یعنی واقعا" از باشگاه بدت میاد!؟هر کی میره خوش به حالش!!!! مگه بده؟ من که خودم با پای خودم نمیتونم برم یکی بیاد منو بیرون کنه. والا به خدا خوشحال میشم!!!!!
هر کی میره خوش به حالش!!!! مگه بده؟ من که خودم با پای خودم نمیتونم برم یکی بیاد منو بیرون کنه. والا به خدا خوشحال میشم!!!!!
هر کی میره خوش به حالش!!!! مگه بده؟ من که خودم با پای خودم نمیتونم برم یکی بیاد منو بیرون کنه. والا به خدا خوشحال میشم!!!!!
هر کی میخواد بره بره این لوس بازیا یعنی چی دیگه؟!؟!؟!؟!![]()
میشد یه روزی این لوس بازی شما رو هم ببینیم
داره میره چرا دلشو میشکنی بیچاره![]()
اولا نخیر بدم نمیاد. اما تا حالا خیلی وقتمو گرفتهیعنی واقعا" از باشگاه بدت میاد!؟
اینترنتو شارژ نکن به این راحتی
به به عجب خانوم محترمی!!!!!خانوم بفرمایید بیرون......................
ایشالله موفق باشی تو زندگی و همیشه در راه خدا حرکت کنی این تصمیمه که گرفتی نمیتونیم بگیم نری اما دوست داشتیم پیشمون باشیسلامسلام ب همه ی اونایی ک منو میشناسن و بقیه اعضایی ک این تایپیک رومیبیننمیخواستم برم از باشگاه مهندسان بخاطرهمین ی تایپیک زدم ک بوسیله این تایپیک بگم همتونو دوست دارمخیلی چیزا یادگرفتم از این باشگاهاز همهتون تشکرمیکنم ک این دوسال منو نوشته هامو شوخی هامو....تحمل کردینخیلی برام سخته خیلی......حلال کنید توروخدا بدی کردم به همهتونباحرفام ناراحتتون کردم حلال کنیندیگه فکرکنم الان میگین چقدر حرف میزنهخوب دیگهدرپناه حق
یک چسز می گم و این بحث تموم
آبجیم بخاطر یک سری مسایل از باشگاه خداحافظی کرد من خودم به شخصه ازش خواستم که بمونه و ایشون هم قبول کرد که بمونه
از همین جا هم اعلام می کنم کسی اذیتش کنه یا بخواد به این بحث ادامه بده با خودم طرفه![]()
تاج سریالهیییییی
مرسی داداشی
خوشحالم ک تورو دارم
سهراب جون شما چی میگی؟
تاج سری
یک چیز می گم و این بحث تموم
آبجیم بخاطر یک سری مسایل از باشگاه خداحافظی کرد من خودم به شخصه ازش خواستم که بمونه و ایشون هم قبول کرد که بمونه
از همین جا هم اعلام می کنم کسی اذیتش کنه یا بخواد به این بحث ادامه بده با خودم طرفه![]()
اخی مرسیییییییییگوششششش ب فرمانیییییییییممم داداش موتوری
کسی جرعت داره ابجی منو اذیت کنههههههه![]()
اوه اوه عجب حرف شنوی داره ها این مریم جون دم شمام گرم معلومه خیلی حرفت بروداره![]()
سلام
بخاطر داداش یاماها برگشتم
ولی نه مثل قبل
سلام
سلام ب همه ی اونایی ک منو میشناسن و بقیه اعضایی ک این تایپیک رومیبینن
میخواستم برم از باشگاه مهندسان بخاطرهمین ی تایپیک زدم
ک بوسیله این تایپیک بگم همتونو دوست دارم
خیلی چیزا یادگرفتم از این باشگاه
از همهتون تشکرمیکنم ک این دوسال منو نوشته هامو شوخی هامو....تحمل کردین
خیلی برام سخته خیلی......
حلال کنید توروخدا بدی کردم به همهتون
باحرفام ناراحتتون کردم حلال کنین