دلقک شدن پزشکان در بیمارستان کودکان

مخی گیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
طبق قانون جدیدی که اخیرا در آرژانتین به تصویب رسیده، بیمارستانهای بوینس آیرس ملزم به آموزش و استفاده از دلقک برای ارائه سرویس روانی بهتر به کودکان بیمار شدند. به گزارش خبرآنلاین، آندرس کوگان که مدیریت نظارت اجرای این برنامه در بیمارستانها را برعهده دارد، تاکید کرد این برنامه طبق برنامه زمانی در تمامی بیمارستانهای استان بوینس آیرس اجرا خواهد شد. او ابراز امیدواری کرد علاوه بر بهبود روحی کودکان، پزشکان به این وسیله بتوانند اطلاعات بیشتری در مورد بیماری کودکان کسب کنند.

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداییش خیلی تاثیر داره تو روحیه بچه های مریض
من خودم کوچیک که بودم یه بار تب شدیدی کردم رفتم بیمارستان، یه پرستار بود خیلی خوش اخلاق بود، هنوز تو ذهنم هست، رفتارش خیلی تو درمانم تاثیر داشت.

مخی گیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم کوچیک که بودم یه بار تب شدیدی کردم رفتم بیمارستان، یه پرستار بود خیلی خوش اخلاق بود، هنوز تو ذهنم هست، رفتارش خیلی تو درمانم تاثیر داشت.

مطمئنا موفقیت این افراد با این روشها در درمان بیماران بیشتر میشه.چون یک محیط پر ازاسترس و نگرانی رو تبدیل به یک محیط شاد کردن

عشقولانه

کاربر بیش فعال
پرستاره زن نبود اونوقت؟؟؟؟؟؟؟که هنوز تو ذهنت مونده....؟؟؟؟؟؟:D

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه کلیپم دیدم که پرستارا بابچه های سرطانی بازی میکن و میرقصن و کارتون براشون میذارن.ایول دارن.
....
.
.
.
شماجیب مارونزن...اینکاراپیشکش:D

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاری بس پسندیده است........از اینکه کامران نجف زاده هم اینو در صدا و سیما پخش کرد تشکر میکنم