چه حس خوبیه[/FONT]
[FONT="] چه حس خوبیه / اینکه تو هستیُ[/FONT][FONT="]عاشق تر از خودم / پیشم نشستیُ[/FONT][FONT="] عادت می دی منو / به مهربونیات[/FONT][FONT="]تا من نفس نفس / دیوونه شم برات[/FONT][FONT="] چه حس خوبیه / اینکه تو با منی[/FONT][FONT="]اینکه به روی من / لبخند می زنی[/FONT][FONT="] اینکه به فکرمی / به فکر من فقط[/FONT][FONT="]هر چی نگات کنم / سیر نمی شم ازت[/FONT][FONT="] مواظبی یه وقت / من بی قرار نشم[/FONT][FONT="]سنگ صبورمی / که غصه دار نشم[/FONT][FONT="] با تو به زندگیم / دلخوشی اومده[/FONT][FONT="]خوشبختی منو / چشات رقم زده[/FONT][FONT="] چه حس خوبیه / شیرینه لحظه هام[/FONT][FONT="]شادم کنار تو / همینو من می خوام[/FONT]
[FONT="] خواننده : علی رضا بهلولی آهنگسار : میلاد باران تنظیم کننده : بابک مافی شعر : مریم اسدی
[/FONT]این آهنگ پاپه و احتمالا توی یکی از گامهای مینور اجرا میشه
من که تو پرده های همایون - آواز بیات اصفهان اجراش کردم حالا نمیدونم ... شاد باشید
به نظرت آزادی مطلق وجودداره؟حتی حیوونها هم مطلقا آزاد نیستن.
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایسلام
[FONT="]به آواز های قدیمی علاقه فراوانی دارم . البته شاید از میان آنها دشتی و بیات اصفهان جایگاه ویژه ای داشته باشد . دشتی را واقعا دوست دارم . آوازی که ویژه ی موسیقی ایرانی است . . مخصوصا ای ایران و گلنار[/FONT][FONT="] .[/FONT]
[FONT="]کاری زیبا در مایه ی دشتی با صدای داریوش رفیعی ، اهنگ سازی مجید وفادار و شعری از کریم فکور[/FONT][FONT="] .[/FONT]
گلنار
[FONT="]گلنار، گلنار، کجایی که از غمت[/FONT][FONT="]
ناله میکند عاشق وفادار
گلنار، گلنار، کجایی که بی تو شد
دل اسیر غم دیدهام گهربار
گلنار، گلنار، دمی اولین شب
آشنایی و عشق ما به یاد آر
گلنار، گلنار، در آن شب تو بودی و
عیش و عشرت و آرزوی بسیار
چه دیدی از من حبیبم گلنار
که دادی آخر فریبم گلنار
نیابی ای کاش نصیب از گردون